Lördag


Lördagen e här och jag sitter och dricker dagens första cider  och väntar in kvällen..=)

ikväll blir det Törringe med lite kassse dans.. svänga på dom lurviga =)

syster yster  svär mor jag och mis röv haha=)


hejdå

Jerry..









Underbara jerry =)

Tisdag morgon



Ja det är tisdag morgon och jag sitter och väntar på att åka in till mitt fängelse jobbet  är så sjukt osugen på det och skulle mycket häldre gå in och krypa ner till thord som ligger och nannar gott i en varm o go säng..

Hade en hel hemma helg den som varit.. Thord var lite dålig på lördagen och sov det mesta av tiden medans jag var ute en sväng hos lissan och familjen ute på landet ..=)   Annars har det nog inte hänt så mycket i mitt liv...

nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sånt innan det är dax att köra...vill inte in där... ångest .....


hejdå

underbara fredag

Fredag underbara fredag är här.. denna veckan har bara varit SÅÅååå lång och för varje timme som gått har jag bara älskat tanken på att fredag närmar sig..

nu sitter man här i soffan och bara njuter av tanken att det ringer faktiskt ingen väckar klocka i morgon.. vi har sov morgon som är såå behövligt just nu.. skulle kunna stanna kvar i sängen hela helgen och bara ligga... inte göra ett dugg.. Sen jag började jobba har alla mina dagar sett lika dana ut, äta jobba sova... huvudet är helt slut när dagen e slut.. 

hej så länge.


Ny söndag..


Ja en hel vecka har gått sen sist ni fick veta lite om mitt liv... har inte alls haft lust att skriva och därför skitit i det=)

Började jobba i måndes.. fick köra fram till torsdag då orginalet var hemma med sjukt barn.. i fredas var första dagen i butiken .. kan inte säga att vi jobbade ihjäl oss i fredas så anntar att första butiks dagen gick bra.. tog ett par kunder och var faktiskt TREVLIG mot dom tro det eller ej haha=)

eftersom jag inte varit van vid att gå upp så tidigt på morgonen har man inte gjort så där mycket annat i veckan.. man har sovigt ätit och jobbat... det suger att vara tillbaka i verkligheten om jag ska vara ärlig..

I går var vi iallafall ute och festade lite med jobb ... tack för en mycket trevlig  kväll... bowling mat och dricka=) har ju inte festat o druckit på 3 månader typ så tog det lite lungt ändå kände sprit rosor på kinderna efter 3 cider hahaha=)

huvudet känns faktiskt inte så där jätte tungt idag villket är super skönt då jag brukar kunna ligga pall med en rejäl bak smälla.. men inte idag gutt det tackar vi för..=)

nu ska jag ta något att kränga hej då...

Söndag..


Det är redan söndag och denna helgen har bara sprungit iväg..  och jag lyckades nästan för en sekund att glömma att jag ska jobba i morgon..  så snart ska jag packa ihop mina saker och lämna svedala för den här gången...

ska köra hem till dalby city packa upp duscha och göra mig ordning för nanna kudde i en tidig tid ikväll.. klockan kommer ringa kvart i sex i morgon.. då ska jag dra mig ur sängen gå ut med jerry göra mig klar kränga frukost och sen köra in till lund och in till jobb... kommer nog fan kännas konstigt att komma tillbaka.. nästan samma känsla som när man e ny...
undertiden jag vatt borta har det ju hännt en hel del.. känns som jag inte ett skit vad som händer där inne nu..

i morse fick jag frukost på sängen =) tack älskling mycket uppskattat ... mysigt värre=)


nee nu ska jag dra mig hemmåt..

Fredag

God kväll ..

Hälften av svenska befolkningen sitter nog nu spikade framför idol och tänker guuud så bra han/hon är.. har jag fel?

men icke jag.. sitter i soffan i svedala  läser bloggar och håller lite koll...

Att det är fredag idag betyder att det snart är måndag och då ska jag tillbaka till jobb... Efter sju veckors sjukskrivning ska jag nu komma tillbaka till vardagen som kommer betyda  tidiga morgnar uch för det .. jag har blivigt så bortskämd nu dessa veckorna att sova iallafall till tio.. sitta uppe sent på kvällarna.. men nästa vecka är det den här svensken som är tillbaka till ett liv med en massa rutiner..

Ser ju inte jätte mycket fram emot att gå tillbaka till jobb som jag tidigare skrivit.. Det är inte för att jag inte trivs med människorna för det gör jag..jag trivs igentligen som fan på jobbet och med folket som är där vi är en skön grupp lixom.. men det är det här med stå i butik som jag inte vill.. jaja jag ska iallafall jobba som på måndag.. klockan 7 ska jag infinna mig... så tar vi det där ifrån..


Idag har jag iallafall blonderat mitt hår .. det var ju 7 veckor sen sist så  tyckte det var dax för håret att få lite kärlek=)
vad tyx?







Nu ska jag nörda mig lite med varmville på facebook..


slänger..


slänger in ett snabbt inlägg bara för att jag inte har något annat att göra.. eller jo det har jag väl igentligen men jag orkar inte ta tag i mitt kök... ser inte disk bänken för all disk .. och jag behöver inte ens diska det för det ska bara in i diskmaskinen men den hoppar ju tyvär inte ner där själv ... snart ....snart..

Var precis o duschade  och när jag stog där o  tvättade håret stog jerry med fram tassarna på badkars kanten och pep..
så jag lyffte in han i duschen och han gilla de!! där stog han  och drack lite(varmt vatten .hur gott kan det vara ) lekte med vattnet och duschade haha han var så söt.. så nu får jag väl inte ens duscha i fred.. rena och fina blev vi =)

nu ska jag slänga på lite mascara och lite kläder .. kasta ner disken i diskmaskinen sen är vi redo för hund kurs ...
ska visst vara i ridhuset idag villket är skönt för där inne blåser det inte =)

hej så länge..


onsdag


Ska börja svara på mina kommentarer jag fått...

Tack så mycket för att ni gillar min blogg.. det är Rebecca som fixat den till mig.. prata med henne om design för jag har inte en aning om hur man gör=)

sen att jag kanske kommer gilla det jobb jag ska göra på måndag?? INTE en chans.. jag vet vad jag ska göra och jag vet att jag inte gillar det.. jag vill inte stå i en butik ... jag har inte den kund vänligheten man behöver till det.. tex.. dom ska inte komma in i butiken o vara otrevliga o skrika o gorma åt mig om det inte är jag som gjort nått fel.. får då kommer jag skrika tillbaka vara lika otrevlig och eventuellt kan ett far åt helvete komma ut i lite för hög ton... ja ni fattar jag  fixar inte och vill inte stå i en butik ..då hade jag sökt ett sådant yrke från början eller hur..så den dagen jorden går under den dagen kan jag ställa mig i butik.. det vill säga ALDRIG.!!!!


Det är onsdag denna halvt soliga dag och onsdag betyder hund kurs med lilla jerry..
Så halv sex är det dax att köra till svedala ..

syster yster och malin har åkt till ullared idag ..lite avundsjuk e man allt... gillar att gå där o dra runder och handla en massa saker som kan vara bra att ha =)

Innan idag skulle jag gå ut med jerry ... tittar ut genom fönstet och det var kass väder jajaj på med regn kläder gummistövlar jaa full mondering för tänkte jag ska minnsan inte bli blöt.. går utanför dörren och då kommer solen fram från ingen stans... jag ska säga att jag höllt på att dö av värmeslag när vi gick en runda i skogen...
Så här söta var vi =) renkläder och regn täcke=)



Här är gummistövlarna som jag tidigare skrivit om.. hittade dom på sportex istället... ett par tretorn stövlar som e svarta med rosa fodring och rosa band bak till... lite kvinnligare då dom är lite nättare än vanliga klumpiga gummistövlar.



Min fina röda assistent som jag fick av mamma  pappa o syster i födelsedags present=)  fick även en kok bok som följde med på köpet=) tack än en gång=)






Tisdag


Jaha då var klockan redan 16:16  vart har denna dagen tagit vägen?

Klockan ringde redan kvart i nio och då var det bara se till att gå upp.. Ut en runda med jerry direkt sen duschen klä på sig och sen in och träffa sköterskan på kliniken..
Allt såg bra ut och läker på sakta men säkert huden har börjt täcka de ytor där jag sprack.. Ärren kommer bli breddökade pga sprickningen men det är inget man inte kan fixa sen om ca ett år..

jag ska börja jobba på måndag, villket är med blandade kännslor.. just nu mår jag inte så bra psykiskt allt har tagit väldigt hårt... först det med jobbet innan min semester och nu detta efter operationen.. jag känner mig väldigt psykiskt svag  och känner inte alls för att gå tillbaka till jobbet... jag hade inte haft något emot att jobba om jag vetat att jag fått göra det jag kan.. det jag vill och det är att köra turbilen.. men att veta att jag nu kommer vara där inne får mig att bara villja dra något gammalt över mig och dö.. jag tror ingen förstår hur jag känner det... Att behöva må så här dåligt över att veta att jag  måste gå tillbaka till mitt jobb... ett jobb som jag förut älskade och som jag trivdes på enormt ger mig bara nu en otrolig ångenst...
Håller öron och ögon öppna för att nytt jobb. så jag kan komma bort från denna ångest jag känner nu....så har ni något tips vart jag kan hitta en nytt arbete tar jag tacksammt emot de..




gummistövlar...



Hur irriterad kan man bli för ca 150 kr?  JÄTTE irriterad ska jag berätta  för er..

Skulle in och köpa ett par gummi stövlar som jag sett tidigare och nu bestämmt mig för att köpa.. tror du dom hade min st? NEJ givetvis inte.. och den otrevliga o lika okunniga kassörskan kunde inte ens ringa till malmö för att kolla om dom hade  rätt storlek utan hon gav oss deras nr så vi själva fick ringa... service?? skulle inte tro de... men iallafall så  hade malmö rätt storlek så frågar mamma ja men är det nu dom svart rosa? kostar 299 bara för att försäkra sig att man inte körde in där i onödan... då säger rösten i andra sidan av telefonen att gummistövlarna kostar 449 där inne.. men HALLÅ menar mamma lund säljer dom ju för 299 .. HMMmmm så på två mil stiger ett par jävla gummistövlar med ca 150 kr.. IDIOTI..

Jag hade gärna betalt 449 för dom det är inte det.. men nu är det en prinsip sak att personalen var så otrevlig det är bara ca 2 mil mellan lund och malmö och det är samma affärs kedja .. hur fan kan det skillja då?  fan vad lack jag blev dra åt helvete....

saken är ju den att jag vill ha dom jäkla stövlarna för dom var både fodrade och såg bra ut för att vara gummi stövel.. så nu har jag kollat upp en annan affär som säljer samma märke och samma stövel oxå för 449 men köper mycket heldre dom där nu  jag vill ha service tack.. hatar otrevlig okunnig personal...

måndag

Hejsan hej gott folk.. sitter nu och väntar på att klockan ska bli 2 så jag kan köra in till lund o möta upp mamma.. vi ska handla en assistent eller hur det stavas som jag fick av dom i födelsedags present.. tack tack =) sen kan man baka satan här hemma MYCKET lättare än att stå med sin envisa elvisp som funkar lite si så där efter man bakat bullar med den och fyllt den med deg.. tur jag har två  =)

Sen ska  jag även se om jag hittar ett täcke till jerry som är en st större än det jag köpte i lördes ångrar att jag inte köpte båda redan då eftersom han kommer behöva ett större snart... jaja jag hoppas iallafall att dom har kvar den andra st fortfarande=)

Var även och tittade på två st hus igår... men inget av de var något att ha så blir att kolla vidare.. för vill ju inte ha ett ruckel som inte är beboligt...

Jeje. nu ska jag göra mig färdig för att köra.. ställa upp grinde så jerry inte kan springa runt överallt jaa ni vet den valiga rutinen när det är dax att lämna hemmet...


hejså länge.


god mat..


Tack för alla gratukationer idag på min dag.. Har precis kommigt hem från en fantaskiskt god middag inne på Rådhus källaren i malmö... Åt file frossa.. oxfile och fläskfile (ät hur mycket du vill).. olika såser stor sallads buffe och potatis gratäng eller stekta potatisar..  tack för maten älskling.. var jätte mysigt och maten var underbar=)

Har aldrig ätit så mycket mat på en och samma gång.. kände mig som en gravid flodhäst som gungade fram när det var dax att gå till bilen.. men det var riktigt gott..



Vad som händer mer ikväll vet jag inte det återstår att se=)

Grattis lilla hjärtat! <3

Jag tycker vi tillsammans klämmer i ordentligt i sången nu! JA kom igen:

You know it doesn't make much sense
There ought to be a law against
Anyone who takes offense
At a day in your celebration
Cause we all know in our minds
That there ought to be a time
That we can set aside
To show just how much we love you
And I'm sure you would agree
It couldn't fit more perfectly
Than to have a world party on the day you came to be

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

I just never understood
How a man who died for good
Could not have a day that would
Be set aside for his recognition
Because it should never be
Just because some cannot see
The dream as clear as he
that they should make it become an illusion
And we all know everything
That he stood for time will bring
For in peace our hearts will sing
Thanks to Martin Luther King

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday


Why has there never been a holiday
Where peace is celebrated
all throughout the world

The time is overdue
For people like me and you
Who know the way to truth
Is love and unity to all God's children
It should be a great event
And the whole day should be spent
In full remembrance
Of those who lived and died for the oneness of all people
So let us all begin
We know that love can win
Let it out don't hold it in
Sing it loud as you can

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday
Happy birthday
Happy birthday
Happy birthday
Ooh yeah
Happy birthday...

We know the key to unify all people
Is in the dream that you had so long ago
That lives in all of the hearts of people
That believe in unity
We'll make the dream become a reality
I know we will
Because our hearts tell us so


Hoppas du får en underbar födelsedag!
Puss & Kram
/Hanna


Lördag

Vad är det för en dag är det en vanlig dag? nej för det är min födelsedag hurra hurra hurra=)

idag är det ännu en dag med piss väder.. fan vad jag hatar regn..

Men ikväll ska jag iallafall ut och äta med min älskade sambo... En positiv sak när man fyller år man får bestämma vad man vill göra.. så idag ska vi ut bara han och jag och äta en god middag och ha en mysig stund för oss själva=)

Igår blev det en tur till tomelilla och ystad.. hittade inget skoj att innhandla blev bara lite små saker som godis strumpbyxor och sånt som kan vara bra att ha =)

I morgon kommer mamma o pappa och syster yster till oss och ska äta lite middad.. jag ska försöka att laga en gryta med ris.. hur nu det ska gå .. jag vet att jag tippsade om det som middag för ett tag sen men ska jag vara ärlig har jag Aldrig  lagat en gryta  haha så det ska bli kul att se hur det går om det kommer gå att äta eller det får bli pizzerian i byn =)

nu ska jag se vad hundarna har för sig där ute...


Fredag


Sitter och tittar ut genom fönstret  och det är riktigt tråkigt väder.. det är kallt  regnar och blåser.. man blir inte motiverad till något alls med ett sånt väder.. vintern är på väg och det finns inget vi kan göra åt saken för att förhindra det.. vi kan bara gilla läget och klä på oss alla dessa lager med kläder som krävs för att ens tänka tanken på att gå utanför dörren..

nä tacka vet jag sommaren då man bara kan slänga på sig en tunn klänning och sandaler... det gillar vi=) 


Efter som vädret är så tråkigt som det är blir det nog att köra en runda.. glo lite i butiker och  fördriva lite tid =)


 I morgon fyller jag 23  shit var tar tiden vägen?  var det inte igår jag fyllade 18, fick körkort kunde handla ut cigg och blev myndig? sprang på klubbar varje fredag, lördag och tänkte livet e underbart.. jag ska aldrig bli gammal .. men tyvär verkligheten hinner ikapp..kommer man bara vakna upp en dag och vara 30 ha skrigiga barn som terrar en och undra hur fan man hamnade där? 

Kanske på tiden att fundera ut vad man vill med sitt liv och hur man vill att det ska se ut ?


Hej så länge



God kväll..

God kväll gott folk.. kvällen börjar lida mot sitt slut och ögonen drar mer och mer neråt.. Sitter dock och håller mig vaken för att Thord kommer snart hem från jobb, så ska hålla han lite sällskap med lite mc donals mat '=)

Vad tyx om min nya design? blev mycket nöjd med den måste jag säga TACK Rebecca  för det =)

Hanna skriv gärna att det är du som är inne och bloggar folk blir lite förvirrade ...

 God natt...


RSS 2.0