onsdag

Så ja.. vi är inne på en ny vecka fast det är redan onsdag så känns som det rullar på ..

I lördes följde jag med gudrun,rebecca och oline upp till ullared idag mest för att det är så kul att gå där..
:)  jag hade ju köpt allt på tisdagen när jag var där uppe med familjen men hittade ju ändå lite saker.. man kan ju inte gå där utan att handla :) köpte en tavla som jag ångrade att jag inte köpte när jag var där så nu måste jag hitta en plats där den passar in... :)

Senare på kvällen blev det törringe med lasse stefanz med gudrun och syster yster, hade en skit trevlig kväll... :)

Sen igår var jag nere hoss pappa och fixa mitt drag på bilen, blev till att köpa ett helt nytt och sätta på så man kan besiktia om bilen och ha det gjort.. så jag och pappa bytade draget igår eller ja mest pappa men jag hjälpte till så gott jag kunde.. kul att mecka :)

idag är det dax för ytterligare än lpg behandling.. hon bokade in ett till sist jag var där för jag ska träffa dr på fredag.... hoppas jag kan få fler så det bara fortsätter att bli bättre :)

Nu ska jag fixa lite innan det är dax för jobb.. mina två pågar ligger här på soffan och nannar gott man vill bara krypa ner..





Fredag

Fredag underbara fredag är här.. veckan känns som hur lång som helst.. tror mest att det beror på att Thord har vatt ledig så när jag gått upp så har han legat kvar o snarkat... :) jag har lixom vetat att han kan ligga där hur länge han vill... orättvist.
Men det har han icke gjort... han har börjat pilla lite smått på hallen.. satt upp lite reglar , vatt och köpt ny vins lucka med stege... så man kan ta sig upp där utan att riskera att man slår ihjäl sig..

Sen igår körde han in till pappas jobb med min bil för att kolla på draget, blir att köpa ett nytt då dom konstaterade att den yttersta biten var för dålig för att ens pröva laga...
Så idag ska Thord kolla runt på lite olika skrotar och se om han kan hitta ett begagnat...

Sen ikväll har vi bestämmt oss för att ha chips kväll  så gott=) vi blev sugna på det igår men hade inga hemma så idag när jag kör hem ska jag stanna o handla.. sen ska vi ha hemma kväll :)

Blir väl att kolla Bb... riktigt sjuk underhållning men man kan inte låta bli att glo.. :)

Nu ska jag släppa ut min lilla vovve så han får kissa.. för sen när Thord vaknar går han lång runda i skogen med han..

hejdå.


torsdag

Jaha...  Det är torsdag morgon och man sitter och väntar på att klockan ska bli mer så man kan köra till jobb..

i tisdags var jag mamma, systeryster och Thord på ullared.. hade en riktigt bra dag.. att en och samma affär kan ha så mycket som man inte visste att man behövde:) blev iallafall lite av varje och Thord som fick sitta o vänta dom 2 sista timmarna i bilen för han icke palla mer var mer än nöjd för resan :)

I går var vi hos syster yster för hon fyllade hela 27 år... så det bjöds på middag, i pressent fick hon nya sängkläder som hon själv valde när vi var o handlade så jäkla nimt när dom väljer sina egna födelsedags presenter:)


idag väntar en behandling av ärren sen nästa vecka är det träff hoss dr som ska bedömma om jag ska ha fler..

Ska köra thords bil till jobb så ska han se om han kan fixa lite på min snart dax för en om besiktning..

men nu ska jag släppa in lille man som e ute i trädgården på morgon kiss.. hejdå


Helgen

Det är söndag och mörkret kryper sig på..  Helgen lider mot sitt slut och man ligger nu på soffan och njuter av de sista timmarna i ledigheten för denna gång.

I fredas var jag bara hemma... kollade lite på tv och bara hade det bra...

Lördagen började med väl behövd sov morgon tror inte jag gick upp försen vid halv tio.. var så skönt att sova ut..
Sen när Thord körde till jobb vid elva gick jag ut i trädgården... det var underbart väder så passade på att vara ute. Fick klippt träd räffsade undan en massa löv och annat skit på gräsmattan.. Efter två timmar där ute blev det en dusch inna jag körde och hämtade svärmor.. vi tog en runda ner till Rebecca som är lilla systern i familjen.. vi skulle kolla in hennes och sambons nya vardags rum... hade blitt jätte fint där...:) 

Efter det blev det en runda till Dalby.. satt någon timme hoss syster yster och kolla tv och snacka skit, självklart blev det lite gurkstavar, chips och dippa till de.. Mannen ville till en kompis i dalby och dricka litt öl och snacka skit så för att jag skulle slippa köra fram o tillbaka terra jag syster yster :) blev dock inte så sent var nog iväg vid halv tolv då han ville hem... :)

Sen idag har jag o min andra hälft haft en super mysig dag... sov morgon sen ett par timmar i trädgården klippte de sista trädna , plocka undan all skit från de.. Sen gick vi en lång runda med jerry på ängen så lille man fick springa av sig ...

Thord fick ett ryck att vi skulle till hornbach (stavning?) så blev en tur in där och middag på burger king... efter det blev det ytterliggare nån timme i trädgården ...  Vi har vatt super flitiga hela dagen och fått mycket gjort.. :) vi är duktiga.. och att det är sol gör inte saken värre direkt=) man blir så mycket gladare av de...

Så efter en dag ute i friska luften ligger nu både hund och man och sover på soffan...

Känner mig dock ledsen efter ett "sammtal" mest jag som pratade så blev inte så mycket klokare av det! Det är inte bara jag som behöver ändra på mig för att det ska bli bättre.. Du kanske oxå behöver ändra dig... Men för att det ska kunna ske förändringar krävs det att man pratar om vad som är fel och vad som ska göras för att det ska bli bättre.. jag är inte synsk jag kan inte läsa tankar om vad du känner och tycker... prata med mig istället!

Har hunnit med att se två filmer oxå en av dom var machete... Helt okej film klart värd att offra lite av sin tid på om man nu har en stund över.. Ganska Köttig...mycke dödande..




Detta var den andra filmen som jag sett ..Oxå värd att se jag gilla den :)




Nu ska jag väl sappa på tv´n lite i min ensamhet eftersom att gubben sover... så här sitter man och glor... hejdå



 

fredag

En hel  jobbe vecka ligger nu bakom oss och nu är det fredag och man sitter i soffan och varvar ner ... har precis fyllt spisen med ny ved så min underbara värme håller i sig :)

Har haft söta Elin på besök på jobbet torsdag och fredag... min lilla praktikant som åkt med i bilen.. så med mycket sång och en massa annat trams har hon förgyllt mina dagar. :)

Annars har nog veckan bara rullat på som vanligt, har försökt klippa våra fruktträd, veckans väder började ju fantastiskt men sen så blev det ju icke alls bra.. så nu står ena trädet där ute halv klippt.. jaja får se i morgon vad det bjuds på för väder...:)

I morgon ska vi iallafall ha sov morgon det är en sak som är säker.

Jaja jag får uppdatera senare för just nu måste jag kolla BB det är min drog haha


lägga ner?

Jag försvarar absolut inget som skrivigts fast jag som vuxen ( ja jag ser mig själv som det) människa kan verkligen sätta mig in i din sitvation. Eftersom att jag fungerar precis som du vet jag att man i stundens hetta skriver ,säger precis det som faller in.. Jag vet att du inte menar orden som står där att du nu i efterhand vet att det är riktigt elakt och fel att säga så .. Men ju fler som hackar på en ju mer envis blir man och av ren princip låter man det stå kvar bara precis för att det svider i andras ögon!

Om man skriver på sin blogg SIN blogg som man skaffat för att få skriva av sina egna kännslor lätta sitt hjärta ger det då automatiskt  rätt för andra att hacka på en? Välj inte att gå in och läsa om ni inte kan axeptera det ni kommer läsa utan att ni behöver skriva kommentarer så som ni anmält innlägget eller att ta bort det annars behöver du aldrig mer komma hit! vad är det? Skit i att läsa då!

Jag vet själv hur det funkar.. jag skriver här det jag tycker och tänker och vill någon läsa, lägga ner sin tid och ork på att bli arg, kommentera så fine för mig!! Ni mår sämre av det än vad jag någonsin kommer göra...

Men att kalla sig mogen för att minuten senare skicka ett mejl till mig på facebook ,för att samma sekund man tryckt på sänd blocka mig så jag inte kan svara det kallar jag inte moget det kallar jag patetiskt! Du är en patetisk människa...  sitter och skyddar sig bakom en blocka knapp...Vad skulle du kunna göra mig? Inte funderar du väl på att lägga pengar på att komma ner? haha för det är jag väl ändå inte värd? skulle inte tro att jag förtjänar det ... villket skit snack!

Jag var där jag tog farväl , av en underbar människa med många minnen.. jag har inget att ha dåligt sammvete för men tydligen var det en väldigt öm punkt då det var en sak ni inte klarade av att höra! Det spelar ingen roll om man inte tyckte att man kände henne, hade annat planerat den dagen... det är din familj ... Man lägger allt åt sidan för en stund och säger farväl!! Om något så visar man sin respekt ...

Kom inte med snacket att hon inte förtjänade att ni gick jävla skit snack! Bara att du tar dom orden i din mun får mig att villja kräka på dig! Det är din egen mamma du pratar om förstår du det din MAMMA? hur kan man bara säga så!

Jag önskar er inget gott i livet ONT förtjänar ONT!!

 









torsdag

Vart tog vår vibbarna vägen? i söndas satt vi ute och grillade korv i solen och idag när jag tittat ut så är det vitt på gräsmattan?  kan inte bara vädret bestämma sig för jag vill verkligen få mer av den där solen nu :)

idag är det torsdag villket så klart betyder fredag i morgon.. o gissa om jag ska sova länge på lördag... att inte behöva ställa klockan är lätt det skönaste ... för man vet att AAaa jag kan sova hur länge jag vill...

låg vakegn igår och kollade Bb... säger bara att Roza borde gå och hänga sig... en sån sjukt irriterande idiot till människa... man stör sig på henne och jag skulle kunna slå henne en jävel genom tv´n... Och Nicky jag skäms för hans skull när han sitter och försöker rappa....  men ändå trots dessa människor kan man inte låta bli att titta... man är fast, sitter jag inte uppe på kvällen villket inte händer så där ofta för jag brukar somna i soffan så ser jag reprisen... det är ett beroende.

Fick en kommentar om jag trivs i min nya frilla, och ja det gör jag. Nu när jag vant mig vid det så trivs jag ..

nu ska jag som vanligt fixa lite innan det är dax att köra till jobb.. hejdå


Tisdag..

Jaha..

Är riktigt jäkla trött idag , när klockan ringde var det som man precis lagt sig för att sova... natten har gått rent för fort.. Eller så är det för att man satt uppe i går och kollade på BB.. folk i det huset blir bara sjukare o sjukare...

Förra veckan gick ju icke min bil igenom besiktning och jag blev sjukt deppig för det... en bil ska bara funka starta rulla och ta mig från A till B.... Men iallafall fick en tvåa för att den läcker olja och sen en tvåa för den hade rost på draget... Igår hittade iallafall pappa felet på vart oljan tar vägen..så idag ska jag köpa en vit olje trycks kontakt... :)
Draget blir ett annat projekt... man har en månad på sig innan den ska besiktias igen ..

Har tyvär inga bilder kvar på datan sen den krachade förra helgen så ta en ni sett tidigare :)


Måndag

Jaha... Helgen är över och känns om man knappt vatt ledig.. hade inte skadat om en helg skulle vara lika lång som en vecka :)

I fredas vad jag bara hemma, hur skönt som helst kom hem efter jobb kröp upp i soffan Thord lagade maten det var bara att äta.. så skulle man haft det alltid... sen blev det lite tv tittande och sova en stund i soffan..

I Lördes började vi dagen med en runda i skogen försöker alltid att starta dagen så när det är helg... hur skönt som helst när man väl är där ute och går..
Efter lite städ sen så blev det cider och Törringe lund hade en skit trevlig kväll tack till dom som förgylla den..

Igår vaknade jag och tro det eller ej var jag bara lite smått bakis.. inte alls så där kräk bakis haha:)
Så startade även söndagen med en runda i skogen ... Blev en tur till Svedala där Thord tvättade min bil tack för den :)

I går fick jag riktiga vår vibbar då vi satt ute på alltanen och grillade korv.. hur mysigt som helst ... solen sken det var inte överdrivet kallt och man kunde känna att våren för en stund var på besök...

nu ska jag iallafall ta o göra mig ordning för jobb...


tisdag

Än en gång har helgen bara rusat förbi och aldrig känns dagarna så snabba som när man är ledig.

Har vatt en lugn och skön helg , har inte gjort allt för mycket...
I fredas var jag bara hemma kolla på film Love and other drugs stavas de så? jaja jag vet inte med filmen var iallafall fall bra :)
Sen i lördes gjorde jag ,gudrun och rebecca en utflykt till tyringe, en allt i allo affär som ligger där .. mycket trevligt.. sen på kvällen blev det ostbågar och melodifestivalen..  har inte vatt någon riktigt bra låt i år.. men iallafall ... sen blev det en film till 27 timmar.. och den kan jag verkligen inte rekomendera... hela filmen utspelar sig i en "grotta" där en man sitter fast med ena sin arm efter ha fallit dit i början av filmen..

I söndas blev det en lång runda i skogen med mannen och hunden ... det var nog det vettigaste jag gjort i helgen... eller fresten jag va o byggde  naglar oxå i söndas och det är ju oxå en viktig sak=)

Min dator fick virus i söndas så inget funkade på den lyckades rädda bilderna innan jag fick formatera hela hårddisken ..tog lite tid men jag klarade de och datan återställdes till köp punkt.. så nu har jag inte ett skit på den... men jag ska nog klara av att fylla upp igen haha=)

Jaja nu måste jag snabba mig ska köra till jobb.. hejdå


RSS 2.0