fredag

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i körrr .. haha..
Sjöng en snutt för er så här på morgon kvisten..

Det är frdag idag gott folk.. kan det bli bättre? ja självklart om man va ledig eller nått men så är icke fallet.. klockan är halv sex och jag ska snart köra till jobb..

Vet inte vad som händer i helgen hoppas så klart på fint väder så man kan vara ute o pilla lite i trädgården och jerry som oxå älskar sin trädgård kan springa ute och leka... vet ingen hund som är så kär i sin trädgård... får han bara vara  där ute så e han så nöjd med tillvaron.. man kan vara ute och gå med han i timmar men kommer man hem o släpper han där ute lyser det i ögonen=)

Igår gjorde jag min allra första fläskpannkaka de ni! och jag måste säga att jag lyckades mycket bra för att vara första gången... så e här mat till thord att värma när han vaknar... . Han kom hem nån gång vid halv 4 så tror han sover ett par timmar till..=)

nu ska jag fixa lite hej då..

En av klänningarna jag köpte förra lördagen=)


Torsdag

Torsdag som betyder fredag i morgon!

Veckan har gått rätt fort ändå tycker jag.. skönt de iallafall.. Underbart att solen e tillbaka lite om dagarana så man kan vara ute .. Igår satt jag en timme och sov i sol stolen mitt i solen varmt och skönt för det blåste inte uppe på våran alltan=)

Planterade ut en massa planter igår som stått inne.. ska se om dom klarar sig nu.. det bör dom väl göra? det är inte minus längre ... vissta står i sånt växt hus sånt litet sött i plast och sen står resten bara i sina krukor längst väggen.. håller tummarna på att dom klarar sig... planterade även gurka i en kruka igår.. fan vad coolt om där kommer nått.... ska bli skoj att följa... snart så ska även min pumpa flyttas ut i sin sandlåda som jag fyllt med jord istället där ska den växa sig stor=)

Har aldrig varit sån där som planterat eller brytt sig om blommor och sånt fix i trädgård men nu sen vi flyttade hit till huset har jag faktiskt tyckt att det e ganska kul...  kanske för att jag har en egen trädgård jag kan fixa i .. jag gör det till oss själva och inte för någon tradig hyres värd.. typ lkf som vi hyrde av innan!

men nu ska jag iallafall köra till jobb hej då!


onsdag

Onsdag morgon och mackorna har precis landat i magen, klockan är halv sex och om en halv timme ca ska jag köra till jobb...

Min älskade lilla mamma fick åka hem i måndes, lite bättre men långt ifrån bra.. Så nu håller vi tummar och tår att det blir bra snart..

Annars rullar livet på som vanligt..jobbar tidigt denna vecka så är hemma vid fyra Underbart för er som inte visste det=) Hinner faktiskt med lite hem, familj, hund oxå mer än äta och sova som livet består av när det är sena veckor på jobb...


Helgen som kommer blir nog lugn Thord jobbar lördag och sen på söndag går han på en natt vecka, så vad jag och jerry ska roa oss med vet jag faktiskt inte än... finns alltid något som måste göras.. =)

Paprikan som jag har sått har blivigt skit stor.. eller ja från att vara ett litet frö tills ha blivigt en planta och nu en planta med en paprika som händer där... skit coolt.. ska se om jag får någon bild på den så ni kan se... jag har odlat massor men detta är den enda som har frukt redan...


nu ska jag gå och göra det sista här hemma innan jag ska sticka till jobb... ha det bra hejhej


måndag

God morgon.

Det är måndag morgon och klockan är halv sex..

Helgen har rullat på.. Var ledig i fredas , var på sofiero i helsingborg eller ja utanför väl.. en stor trädgård . mycket mysigt .. Fast svårt att slappna av när jag vet att mamma fortfarande ligger på sjukhus och  har ont...

Får hålla tummar och tår att hon får den där rönken idag .. svensk jävla sjuk vård, dom skulle gett henne den direkt men istället proppar dom bara i henne massa piller i en vecka som  inte hjälper ... Nu måste dom fan ta reda på vad som är fel, så här kan vi inte ha det! Hon kan inte bara ligga där och ha ont och bara få piller efter piller.. ta reda på vad fan som håller på istället!!!

I lördes var jag iallafall ute och shoppade UNDERBART! var 100 år sen jag köppte kläder så passa på att köpa lite klänningar / tunnikor nu... sen på kvällen kom lite folk ut och grilla korv och drack öl... dock fick vi flytta in då alla jävla mygg åt upp oss... jag har fullt på bena och eftersom jag inte riktigt tåler dom så är som stora som fan!
Och kliar gör dom... har sovigt dåligt som fan inatt då det både gör ont och kliar på mina ben...

Hoppas dom snart går över ... Salubrin e min nya vän..


Igår var vi en runda hos mamma och sen åt vi hos svärföräldrarna! bar in tv´n i sov rummet och kolla film hela kvällen.... skönt som tusan!

nu ska jag jobba Underbart att börja tidigt...


hejdå

Torsdag!

Torsdag morgon e här och det har varit allt annat än en bra vecka.

Min älskade mamma e sjuk och ligger på sjukhuset.. något i ryggen/disken/bäcken? är fel och gör att hon inte kan röra sig av smärta.. Satt hos henne igår och det gör ont i en att se sin mamma lida så som hon gör. Och hade jag kunnat trolla bort allt hennes onda så hade jag gjort det även om det innebar att jag fick ont själv.

Så All min styrka och alla mina tankar går nu till min älskade mamma och moster som båda kämpar på .
Livet är så jävla orättvist .. varför ska just ni två bli drabbade av sjukdommar, sjukhus och smärta!
Vem bestämmer vem som blir sjuk och vem som ska vara frisk? för isåfall vill jag träffa den personen/saken och ge den en stor fet smäl för detta är inte okej!!!

Nu ska jag snart köra till jobb och starta dagen med ett möte, sen kämpa på tills klockan 19 ikväll... Blir en tur till mamma sen ..

Hejdå


tisdag

Det är tisdag mina vänner... min jävla förkylning sitter fortfarande i ... man vaknar på nätterna och är torr som sandpapper i halsen då man sovigt med munnen öppen då näsan är igen begad! detta måste vara dagens i landsproblem om jag får bestämma... hatar att vara täppt i näsan!

Annars rullar livet på precis som vanligt.. jobbar äter sovver typ! längtar riktigt mycket till nästa vecka då jag faktiskt jobbar tidigt!!! tro det eller ej.. känns som evigheter sen! 2 veckor om man ska vara noga!

Vi har fått upp våra tak lister i sov rummet... men nu ska dom dock målas.. trodde vi skulle slippa det för vi köpte ju vita men där var för stor skillnad på listen o väggen så det är bara till att ta fram färgen o penslen igen!

Vi har varit och köpt en ny tvättmaskin osså nu i helgen.. den förra var sen sten åldern och funkade inte så bra.. plus att den började läcka vatten villket inte alls är bra då man inte vill riskera vatten skada så köpte en ny fin tvättmaskin som nu står och pryder källaren=)


Är ledig i helgen som kommer få se vad som står på shemat så.. alltid något som man kan syselsätta sig med. jag hoppas dock på fins väder sol och värme så man kan vara ute!


Har ni sett min lampa som jag köpte för ett tag sen till byrån i sov rummet? 200 på ikea, tog evigheter att bygga ihop men nu står den där fin va=)




ska se om jag kan hitta bilder nu på sov rummet före under efter och sätta ihop på nått sätt så jag slipper ladda upp 100 bilder...

Nu ska jag leta upp nässprej bortsa tänderna och sen ska jag sticka till jobb... hejdå

Torsdag

God morgon.. känns som bara jag är vaken i hela sverige! utanför är det rent tyst .. kan iförsig bero på att jag bor i en liten by men jag tror det beror på att jag är den ända som ska jobba denna hemska röda dag då alla andra fortfrande ligger ner bäddade i sina varma goa sängar med kanske ett lite tyngre huvud än vanligt efter lite öl igår ikväll eftersom dom ändå var lediga idag!

Men icke jag.. här sitter jag och snörvlar hostar lite och tycker jätte synd om mig själv då jag är mega förkyld och mår inget vidare bra..  försöker dock bita ihop så gott jag kan ..

Thord och jerry ligger kvar där inne i sängen och myser i värmen.. det var knappt att jerry ville gå ut innan när jag gick upp ... i vanliga fall kommer han alltid direkt men nu kom han snabbt och sa god morgon sen snabbade han sig in igen till sängen ... inte försen jag tog på mig jackan hörde jag lite livs tecken där inne ifrån och han kom ut och konstaterade att det var kisse dax...


Jobbar till 17:15 idag... sen ska jag hem och tvätta kallingar har jag fått en förfrågan om jag kunde göra var tydligen inne på sista paret... så får väl offra mig fast jag är sjuk... jag ligger så efter med tvätten så jag kan aldrig få bort allt... eftersom jag inte kan hända upp så mycket i taget har det blivigt att man sammlat på sig enormt mycket tvätt... sen när man jobbar till 19:15 så är man inte jätte sugen på att tvätta när man kommer hem.. då ska allt det där andra göras, laga mat ,äta ,ut med jerry, plocka undan, duscha ja sen sova! finns ingen tid till tvätt...

men nu ska jag borsta tänderna sen köra .. hejdå

uppdatering

Jag lever för er som har undrat... har inte varit här på en vecka... har helt enkelt inte haft tid till det..

Jag körde hela förra veckan på jobb villket var underbart.. hämtade våran bil som varit på service i fyra månader... får se hur länge den varar nu!

Sen var det  full fart hela veckan ... i helgen i lördes var vi fört på camaro cup uppe på ring knutstorp ligger en bit över svalöv.. riktigt trevligt dom biljetterna tackar vi för =)
Trots lite halvt kass väder var det mycket skoj ...



På kvällen drog det iväg till ystad... det var dax för ystad crusing...  där gjorde vädret sig på minnt då det var betydligt färre bilar än fjor ...  men hade ändå en trevlig stund..=) Jessica var chafför i bennys lincoln..



Sen var moster och jessica här i måndes , vi grillade gorv åt chips och dippa och ny bakade kanel bullar som jag lyckats slå ihop=) mycket trevligt... kämpa på moster min styrka går till dig.. super roligt att träffas.. och om två veckor är det dax för dig att flyga ner till din familj det är du värd=)

Sen i går stack jag hem till mamma en stun på dagen. skulle hämta lite som  hon köpt till oss i tyskland... fikade lite sorterade kläder och var ute en runda med hundarna.. så roligt att dom kommer överens fast fanny kan vara 
lite grinig... men så länge inte jerry bryr sig om henne så skiter hon i han=) Fin bild på mina två hjärtan...



Sen igår kväll fick jag feber och krängde en pizza framför nya avsnittet av gossip girl och one tree hill.... och nu är jag mega förkyld.. ska dock försöka bita ihop och gå till jobbet nu...

har ont i halsen uppe i gummen villket brukar leda till hals fluss för min del men vi får se om jag kan slippa undan det denna gången.


Onsdag!

Snart dax att köra till jobb.. blev lite ändringar i shemat, skulle kört öppning denna veckan men istället fick jag hoppa in och köra! UNDERBART!!!! fan vad jag har saknat det ... Tänk att allt kan kännas så rätt för en sekund och i samma sekund som jag sätter mig i bilen känner jag att här hör jag hemma! nu mår jag bra!!

Men jag vet att det är det jag vill göra, jag har bara inte möjligheten till det just nu. En dag kommer jag sitta i en bil igen och göra det jobb jag  tycker om och älskar!

I måndas var vi en runda på ikea. Köpte två byrås som vi ska ha i sov rummet till trosor kallingar strumpor, ja sånt som inte kan hänga i gardroben.. Blev skit snyggt.. Blev även en lampa som ska stå uppe på den en boll=) eller ja det är ingen boll men den e rund haha=) älskar den tycker den e riktigt fin.. men villket jävla projekt jag hade när jag skulle sätta ihop den haha.. den kom i 100 delar och innan jag fattade hur man skulle sätta ihop den så svor jag ett par gånger kan jag säga=)
Thord han sätta ihop 1 byrå under tiden jag satte ihop lampan hahaha....

sen igår var vi och köpte för hoppningsvis de sista listerna tillsovrummet.. dom som ska sitta rund dörren, fönstret och gardroben... nu ska alla  bara spikas upp oxå! 

nu måste jag borsta tänderna sen köra hejdå! Bilder kommer snart jag lovar =)


måndag

Helgen kom och helgen försvann.... Alltid går det lika fort, så jäkla tradigt!

i fredas kom syster yster till mig , vi kollade lite på bålet här i byn sen köpte vi pizza och tittade på en film.
alltid lika trevligt med sällskap. Känner ju inte direkt så många här ute..

i lördes åkte Thord med sin pappa o kolla på någon bil sen vidare till veteran marknad i höör.. Så jag passade på att plocka undan , dammsuga och damma... hann även med  att rensa vidare i min rabatt... snart klar..=)

sen på kvällen blev det lite film hos en kompis i och hyfsat tidig hem färd för min del.. grabbarna skulle dricka öl så dom dök upp senare på natten/tidig morgon... =)

I söndes gick vi upp tidigt jag hämtade benny vid lite över nio sen körde vi hem hit, golvet i sov rummet skulle läggas... och medans dom gjorde det så rensade jag lite till rabatt ..evighets jobb det där... 

så gott folk INATT SOV JAG FÖRSTA NATTEN I NYA SOV RUMMET!  golvet lades lite lister spikades fattas dock fortfarande lister som ska spikas i veckan tror jag men det är UNDERBART!!!! man börjar se sluten av tunnlen och det blev riktigt bra=) sen ska gardinstång upp byrå ska köpas och fönsterbrädan ska osså skruvas dit ... lite små pill kvar men sängen är på plats!


nu ska jag snart köra till jobb klockan är i skrivande stund 05:44 har en under bar tidig vecka nu! känns skönt som fan....


hejdå

RSS 2.0