Hejsan

Hej hej hundra år sen man var här inne och skrev litt...

Livet rullar på precis som vanligt.. man äter sover och jobbar,

Har passat Thords föräldrars hundar nu en vecka så får bli en stor städning nu i dagarna så man slipper allt hår..


Verkar som minusgraderna har kommit tillbaka, för ett litet tag var ju hoppet där att det var över för detta året men icke!

nu är det dax att ta sig till jobb, lär väl få skrapa rutorna först.. hejdå

längtar tills man plockar fram grillen igen=) bilden är från i sommras nere i husvagnen i simrishamn...


måndag ....

Uch nu är den måndagen här som man inte gärna har väntat på.. ska på begravning idag av våran älskade farmor.. för 16 dagar sen fick du somna in och jag hoppas av hela mitt hjärta att du nu sitter och tittar ner på oss och har det bra.


Helgen annars har flytit på i lördas städa ,tvätta , diska jag som fan här hemma.. sen på kvällen drog jag till Hanna och satt o snacka massa skit drack en jävla massa coca cola och krängde chips o dippa... en trevlig kväll..

sen igår ringde becca och frågade om jag ville med till Ystad och köpa pellets.. och kolla litta i andra små affärer och visst kunde jag de.. så hon hämta upp mig sen drog vi en sväng... Blev en pizza här hemma sen på kvällen och kollade på solsidan... :)

nu ska jag bege mig till mamma o pappa i Dalby , åker med dom därifrån till Eslöv där begravningen kommer hållas.

hejdå

Lördag.

Som vanligt har man städat och tvättat när man är ledig.. sitter nu och väntar på sista maskinen ska bli klar... sen ska jag iväg till Lund för att träffa Hanna... blir en lugn hemma kväll hoss henne med chips o dippa..=)

På måndag är det begravning för farmor vi ska få ta ett sista förväl och sen ska hon få sin sista vila.
Jag hoppas hon kommer läggas brevid farfar... där hon hör hemma..


En extra tanke går till lissan oxå som igår fick säga förväl till hennes fyrbenta älskade kenzo... Efter massa år med villkårslös kärlek var det dax för han somna in.


Tog denna bilden i sommras på båten över till Tyskland.. någon mer än jag som saknar sommar och sol så jäkla mycket nu!


onsdag

jaja men onsdagen är här och veckan springer på till fredag..

Älskar ju helgen då man har lite sovmorgon ..annars ringer klockan 6 på vardagarna..

Allt annat rullar på som vanligt tycker jag..finns inte mycket jag klagar på just nu..

visst finns där saker jag skulle kunna kräka av mig men eftersom man inte vet vem som läser så är det nog bäst att låta bli.

Vaknade nu i morse och det är åter vitt på våran uppfart.. det betyder att det snöat i natt... inte för att jag tillhör en av dom som gnäller varje sekund och bara uppdaterar facebook med typ fan jävla snö så är jag ändå rätt trött på det nu.
Jag saknar sommaren solen och värmen... och aldrig har det kännts så långt bort...
Lämmna in min semester på jobb igår.. blir ca två  veckor betalt jag hinner få ihop eftersom jag började i november... sen tog jag en vecka obetald.. så kommer ha 3 veckor iallafall:)  men Augusti känns väldigt långt borta just nu.

jaja nu ser jag på klockan att jag måste sticka haaj då

lördag.

Det är lördag morgon och jag sitter och väntar på att Thords pappa ska komma så att vi alla tre kan hjälpas åt att lägga golv i lilla sov rummet.. Med tanke på att jag hämtade Thord i svedala kl 5 i morse så lär han inte gå upp ur sängen försen Benny kommer..=)

Har ju hållt på i sov rummet ganska länge nu men efter att vi fick hjälp att väva taket av min faster och hennes man så släppte allt..

Förra helgen tapetserade vi väggarna, och målade väggarna.. blir vitt med en grå fond vägg.. =)  och idag ska alltså golv läggas.. även taket målades vitt förra helgen :)

vi måste även skotta en gång runt huset så vi kan rulla in veden som jag ska hämta i morgon.. rullebören måste kunna köras från uppfarten till bak sidan där vi huttar in veden genom ett källar fönster...=)

Jaja.. nu ska jag försöka ringa svärfar och kolla om jag ska hämta han eller nått.. hejdå


torsdag

jaha då har man vatt ifrån detta nu igen ett tag..

Jul och nyår gick förbi... jul firades hemma hos mamma o pappa med god mat, kalle och julklappar..

på nyår var vi hemma hoss martina och jonas,.. mycket trevligt även där god mat och trevligt sällskap...
Första nyår på länge känns det som , som man inte drack...

Började dock det nya året mycket trist då min farmor avled tidigt på morgonen den 1/1...

Har hunnis med att vara hos tutt dr oxå.. allt såg bra ut fast han ville skicka mig på en laser behandling som kunde hjälpa ärren att mjukna upp och läka bättre.. jag reagerar tydligen skarpt på något som försvårar min läkning.. men jag är ändå nöjd då resultatet nu då det  är mycket bättre än sist och kan denna laser saker göra det bättre så varför inte..

hanna var här innan och färga mitt hår så nu är jag ultra blond igen och ingen utväxt här inte.

Ville få det gjort innan jag ska på begravning, vill vara fin i håret för dig farmor  <3

nu kommer snart jonas o martina hit med pizza..  trevligt med lite besök.. Thord är och jobbar vet inte riktigt när han kommer hem..

Igår lagade jag hemma gjord plank stek.. riktigt gott, hemma gjord potatis mos, ryggbiff champingjoner bacon och bea sås.. =)

Jaja... nu ska jag kolla tvätten och innvänta pizza=)  tyvär jobb i morgon igen.. fast i morgon är det fredag :)

Och på måndag börjar nya kör listan på jobb.. ska bli kul och se hur det funkar... Så roligt och skönt att ha ett jobb man trivs med..  I bilen ,på vägarna , det är jag :)


hejdå



RSS 2.0