söndag

Söndag kväll mina damer o herrar..

Helgen e förbi och utan att man gjort så där jätte mycket.. har jobbat sen var vi på innflyttningsfest i svedala . trevligt trevligt.. mycket fin lägenhet...

Hanna och tobbe var på besök idag första gången dom var här.. tack för presenten.. mycket trevligt med besök..

Har eldat som fan hela dagen sen jag kom hem från jobb så det var lide gutt att duscha riktigt varmt idag haha låter kanske dumt men fan vad man uppskattar varm vatten när man vet att man inte har det bara genom att skruva på kranen..  utan att man måste hålla fyr i pannan där nere... måste se till att det brinner och lägga in pinnar så det kan brinna vidare.. ett jäkla jobb.. men va fan ska man göra..

nu ska jag nanna... hejdå


lördag

Lördag morgon och solen skiner.. hur fint väder som helst ute ... var ute och gick en halv timme med jerry innan.. vi provade en ny runda i lilla byn mest för att kolla läget... saknar faktiskt dalby när det gäller vara ute med jerry... här måste han gå i koppel för det mesta .. har inte hittat en bra plats där han kan springa fritt och bara springa o leka...  vet inte hur pass glada dom blir blir om jag släpper in han på fortbolls planen.. det bör ju kunna funka eller?

Iallafall så ska jag snart köra till jobb... riktigt tråkigt att jobba specielt nu när det hade behövts göras lite här hemma..  har ett berg av disk som inte diskar sig själv... ett ton av kläder som inte tvättar sig själv heller...

jaja.. det är väl bara att bita ihop...

städade toaletten i lägenheten igår så idag ska jag bara dit och ta fritösen som står kvar , dammsuga hallen och torka golvet där... sen är jag  nog klar..! Thord ska köra dit och ta skitet som står utanför lite sop säkar som ska till tippen...

jeje nu ska jag iallafall gå och klä på mig.. lärde mig  igår att inte ta på mig jobb kläderna innan jag sätter fyr i pannan för när jag kom till jobb så sa crille till mig fan vad du luktar! du luktar korv hahaha... så ingen mer eldning i jobb kläder på morgonen hahaha! tur dom e ärliga iallafall...=)

hej då för nu..

fredag


Fredag idag.. och en hel jobbe helg framför en som väntar! uch uch...

igår var det lön mina vänner.. ska snart gå in och betala räkningar så dom e snart slut igen.. alltid lika tråkigt!

Igår var inte heller en bra dag.. Började med att jag hade puk kodat mobilen så ingen telefon.. jag fick stressa som fan på morgonen för att hinna få in lite ved som kom på morgon kvisten.. sen när jag skulle köra till jobb startade inte bil jävlen!! i fredas var det thords bil som inte startade när jag skulle ha den och igår var det min egen!! 

jag fick snällt gå in och knacka på grannen och be om start hjälp... tur det e pensionärer så dom e vakna med tuppen=) han hjälpte iallafall mig att få igång den så jag kom in till jobb..  mätte batteriet men det var ingen fel på det... Vad fan är det då lixom? har inte lust ork eller pengar till att bilen klyddar... men den funkade iallfall sen på dagen när jag skulle köra o handla dricka.. men tror du den starta när jag skulle hem på kvällen?? NEJ!
Fick ringa thord som fick hämta mig.. han fick igång bilen dock.. pillade lite i motorhuven.. körde till dalby till pappa o han kollade kablar stiften fördelarlocket o sånt men såg inget fel..  så nu i morse när jag skulle ut med hunden prova jag att starta den och genast så skramla han igång.. jaja jag vet inte vad det var för fel igår men nu idag ville golfi starta iallafall!
Får se hur länge den vill funka!

Så idag får jag hoppas att bilen vill funka så jag kommer till lägenheten när jag slutar o ta det sista där och städa klart .. ska bli skönt att slippa den sen...  jag saknar den dock lite måste jag säga .. men jag trivs osså bra här=)

nu ska jag bli av med pengar hej då

shit

Shit är helt slut o dagen har bara börjat! har precis burit ner lite mindre än en halv kubik ved i källaren!
jag kommer ju inte orka jobba! jaja halva kvar till thord i eftermiddag! hejdå

torsdag

Hejsan hej och god morgon.. Det är torsdag morgon och veckan börjar lida mot sitt slut.. hoppas att ni kan ha en skön helg för själv ska jag ju jobba som sagt! så trist.. hade behövt vara ledig...

Men men.. igår var jag iallafall och städade klart köket i lägenheten.. Thord var där och tog diskmaskinen och lite ute krukor och sånt.. så snart är allt borta därifårn .. ska dit och städa toaletten idag.. och köra en sista ugns rengöring.. Shit vad man haft grisig ugn när jag nu ser den städad hahaha...

ska ta hem de sista sakerna oxå idag hade jag tänkt.. det är bara så trist att det blir så sent.. jag jobbar ju till 18:15 och innan jag e där e klockan ca 18:45 sen ska man städa.. ja ni vet hur lång tid det tar... så igår var jag hemma klockan nio!!

och av någon anledning så hade min mobil stängt av sig ... och som om jag kan pin koden.. Ee nä just det.. tryckte fel 3 gånger så nu e det puk kod.. lide drygt. fick iväg ett sms till mamma från thords mobil om hon kunde ringa kundtjänst och få koden men icke dom stängde klockan 20:00... så ingen puk kod till mig.

min mobil är låst.. får ringa från jobb idag!  nu kom det ved måste se om jag kan få in lite! hejdå.


Onsdag

God morgon god morgon...

Solen skiner.. inte mycket men man ser den dock lysa igeneom lite... härligt va=)

Igår sköt jag upp städningen i dalby och körde istället hem och lagade tacco till mej o bejb.. gott=)

Sen såg vi klart filmen vi hade börjat med nån kväll innan men aldrig sett färdigt Den utvalda hette den.. helt klart se värd film..

Så ja idag MÅSTE jag åka o städa färdigt.. vi ska lämna nycklarna på måndag och eftersom jag jobbar hela helgen så måste det vara gjort innan dess...

ska även ringa anticimex nu.. har fått hem papper att vi har ett fri år med dom eftersom vi försäkrat huset i folksam.. så ja varför inte kan vara bra att ha!

Sen ska jag tömma diskmaskinen osså om jag hinner så livet som hus ägare rullar vidare!

Idag till lunch har halva veckan gått bara så ni vet! det kan alla ni som inte jobbar i helgen njuta av!

hejdå


god morgon

Tisdag mina vänner... I natt har det kommit ännu mera snö .. som om vi skulle behöva mer.. jag vill se gräsmatta blommor och gröna träd NU!

Jag ska snart ut och skotta fram bilen så man kan köra till jobb... det är det tråkigaste som finns... jag hatar att skotta! försökte salta bort skiten igår men det ville sig inte... det snöade för mycket sen för att saltet skulle göra nytta... det bara la sig igen!

Igår när jag skulle köra till jobb startade inte thordans bil så snälla pappa kom hit och hjälpte mig.. vad skulle jag gjort utan han... han fick igång bilen iallafall så jag körde till jobb... mätte batteriet och det stog på låg nivå o även efter sex timmars laddning stog det på låg.. så det var bara att köpa ett nytt i mecka i... tack för hjälpen crille med det!  Det gjorde att jag kunde köra hem =)

Idag om vädret tillåter det ska jag köra till dalby o städa det sista! ska bli skönt att slippa det sen...

dax för borstning av gaddar... hejdå

Måndag morgon!


Igår söndag blev inget som det var tänkt... jag skulle till dalby och städa med gudrun och thord skulle umgås med benny inne i sov rummet och ta bort elementet o spackla bakom det och sånt... men istället fick vi en rök fylld källare ett trasigt fönster och huset fullt av folk som kom på besök=) Mycket trevligt med gäster...

först kom emma o matias på en snabb fika titt in ,  sen ramlade gudrun o benny in fast dom stannade inte så länge... Källaren blev rökfylld av panne jävlen ... sen kom  mamma o pappa jerry fick en jätte fin säng=)
 matias emma gudrun o benny körde och istället kom min faster mia hennes man olof och deras två barn...

Olof hjälpte thord med pannan och konstaterade snabbt att skorstensbrand stog runt hörnan för röret från pannan och skorstenen var helt igen sotad.... så det var bara att sota som satan... sen körde pappa olof och thord in till hornbarch eller hur det stavas och köpte tätnings list till pannan och fixa det o satte fart i den så sen jäklar fick vi värme.. både på element och i kranen!! TUSEN TACK Olof för all hjälp..

Grabbarna tog ju även med sig pizza hem när dom körde ifårn hornbarch så alla krängde pizza här innan dom körde hem... mycket trevligt...

Så tack alla för en trevlig söndag och för all hjäp.. Tack för veden mia o olof.. nu eldar vi satan haha=)

Min fina kille får stå för dagens foto! han chillar lite i soffan =)



Tittar jag ut är det full snö storm.. hatar detta nu vill inte ha mer snö!!!!
jag ska snart köra till jobb.. undra hur vägarna ser ut idag...

hej då

lördag kväll


lördag kväll huset är tyst och mörkt... Thord har gått och lagt sig för han tyckte mig film var tråkig.. jag tyckte den var söt=) I hate valentine hette den... en typisk kärleks film som jag tror vi tjejer uppskattar betydligt mycket mer än våra män=)

Iallafall så har jag och gudrun varit och städat lägenheten i dalby idag.. vi blev inte helt klara utan får ta en sväng dit i morgon med och göra klart det sista... tusen tack för hjälpen...

Medans vi var där gipsade thord o benny klart sov rummet..så i morgon ska det spacklas sen slipas o nästa helg skulle dom sänka taket och gipsa det! kommer bli snyggt när dom blir klara.. ser fram emot det...

Snat har vi bott här en vecka.. kan knappt fatta det eftersom tiden gått sjukt fort... vi har fått ordning så gott vi kan så länge... thord har redan börjat med renoveringen , ja vi trivs helt enkelt och har saker att hitta på som fördriver våran tid...



Jag eldar så klart som tusan haha=) men det har kostat lite såg skador i fingrarna, en tappad nagel  men det är smällar man får ta när man ska såga ved haha..=)



Köket.. allt som tillhör köket är upp packat och klart.. väldigt skönt att lådorna börjar ta slut nu=)




Jeje nu  ska jag väl oxå dra mig till sängen! hejdå

Idag är det Freeedaa


JA för det är det gott folk... veckans bästa dag är här Fredag!! ska snart åka iväg och jobba de sista timmarna för denna vecka sen håller man ledigt...

Mer rälig  jävla snö kom igår jag hatar det.. vill bara att det ska försvinna så  man får se lite gräsmatta, gröna träd och lite blommor... just nu ligger allt täckt av ett tjockt jävka täcke av snö..

Har tömmt kameran nu men hinner inte lägga in bilder så ni får vänta lite till=)

ska ner och stoppa pinnar i pannan nu sen ska jag köra till jobb.. hej då

Torsdag

Det är torsdag idag villket betyder FREDAG i morgon.. och gud vad jag behöver en helg nu... att bara få vara lite på och slappa .. har blivit sena dagar nu sen vi flyttade ... har inte vatt i bingen före 12... inte direkt vad jag är van vid..

Men iallafall.. igår röjdes det som fan här.. Thord hade målat ett rum i källaren som vi skulle ha som föråd och det var torrt igår så ner med en massa saker där och genast försvann massa saker här uppe.. Skönt.. för även om här ska renoveras vill jag ha ordning så länge fram till det är dax lixom..=)
Thord började med sovrummet igår kommer bli fint när det är klart... ser fram emot det...

Fick fart i pannan där nere osså igår så jag kunde duscha VARMT dee ni hahaha..=) ska ner och kolla nu hur det ser ut om det brinner...

jaja hej då

Onsdag..


Andra natten e soven i huset och jag sover som en stock! Inga konstiga ljud att ligga och lysna på inga flygplan som flyger så nära huset så det låter som dom ska störta i trädgården... Här e så tyst så... hör bara spraket från spisen för jag eldar som fan haha=) Undrar vad grannarna trode igår när det såg ut som vi rökfyllde hela holmeja haha... toffel bonnar brinner bra =)

Idag måste vi ta tag i spisen där nere... måste sätta fyr i den så vi kan ¨stänga av direkt elen på den.. kommer få en jävla el räkning eftersom den e snor dyr nu!! så idag ska det eldas där nere och förhoppningsvis för det med sig litta varm vatten... det har vi inte varit så bortskämda med dessa två dagar....

Här e kaos lådor överallt fortfarande och det kliar i fingrarna på mig då jag inte tycker om att ha o ordning....
Men jag får väl helt enkelt stå ut med detta ett tag till.. vi har ju faktiskt bara bott här i två dagar så mankan inte förvänta sig att allt e klart..

Idag när jag var ute med jerry på morgon turen såg jag att alla grannar tagit ut sina sop tunnor... betyder det tömmning? för det hade vi verkligen behövt... så jag drog fram våran oxå och hoppas på det bästa=)

Igår var jag i dalby efter jobb och tog all mat i kyl o frys.. och stängde av dom så idag ska jag dit och kolla så inte köket simmar av isen som smält från frysen..  och kanske tar jag mig en dusch osså om vi inte fått varmare vatten i huset under dagen...

Nu ska jag slänga in ett par toffel bonnar till och sen köra till jobb... Undra vad jag ska hitta o elda ikväll...? bonnarna går ju åt som fan... jeje där står en hylla i garaget jag hugger ner den med yxan hahaha

hej då gott folk... ska försöka ta bilder när jag kommer hem och uppdatera er=)

tisdag

God morgon..

Första natten i huset är nu avklarad och jag sov som en stock när det väl var tid att gå och lägga sig..
Flytten gick snabbt och smidigt måste jag säga.. TACK för all hjälp vi fick...=)

Sen på kvällen kom min familj över för att kolla in våran nya bostad och syrran och mamma hjälpte mig få upp allt i skåpen i köket, ställa soffan , tv bänken , skänken på plats ...tack så mycket.

Sen kom jag på att jag skulle ut och hämta jobbe kläderna i bilen men hittar inte nycklen!!
letade som fan i fickorna men den fanns inte någon stans.. måste tappat den men var??

Det var bara att sätta sig i thords bil och köra till dalby och hämta extra nycklen... måste ju ta mig till jobb idag tyvär... Hade varit skönt att va ledig och få litta mer ordning för här e ju att göra=)

Men men nu ska jag gå ut o skrapa rutorna och sen köra till jobb... slutar 18:15 då  är det bara att se till att köra hem och fortsätta... kommer nog bli ett par långa dagar nu tills allt är på plats..

Mer uppdatering kommer sen.. hejdå

Flytt pågår!


Ja Idag är dagen det händer.. dagen vi har väntat på nu i snart tre-fyra månader... IDAG FLYTTAR VI ...

Var på banken i morse och skrev dom sista papperna och fick nycklarna... nu är huset VÅRT!!

Nu Håller vi på att flytta, ett lass är i huset och andra är på väg... Benny, thord, erik och becca åkte och skulle tömma släpet så stannade jag här hemma med jerry.. synd om lille man han är så förvirrad och han har ingen ro till att lägga sig.. här är ingen soffa att slå sig till ro ju och inte heller någon säng.. så det lilla livet går runt här i en ekande tom lägenhet och fattar inget! jag undrar vad han tänker och vad han kommer tycka om flytten!! Kan djur tycka??  kommer han att trivas i sitt nya hus? jag vet iallafall att hans husse och matte kommer göra det=)

Igår var vi hemma hos min faster mia och hennes familj i eslöv... vi firade farmor som fyllade 70... med god mat och tårta och en massa skratt=)  tack så mycket för en trevlig kväll.. och hoppas att vi får fira farmor nästa år igen.. Känns jobbigt att se henne sjuk och svag och sammtidigt minnas hur livlig tantan var för.. alla hyss vi hittat på på henne ..alla minne från huset ... ja jag hoppas att du är med oss ett tag till famor! Även om vi inte pratar varje dag vi träffas inte så ofta så vet man ju att du finns och det vill man ju.. annars skulle det ju fattas nått...

Nu ska jag ta en runda i lägenheten och kolla om vi glömt nått och i så fall packa ner det i en kasse så det oxå följer med ut...

all värme e avstängd så kallt e här!!! hej då





Lördag.


Det är lördag villket så klart betyder 1  (två med denna) dagar till vi får huset... SHiiiit=) 

packning pågår för fulla muggar och tror snart att hela vårat hem ligger i kartonger... 

Det är med blandade kännslor måste jag säga , jag är sjukt taggad till att flytta och faktiskt bo i hus men sammtidigt har jag många bra minne från denna lägenhet som faktiskt var vårat första egna hem... När det var dax att lämna boet var det hit vi flyttade.. det var här vi två blev en familj på två.... ja ni fattar... jag har helt enkelt blandade kännslor... och jag e så nervös så jag snart har glömt mitt eget namn..=)

Nu ska jag ta och gå ut och köra in bilen.. jag måste få in kartongerna jag var o hämtade hos mamma o pappa igår och jag måste lasta ut hund buren som står i hallen sen vi var på ullared villket var många månader sen... den har helt enkelt inte hoppat ut i bilen av sig själv=)

Sen ska jag sortera i förådet, kasta det som vi inte ska behålla och packa ner det som ska flyttas med...
Vet att det blir en runda till tippen när jag är klar där ute för där är lite dynor , gräsklippare och sånt som ska kastas ... vet inte om jag vågar slänga det här ute i sop huset.. det blir väl ett jävla liv..

Fick en kommentar att jag skulle lägga in fler bilder... lovar att göra det sen när mitt liv stressat ner sig lite=)

Ni får nöja er med en ego bild så länge =)


Fredag

Idag är det FREDAG!! så gött det ska bli att sova länge i morgon ingen klocka som ringer bara sussa=)

Fick en fråga på kommentar av martina vart vi köpt hus och vi har köpt ett hus i Holmeja! Och det är inte många som vet vart det ligger men det ligger utanför svedala ca fem km.. ute vid sturup.. ett liten liten by med ca 300 invånare.. precis lagom för oss=)

Ett litet rött tegelhus enplans med källare=) ska bli skit roligt får nycklarna på måndag!

Nu måste jag bege mig till jobb... hejdå.

Torsdag

Torsdag morgon och jag sitter här igen med min mackor ... precis som vanligt..

Tack lissan för den fina kommentaren på förra innlägget... Det var tider det, villka minne=)
Gick igenom lite gamla skivor nu när jag packar här hemma och gissa vad jag hittade..
Just det M*******N Jeeeeenny=) shit vad den spelades när du kom med den på morgonen..
And she said jeee jeee jeee..... =)  Saknar den tiden riktigt mycket...

Men nu ser vi framåt och hoppas att vi någon gång får känna en sådan glädje igen ...
Du ska se att det någon gång blir bra och lyckan vänder!!

Här hemma packas det massa just nu .. Dessa dagarna har kökets fyllts med staplar av lådor och Thord har kört till tippen en vända..  kan inte förstå vart allt kommer ifrån för vi har ju bara bott här i ca 1,5 år..  jaja jag får väl ta på mig en del då jag gillar att spara lite saker sånt som kan vara bra att ha du vet... men nu rensas det !!

Jag har inte fattat att vi faktiskt ska flytta på måndag MÅNDAG!!! det är fyra dagar kvar med denna!!!! jag fattar nada! vi är ju inte klara med allt hur ska vi hinna??

jaja... på måndag gäller det iallafall... ska bli roligt men sammtidigt är jag spänd och nervös till tusen..

Jeje hej då nu ska jag fixa lite här hemma.. så tyst jag bara kan eftersom thord sover på soffan=)




Onsdag!


Onsdag morgon gott folk..

Helgen gick fort förbi med både roligheter och tråkigheter...

Det är slut på körning nu riktigt tråkigt.. nu längtar jag tills nästa gång jag får köra ... nu är man tillbaka i verkligheten och  jobbar där inne igen 09:30 till 18:15  skit tråkigt!!!
Men det är bara att bita ihop eller vad man säger , har inte så mycket att välja på då jag faktiskt igentligen ska vara glad för att jag har ett jobb... Och visst är jag det jag trivs på jobbet med folket och sånt men inte med arbetsuppgifterna... jag saknar mitt gamla jobb och min bil och dom skånska vägarna..
Jag hade hittat ett jobb som jag tyckte var skit roligt som jag trivdes med och det var roligt att gå till jobbet på morgonen .. sen rycktes allt det ifrån mig  och jag har lite svårt för att anpassa mig till det nya! Fast det inte är så nytt längre har jag svårt att komma in i det och svårt att känna någon glädje nu när det är dax att gå till jobb..


Men men ...ett litet bittert morgon inlägg var tvungen att skriva av mig lite då faktiskt skrivandet får en att må lite bättre...  att skriva av mig vad jag känner och tycker har alltid hjälpt mig att hantera mina känslor och kontrolera mitt humör!!



Thord kom hem vid 8 i morse .. han jobbar natt denna veckan ..så nu ligger han och sover gott här i soffan med vakna med the  voice högt på tv´n.. fattar inte att man kan sova med så högt ljud runt om kring sig..

Nu ska jag gå och borta tänderna och fixa det sista jag måste göra innan jobbet väntar... Hej då.





fredag

Underbara fredag är här och jag är ledig...  Fick sovmorgon till halv nio då klockan ringde,  vi skulle vara på banken idag kl 10:00 så man fick ju gå upp i tid..=)

Allt såg väl bra ut det var mest thord som skulle fixa lite papper nu med tanke på att han ska byta bank..
Nu väntar vi bara på den 15 så vi kan få nycklarna till huset...=)

Jag och jerry har en skön slappe dag på soffan, vi ska köra till svedala ikväll och vara där i helgen ..hämtar hem en fyr hjuling i morgon ... ska bli roligt =) Måste packa ner varma kläder så vi kan ut o köra =)

Fick låna mamma o pappas skottare idag och skotta våra parkerings platser så jävla dåligt av lkf att inte skotta dom! FLYTTA aldrig till lkf... jävla fittor  dom är så jävla snabba att klaga och ta betalt för saker men att skotta för sina hyresgäster kan dom fan inte !!!!  nä det ska bli skönt att slippa dom !


Trevlig helg..


onsdag


Onsdag kväll.. jag sitter och kollar på biggest loser bara jag som gillar att titta på det och känna mig smal?
sjukt jag vet men när man ser hur stora dom är och hur mycket vissa av dom väger mår jag själv en aning bättre av att veta att jag inte ens är i närheten av dem.. trots lite extra kilo som man går och bär på!

Gick en runda med jerry när jag kom hem vid halv fem.. skönt att vara hemma i lagom tid då det fortfarande är ljust ute så man kan gå en runda o låta han springa av sig!  Men idag fick vi kämpa på som fan på våran promenad... ja hade snö upp till knäna så då kan ni tänka er hur lille man såg ut.. stackare han fick hoppa som ett rådjur för att ta sig fram och han flåsade som fan.. eller ja det gjorde vi båda för det var jobbigt som fan att gå i så hög snö....

Efter våran runda åkte jag med jessica och handlade lite som hon behövde... Man får ju vara sällskap=)


Kolla så mycket snö som sitter fast på lille mannen.. synd om han ,det sitter stora bollar.. det blir duschen när man kommer in... man vill ju inte dra loss dom för det gör ju ont på han..




I morgon jobbar jag sista dagen för denna vecka! är ledig på fredag eftersom jag jobbade förra helgen... ska bli najs med lite sov morgon .. På fredag ska vi på banken och fixa alla papper till den 15!!! då vi får nycklarna till huset ska bli riktigt roligt.. sen efter banken ska jag tvätta tror jag ... har mega mycket tvätt eftersom jag inte pallat tvätta på hela veckan.. men men den springer inte ifrån mig utan ligger där snällt och väntar...

Alla som har vårat hem nummer kan radera det!!!

Tisdag


Idag är det tisdag och snart tid för att skalla kudden.. Utanför är det skit dåligt väder och det får en att bara villja dra täcket över huvudet och sova och inte vakna försen det är sommar sol och värme!

Syster yster har precis gått hem vi har ätit lite kyckling/pasta sallad till middag ikväll.. alltd trevligt med sällskap när mannen är på jobb..

Alla som har vårat hem nummer kan nu mera radera det .. det funkar inte längre då jag sagt upp com hem från och med 1 februari.. så ingen mer hemma lur och inget mer internet...

Jag har lånat mamma o pappas rosa lilla dong från tre som dom inte använder i veckorna då dom endast har det trådlösa internetet i laptoppen i husvagnen på helgen.. tack så mycket ni räddar ju kvällarna och dagarna för oss... vad skulle man gjort utan internet lixom?

nu ska jag sova! god natt.


måndag

Måndag morgon gott folk och klockan är 05:54 i skrivande stund... Tittar jag ut så vräker det ner ännu mera snö och det känns som det ALDRIG ska ta slut... Vad har sverige gjort för ont för att få detta jävla väder? okej att få snö en vecka om året precis så där lagom som vi är vana vid men nu har vi haft snö i 2  månader eller nått?
Jag är iallafall sjukt trött på det nu och kan inte längta mer till sommaren och värmen!

Sen gör ju snö att idioter som inte kan köra bil i vanliga fall blir KATAFACKING STROFER så fort dom ser en snö flinga och genast håller typ 30 på en 80  väg.. vad är problemet? Jag HATAR dessa idioter som inte kan köra så självklart kör jag om..=) men ändå  stanna  hemma om du inte klarar av det!!!!!

Helgen har iallafall gått snabbt som attans.. jag har jobbat både lördag och söndag så har inte haft så där jätte mycket för mig.. Men på någon konstigt sätt var det intte alls lika jobbigt att jobba helg nu när jag kört en vecka och jag visste att jag  ska köra denna veckan oxå... Att få göra det jobb man vill och tycker är roligt gör livet genast mycket roligare och lättare.. och för en gångs skull är det roligt att gå till jobb igen och allt för att jag får ut på dom där underbara vägarna..Och att det e snö och skit och dåligtskottat stör mig inte det minsta.. Fan vad jag har saknat det och njuter nu av varje sekund för att jag vet oxå  tyvär att verkligheten hinner i kapp mig igen och vipps så mår man dåligt igen!

Jag är fortfarande förkyld.. sjukt drygt.. är det normalt att den håller i sig i två veckor?

Idag är 1 februari.. villket betyder att det är 14 (15 med denna dagen) kavr tills vi flyttar!! hur galet är inte det.. jag har fan nog inte fattat det än... Vi har iallafall en massa packning som ska göras fram tills dess men eftersom jag redan börjat är där inte super mycket kvar... !

nu måste jag gå och skotta fram bilen! hej då


RSS 2.0