Tisdag!


Det är tisdag och min underbara förkylning ger icke med sig.. den han nog typ blivigt kär i mig eller nått!

Jag jobbar iallafall nu .. Och jag ska köra nu i ca 2 veckor.. Underbart ! kan inte uttrycka mig på något annat sätt.. visst är inte annledningen till att jag ska köra  rolig men jag kan inte låssas som att jag inte är glad för att få komma ut till mina underbara vägar igen..  Jag saknar mitt "gamla" jobb riktigt mycket   det kan jag inte förneka och det är veckor som dessa nu som gör att man kan kämpa vidare ... 

Det rör sig en massa inne i mitt huvud just nu att jag själv snart vet höger eller vänster, jag brottas med alla dessa jävla tankar om allt som får mig att må dåligt ..Det är allt ifrån flytten , pengar , bilen , jobbet ja you name it!

Jag har iallafall bestämmt mig för att kämpa på och försöka hålla huvudet över vatten ytan ett tag till.. Jag vet att det kommer att  bli bra i slut ändan .. När vi flyttat lämnat  lägenheten kommit till ro i huset .. för just nu saknar min kropp ro!

Villken tur att jag har Min underbara familj och min helt fantastiska sambo och våran älskade jerry.. kunde inte varit mer glad över er just nu!

God natt


Lördag Kväll

Jag är så jävla uttråkad!  Det suger att offra en helg för att ligga och vara sjuk..

Jag är ensam hemma eller ja jag har ju jerry men han snackar inte direkt tillbaka utan bara sitter där och tittar på en med sina fina ögon och vrider lite lätt på huvudet och låssas som att han fattar vad man säger.. ibland tror jag faktiskt att han gör det oxå.. Hundar förstår mer än vad vi tror..

Iallafall så suger det att sitta ensam hemma en lördag kväll... Thord är i svedala han var hemma om nån timme åt och duschade men sen stack han tillbaka dit.. det var ju tråkigt att sitta hemma JO TACK jag vet!! men inte kan jag åka någon stans.. vill inte smitta någon annan ju, eller jo det vill jag för varför ska någon annan ha det bättre än jag lixom?
Men iallafall..

Jag får sitta här hemma eller halv ligga i soffan med mitt dun täcke så jag är varm och go .. Dricka coca cola och äta gurk stavar med dippa.. Det är faktiskt jäkligt gott och mycket nyttigare än chips!!

sitter och kollar lite på bilder som ligger på den andra hårddisken.. sån man kopplar in i usb, måste ju födriva tiden lite..
tänkte att jag kunde bjuda på några..

Detta är på min 20 års dag! tre år sen gott folk..


Min älskade syster yster..ett gammalt kort på dig jag vet men du var snygg i håret=)



Ca 2 år gammalt kort..


twin lake run 08...=)


ha ha bjuder på denna bild... Kusinerna sammlade.. Hade jäkligt trevligt den kvällen.. Men shit vad jag var bakis dagen efter haha...


Ja nu orkar  jag inte mer.. hej då för ikväll...=)

Lördag


Lördag förmiddag är här och jag sitter i soffan framför burken och gör inte kungens skit...

Fortfarande sjuk tyvär ser inget ljus alls i detta elände... fast jag har börjat hosta gör man inte det i slutet av en förkylning?
Vet inte var jag fått det ifrån bara fick det för mig..

Thord är och jobbar klockan ringde fyra i morse ..duktig han e..=)

Jerry ligger på soffan och solar sig i solen som skiner in genom fönstret söt han e... älskar den lilla fyrbenta varelsen..=)

Nu ska jag vattna mina blommor.. ser ut som dom behöver lite kärlek...
hej då



Hemma..


Fredag idag.. men vad gör det när man ligger hemma och är sjuk? jag kan inte göra ett dugg ligger mest nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv... undrar om jag fått nöff nöff influensan..??

Så i helgen händer det inte alls för mycket ska se till att bli frisk tänkte jag .. Thord ska jobba på lördag så blir nog en skön hemma helg för oss...

Har inget kul alls att berätta då det inte händer så mycket i mitt liv just nu..  vi packar lite smått,
bokar tider med banken äter sover och jobbar=)

Nu ska jag sappa lite till på tv´n ... snyta mig ta näsdroppar och snyta mig lite till!  är inne på 2 hushålls rullen nu på två dagar... har fan sår under näsan, tacka gud för iduminsalvan som man får smeta in sig med där...=) 
 
Ni kan få ett middags tips idag...(hanna)

Gjorde denna mat för ett tag sen .. mycket gott och uppskattat av sambon.=)
Hemma lagade köttbullar sås och potatis.. lite mor annas gurkor till det och lingonsylt så har du en god middag





Hejdå.

sjuk=(


God morgon gott folk.. eller ja god och god i morse när jag vaknade innsåg jag att jag blivigt sjuk.. kan knappt svälja feber täppt i näsan ont i kroppen ja ni vet det där vanliga som tillhör när man är sjuk... riktigt tråkigt ..
Inte nog med det när jag sen tittar ut så snöar det FAN jag vill inte ha mer snö nu.. det får vara bra nu.. vintern är över jag vill ha sommar och sol och vårat hus!

Flytten går som sagt den 15 februari.. en jävla massa som ska göras innan dess måste passa in massa bank tider , packa sen flytt städningen är ju inget jag ser fram emot...
Men allt är nog  värt det i slut ändan när man sitter där i sitt eget lilla röda hus=)

nu måste jag till jobbet.. japp det är bara att försöka bita ihop.. smitta ner alla andra dom ska ju inte ha det bättre än jag... =)

Grattis till svär mor som fyller år idag...=)

Torsdag


Ja det är torsdag och vat ni vad det betyder? det är FREDAG i morgon..

Har precis krängt tacco som jag så duktigt lagade till mig själv efter jobbet... gjorde dock så det finns till sambon när han kommer hem i kväll/natt efter jobb... snällt va=)

I morgon måste jag komma ihåg att ta hem sambon broms belägg som han köpt på jobb.. har glömt det hela veckan och känns som han kommer döda mig om jag gör det även i morgon.. för tanken är nog att byta dom nu under helgen..Jag ska göra mitt bästa.. får väl sätta alarm på mobilen eller nått...

I morse var det paret som fått våran lägenhet här med deras terapeft för dom behöver "handikapp" anpassa lägenheten lite.. eller ja dom behöver räcke vid dörren både på fram sidan och på baksidan.. dom  behöver ta ut badkaret och få en dusch till mannen i stället som har svårt att lyft sitt ena ben... ja lite sånna små saker .. men det blir nog bra för dom när dom flyttat hit.. kommer nog bli skönt för dom som är äldre att slippa sitt stora hus och sätta sig i hyres på gamla dar..

Sen passade jag även på att gå in om banken och hämta ut pengarna vi har fått tillbaka från tv lisensen som vi sagt upp nu när vi ska flytta..  det var 600 tillbaka rätt in på mitt kort, det tackar vi för=)

Fick en kommentar där dom frågade vart jag köpt mitt hello kitty diadem och svaret är på Ullared när jag var där sist.. det är skit bra..=) bästa köpet från den rundan=) sitter jätte bra hela dagen utan att göra ont bakom öronen.. hoppas det håller för evigt haha=)

Har jag berättat att jag fick en lock tång i jul klapp av syster yster?
En sådan här fick jag ... en mycket bra maskin



Restultatet..



Lock/vågor.. jag gillar det, lite förändring för en kväll/dag är väl inte fel.. =) dock lite svårt att göra själv i nacken .. tar lite tid med det går.. dock lättare att ta hjälp =) (syster yster)

Jaja...

Nä nu blir det väl duschen sen kommer jag nog nanna gott... som sagt man har inget liv när man jobbar i butik med dom tiderna som den har öppet.. slutar 18:15 varje dag, hem laga mat , äta, ut med hunden duscha plocka undan ja ni vet det vanliga man gör.. sen e klockan halv nio nio.. vad ska man göra då? jo man lägger sig i soffan och somnar där...hinner ju knappast göra något eller rättarsagt man är inte ett dugg sugen på att göra nått när man slutar för man vet vad klockan blir innan man hunnit hem och gjort vad man måste ...
Ilandsproblem!

jaja hej då


onsdag


Hejsan hej... jobbe dagen är slut för idag .. man har hunnit hem gå ut med hunden ätit och klockan är redan halv 8`... villket liv man har...

Jaja halva veckan har iallafall gått och snart håller vi helg..

Ja som sagt blonderade jag mig i måndags...


Före!


Efter!



Jag längtar som fan tills den 15 februari som är vårt nya datum till flytten.. förr var det den 1 februari men visade sig att det inte funkade riktigt för dom som bor där nu..  så 14 dagar till att ha ner räkning på , jag hoppas att tiden går fort.

Jaja jag har inget vettigt alls att dela med mig av idag.. så nu ska jag ducha och dra något gammalt över mig... hej då


Tisdag


God morgon... Då var det tisdag och dax att köra till jobbet igen... Undrar vart min ledighet tog vägen? dessa dagar har bara rusat snabbt förbi och jag fattar inget..=(

Igår gick jag ner till mamma och gav henne min nyckel till nöbbelöv... nu är det över... Nöbbelöv är ett minne från förr och nu ser vi framåt i stället...

Hanna va här igår och färgade mitt år... blev ljust igen... ett par tvättar med silvershampo sen kommer det bli bra=)

nu måste jag gå till jobb.. får lägga in bilderna sen på håret...  hej då

God morgon.


God morgon god morgon... Det är söndag och det känns som man är uppe med tuppen... har vatt uppe sen 9 , så kanske inte så där jätte tidigt men ändå...

Thord ligger kvar och nannar gott där inne i sängen medan jag har tatt täcket med mig och flyttat ut till soffan..=)

Undrar vad som ska hända idag.. jag vill hitta på något.. som typ åka skriskor... det var sjukt länge sen jag gjorde det och jag tycker faktiskt att det är roligt... men vet inte om jag kan lura med mig någon ut.... tycker alla bara gnäller över hur kallt det är... har dom provat att klä på sig??

Igår kom jag fram till att mina gummistövlar och regnbyxor har varit en skit bra investering... har det på mig när jag är ute med jerry ... regnbyxorna är vindtäta villket gör undervärk för bena .. och gummistövlarna förhindrar att mina tassar blir blöta.. bra va?  en varm jacka , mössa och vantar på det sen e man redo för kylan =)

Mina braiga gummistövlar kommer från tretorn...Är till och med jätte sköna att gå i... rekomenderar jag starkt.



Ett par bra regn byxor hittar du nog i alla bra sport affärer... jag köpte mina (dock inte dom på bilden) på Team spotia...


Har iförsig en vinröd men färgen spelar ju ingen roll.. Men med denna fantastiska jacka håller man sig varm och go..=) kostar dock lite mer men är värd vart ända krona..



Ett viktigt måste när man ska ut i kylan=)



Så lite hålla värmen tips...  Klä på er och sluta klaga att det är för kallt för att gå ut=)


Nu ska jag kränga mackor tänkte jag.. hej då för denna gången


Jag vill..



Jag vill klippa mig... jag sitter och kollar på lite gamla bilder nu och får en svår beslut ångest...
Jag vill ha långt hår tror jag.. men sen ser jag gamla bilder och då vill jag ha kort... vad tycker ni?


Jag tycker faktiskt att mitt hår e snyggt på denna bilden och ska jag klippa mig kan jag tänka mig en sådan frisyr igen..
Detta kort är från  08...



En bild från 09...  lite längre lite ljusare....




Jag kan inte bestämma mig... jag vet iallafall att jag ska färga håret nu i dagarna eftersom min utväxt är gigantisk och otroligt ful...  men längden ?  ja det återstår att se när jag bestämmt mig...=)  ni får gärna lägga en kommentar om villket som ser bäst ut =)


lördag



Det är lördag..

Har varit med mamma idag på ikea och kollat läget lite... skulle kunna handla hur mycket som när man går där inne och tänker på jaaa men en sån skulle vi kunna ha där o det där.. ja ni vet.. jag har ett helt hus att som ska fyllas nu haha=)
från en tvåa till ett hus... =) det kommer bli riktigt bra när ni är klara... allt får ta sin tid och man får ta lite i taget och spara till det man vill ha.. men sen får vi oxå det precis som  vi vill och vi gör det till oss själva...=)

Mamma köpte iallafall tre hyllor som dom skulle ha i garaget och ha lite bra att ha saker på längst ena väggen...
blir nog inte lika kul för pappa som ska sätta ihop dom sen =)

Thord har åkt med grabbarna in till malmö idag dom skulle ha lite grabb kväll ..med pizza öl och tv spel skulle jag kunna tro.. kul för dom.. så idag har jag och jerry mys kväll här hemma... coca och jordnötter ...  gott gott=)


Jag vill åka skridskor.. hade vatt skit kul men vet ingen som vill åka med mig=(
får se vad som händer i morgon..

hej då






Länge sen


Hejsan hej.. ja då var det lite länge sen man var här inne och skrev...

Det har blivit ett nytt år och vi lägger 2009 bakom oss och ser fram emot 2010...

Kommer nog bli ett bra år med mycket nytt.. vi ska flytta till vårat hus ute i lilla byn holmeja... för er som inte vet vart det ligger villket nog är typ alla så ligger det ute vid sturup... ca 5 km från svedala...  Det börjar närma sig nu och man längtar lite mer för varje dag nu när det närmar sig..

Mamma och pappa har flyttat från mitt barndomshem.. även dom har börjar det nya året med en flytt till en mark lägenhet i dalby.. super kul för dom ..skönt att slippa trappan och härligt att nu få en ute plats att njuta av och ett helt garage att fylla med skräp :P Men det är med tårar i ögonen vi nu säger hej då till Nöbbelöv... Den lägenhet som har varit mitt hem i ca 22 år..  Fast jag har flyttat hem ifrån för ca 1,5 år sen så har alltid mamma o pappas lägenhet varit hem... hem hem lixom... men nu startar vi ett nytt år med ny lägenhet och jag hoppas att ni kommer trivas där... lika bra som på nöbbelöv där ni stannade i 26 år..=)


Har precis suttit och kollat på första avsnittet av lets dance.. inget jag brukar följa men man måste ju kolla vem som var med=) 


bjuder på denna bild på mig o bejb sen nyår=)


RSS 2.0