fredag

Underbara fredag är här... vallborg dessutom.. för er som ska fira hoppas jag att ni får bättre väder än det som är utanför mitt fönster nu! ser ut att kunna börja regna när som helst, grått och trist.

Jag ska snart ta min matlåda som jag så flitigt gjorde igår, sen ska jag köra till jobb för en sista dag innan efter längtad lördag!! 

Ikväll blir det som sagt jag och jerry som firar vallborg med en mysig hemma kväll... jag ska nog stanna på vägen hem och köpa lite godis och en coca och ett gott ben till lille man så han oxå känner att det e mys fredag=)
sen ska vi bädda ner oss i soffan och se en film... Tills Thord kommer hem för då ska man vara glad om man ens får titta på datan =) och råkar man sitta där och använda den så har man en trotsig tre åring brevid sig som frågar om man e klar snart! haha


Men men ... Det är den sista idag borde inte tre ha skruvat upp vårat internet igen? Jag har kommit på att jag nog inte alls gilar tre då deras tillåtna surfning för 199 i månaden räcker så där halva månaden för oss... sen så har man ett mega slött bredband resten av de 15 dagarna! Vi får helt enkelt skaffa oss ett liv utanför data världen så kanske man kan surfa normalt hela månaden...

nu ska jag nörda mig lite på facebook.. hej då


torsdag

Torsdag = FREDAG i morgon som jag brukar säga! 

Längtar riktigt mycket efter helgen känner mig duktigt sleden ... Det tar på en att jobba sent så länge, tyckte 18:15 var länge men nu är det en hel timme till... har ångest som fan för jag inte hinner med allt annat som jag borde hinna med..  man har lixom ett hem oxå att sköta och folk som  man vill hinna träffa...
Nästa vecka slutar jag iallafall tidigt 15:30 det känns som rena lyxen  ska passa på att njuta av den veckan så mycket jag bara kan för känns som den kommer vara väldigt sällsynt!!

Till helgen ska det planteras lökar i trädgården om vädret tillåter det.. det ska städas inne i rummet så vi kan lägga vårt nya fina golv... sen ska där spikas lister och sen  FLYTTAR VI IN! så jävla nice det ska bli att få sätta ihop säng stommen ställa den på plats bädda rent , hänga upp gardiner... oo vad jag längtar=)

nu ska jag gå och fixa lite innan det är dax att köra, klockar går rent för fort när man har sin morgon stund...

hejdå

onsdag

Onsdag morgon och solen skiner ute!  men vad gör det när man snart ska åka och ställa sig på jobb... där inne har man ingen nytta av solen... 

På fredag är det tydligen valborg... jag jobbar till 19:15  och thord jobbar till 23 nånting... så blir nog inget firande för oss... känns inte som att jag bryr mig heller så där jätte mycket man är inte 15 längre och letade upp var enda anledning till att festa till det... nu lär det bli jobb, komma hem en runda med jerry , laga mat ... sen e klockan runt nio så... kanske går en runda o tittar på bålet här i byn.. jag och jerry får helt enkelt fira valborg själva utan husse som e på jobb..

Sen på lördag ska vi lägga golvet tror jag! Men jag hoppas hoppas på det verkligen så vi kan bli klara med rummet nu... har tagit 7 veckor som det står idag... men vi har absolut inte haft brott... sen har vi jobbat hel tid båda två oxå.. och ska jag vara ärlig är det mesta thords jobb... jag kom in på slutet slipade lite , hjälpte till med vävning av tak, sen höll jag tapet rullen när thord tapetserade .. det stora jag gjort är all målning =)  vi tapetserade ju alla väggar sen målade vi tapeten.. vit och en brun fond vägg=)

tror det blir riktigt snyggt=)

Njöt ju av det fina vädret i söndes=)





måndag

Ja ha .. Då är snart måndagen slut för denna veckan. Efter middag och lite godis i magen känner jag mig rätt redo för sängen!

Helgen gick förbi innan man hann tänka. Blev en skön hemma kväll i fredas med godis coca och en film..
Tog en sov morgon på lördag ... Thord skulle jobba så jag , syster , gudrun , rebecca och oline drog en runda till vellinge blomman... mycket trevligt.. en hel bil med massa damer kan inte bli annat än bra=)

Köpte lite blommor till mina krukor... hoppas dom över lever nu dom sista kalla nätterna som e kvar...

På kvällen blev det lite fest.. eller ja jag körde men för mannen min..

På söndag var det underbart väder.. körde och köpte golv till sovrummet... sen körde vi hem grillade satt ute och åt och snackade en massa i underbart sol väder...
fick köra och hämta jerry hos jessica i dalby då han sov över där lördag till söndag... tyckte synd om han att han skulle vara ensam när vi skulle festa och jessica var här och hade grillat och planterat blommor med mig.. så när hon erbjöd sig att ta han med sig hem tack jag glatt ja=)

Idag är det måndag några timmar till och jag har bara hunnis med att jobba gå med jerry och lagat mat.. snart dax för dusch och skalla kudden.. jobbar sent hela denna veckan osså! sen äntligen nästa vecka e det tidigt... så skönt det ska bli...

Denna filmen såg jag i fredas.. helt ok om man gillar en typisk tjej snyft film.. rätt hemsk faktiskt!





torsdag

Jag lever!

jag har bara inte haft tid eller ork att sätta mig ner och skriva.
jag jobbade hela förra helgen sen jobbar jag sent nu så innan jag är hemma och vatt ute med hunden och lagat mat och allt det där så e klockan dax att att sova! så inte så mycket tid till annat..

Denna helgen ska vi köpa oss ett golv som vi vill ha.. sen ska det ligga i rummet i typ 2 veckor för att få rätt temp och sånt tydligen.. sen kan vi lägga det..! så inget färdigt sov rum här inte.. jag som hade förväntat mig att bli klar denna helg när vi båda är lediga!


Kommer jobba sent nästa vecka oxå.. hade ju hoppats på att få ett varannan vecka shema men så ser det tydligen inte ut att bli.. så tre veckor i månaden kommer man inte ha nåot liv.. för då kommer man vara hemma sent... sen tidigt en vecka och sen tre veckor sent igen..  känns inte alls så motiverande faktiskt men vad ska man göra, där e tre "skift" varför inte bara gå runt?  jobba alla tre pass.. då hade det vatt betydligt roligare och kännts bättre men men.. vi får se vad som händer... 
Det kan ju inte vara meningen att det är en som får samma glassiga tid alltid..

i morgon är det iallafall lön... och den kan inte komma mer passande faktiskt... börjar bli tommt i kassan..

ska se till att hinna färga mitt hår osså känns som en evighet och ska bli najs att synda lite med hanna... blir inte så mycket av det nu när vi inte bor grannar längre .. vi båda jobbar och har ett liv som ska hinnas med... men vi ska nog klämma in en dag=)

jag och jerry får bli dagens bild.. hejdå




torsdag

God morgon ... Borde igentligen vara på jobb nu vid denna tiden men eftersom plötsliga ändringar i shemat igår så börjar jag inte försen 8...  lite drygt då jag ställt in mig på att börja 06:45 så jag sluta 15:30 men icke så nicke!

Men men igår gjode jag inte ett skit.. jag kom hem åt och satt i soffan... var ute med hunden var nog det mest avanserade jag gjorde i går kväll... var slut i huvet.!  där är igentligen så mycket jag skulle villja bara kräka ur mig... rensa mig och mitt system på för det finns saker som ligger och bubblar! men jag kan inte göra det här för då blir det ett jäkla liv och jag kan inte säga det på jobb ... jag får helt enkelt ringa min kräk person och kräka av mig... tror jag får göra det idag!


Idag är det iallafall Kristians födelsedag.. hoppas du får en underbar dag .. nu är du ett år äldre alltså närmre 30 haha=)  STORT GRATTIS från mig till dig...



Har tagit fram vårjackan nu när det börjar bli lite varmare =)





Och till det fick jag damma av vårskorna=)




Allt som kan vara rosa ska man ha i rosa ...



nu ska jag borsta tänderna och vattna lite blommor sen ska jag köra till jobb...

visste ni att det var frost på rutan när jag var ute med jerry idag vid 06:10!! det är alltså fortfarande kallt på nätterna... det betyder att min pumpa får vänta att bli ut planterad... vill ju inte att den ska dö av köld skador!




onsdag


God morgon.. ja då sitter man här igen.. har precis tryckt i sig någon macka till frukost, och ska snart köra till
jobb... 9:00 till 17:45 tror jag det är idag...

Igår var syster yster här.. vi körde en runda till hornbach och köpte en ny ljus knapp till sov rummet.. 

Sen körde vi hem och pillade lite i trädgården... flitigt va=) 




Denna rabatt var full av en massa torra blommor sen förra sommaren, så vi tömmde den och hällde i mer jord
nu fattas bara lite blommor som ska in handlas...





självklart var lille man oxå ute i trädgården och mös=)




Efter det blev det tacco och filmen så olika!  tack för en trevlig dag syster yster...
Du får komma en annan dag när du mår bättre, och inte är så förkyld.

fick en kommentar vart bilderna tar vägen.. dom kommer..  men rummet är som sagt inte klart helt än så jag väntar nog tills det är färdigt...=)  fattas golv och lister ... golvet kommer när lönen har trillat in och listerna ligger i hallen för dom köpte vi i söndas... dom ska bara sågas och spikas upp...=)

jaja nu ska jag se om min tröja som jag fick hänga på handduks torken har hunnit torka lite bättre det är snart dax att dra den på sig... mindre skönt om det fortarande e blöt sen tvätten igår...=)

hejdå

Tisdag.


Det är tisdag och jag är inne på sista lediga dagen nu.. dessa fyra dagarna har gått rent för fort som alltid...
men har fått en massa gjort så det känns ändå bra=)  men nu väntar 10 dagars  jobb igen till nästa ledighet... för det står jobb helg på shemat..

Just nu sitter jag ute i trädgården och kollar på när jerry springer och leker och njuter av att få vara ute i sin trädgård... han hade ju inte så stor att springa i när vi bodde i dalby... det trista är att vi inte har något staket innan för häcken så han kan smita ut ..därför måste vi vara ute med han när han ska springa här för att kolla så han inte rymmer...  men det kommer .. det är ett senare projekt just nu ska vi få sovrummet klart och sen spara spara spara en massa till badrummet som måste göras vid innom snarast tid...

Idag kommer syster yster hit vi ska pilla lite i min trädgård ... jag behöver all hjälp jag kan få eftersom jag inte har några gröna fingrar..   fast jag måste ha något eftersom jag lyckats med att plantera en pumpa som e ganska stor nu.. den väntar på att få planteras ute... sen har jag chilli i en jäkla massa krukor oxå som står inne än och ska växa sig stora innan dom planteras ut..=)

vi får väl se hur det slutar...=)

nu ska jag gå in och se om jag kan väcka liv i Thord och fråga om vi ska köra och handla en ny ljus knapp till sov rummet, innan han ska till jobb....

hejdå

Torsdag..

torsdagen är kommen och det betyder att i morgon är det fredag=)  Det har varit helt fantastiskt att sluta klockan halv fyra... jag mår så mycket bättre .. Det känns inte allt så tungt att gå upp på morgonen .. det är inte lika jobbigt att köra till jobb då jag vet att jag slutar halv fyra... jag är hemma runt fyra och jag har massa av tid över att göra saker här hemma.. jag kan lägga mer tid på jerry och vara ute och gå längre sträckor med han för att det faktiskt är ljust när man kommer hem.. jag hinner med så mycket mer nu denna veckan när jag slutar halv 4. och det känns underbart=)  Nästa vecka ska jag jobba sent villket ändå känns okej för förhoppningsvis väntar en tidig vecka efter det så det känns inte lika tungt... förr jobbade jag ju till 18:15 varje dag och då hade man inte mycket till liv.. man jobbade åt var ute med hunden och sov... mer hann man inte på en dag.


Igår målade jag andra gången i  garderoben... Det kommer bli riktigt nice att få flytta in sen... vi ska bara tapetsera, lägga golv och spika lister... sen mina vänner e det klart=) 
jag har tömmt kameran så jag har lite bilder nu att visa... hinner dock inte nu för klockan är 05:50 och det är dax att borsta tänderna och köra till jobb... ska se om jag kommer ihåg det efter jobb...

hejdå

tisdag


God morgon mina vänner... klockan är i skrivande stund 05:43 och jag ska snart gå och borsta tänderna för att köra till jobb...
början 06:45 underbart för då slutar jag 15:30... tycker det är kanon att vi får olika veckor.. denna vecka jobbar jag tidigt o nästa vecka jobbar jag sent.. perfekt att gå runt så så att alla slutar sent och inte bara någon hela tiden!

Igår målade vi taket när jag kom hem.. blir nog riktigt bra.. syns inte alls mycket skarvar eller något sånt... där är två linjer som syns tror jag men det får vi fan leva med... bättre än så blir det inte  av oss själva..

blev  en kort uppdatering nu ska jag göra det där måste sakerna innan jobb... hej då.

fick en kommentar om bilder på sov rummet.. jag lovar det kommer... när allt är klart..




måndag = jobb!


Det är måndag igen och påsken är förbi... var ledig lördag o söndag men dom dagarna gick rent för snabbt förbi.. känner inte att jag vatt ledig.. jag har inte hunnit varva ner .. i lördes var vi nere hos mamma o pappa och käkade påsk middag.. mycket trevligt... körde dock så fick bli en nykter kväll.. sen igår kom min faster och hennes man och hjälpte oss väva taket i sov rummet.. tusen tack för hälpen.. utan dom hade vi aldrig fått upp den jävla väven...  men bra blev det =) även en vägg som e tapetserad nu för olof skulle visa thord hur man gjorde.. och den väggen ska ändå målas så det gör inget om det skvätter när vi ska rolla taket.. villket förhoppnings vis blir idag/ ikväll... Thord var o festade igår så man ska inte vara för säker att det bir något gjort idag då..

själv sitter jag nu och ska snart köra till jobb...  jobba 9:00 till 17:15

alla andra är lediga eftersom det är röd dag men icke vi... eftersom vi nu ligger på novas område så ska det vara öppet som söndag alla röda dagar ... så det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget!

har nu brutit två naglar.. har mega ont i finger topparna.. det funkar inte att vara hantverkare, trädgård gubbe men mina fina naglar... tur jag ska dit och köpa nya på onsdag=)

jaja nu ska jag borsta tänderna sen iväg... så jävla tradigt.. vill bara gå in och krypa ner igen och sova vidare ...

hejdå


Fredag



Idag är det fredag och går in på  min 12 arbets dag irad.. kan säga att jag är riktigt sliten och trött..
skulle igentligen vatt ledig idag lördag söndag måndag men blev inte så ...
kommer iallafall vara ledig lördag o söndag .. alltid något.. hoppas få min långledighet snart .. eftersom vi jobbar
helg så är vi ju lediga fredag o måndag helgen efter  i normala fall..

Igår öppnade vi den nya butiken.. var inte alls det draget som vi alla förvänntat oss att det skulle vara..
får hoppas på bättre tryck idag..

Mina fötter är jätte ömma.. någon som har ett bra tips hur man tar hand som sina små tassar som man traskar runt på hela dagen. inte konstigt att dom ömmar...? inget som tar lång tid eller nått för det har jag inte gid till..

Igår var jag och syster yster ute o köpte jord.. 5 för en hundring..  så nu är alla våra chillisar om planterade i större krukor plus att jag börjat fylla sandlådan där ute med 4 säckar... dock behöver jag mycket mer men ska dit o köpa fler...  eftersom vi inte har några barn som kan leka i sandlådan så ska jag fylla den med jord istället och ha den som planterings låda=)  kommer nog bli riktigt bra.. =)

Idag hoppas jag på att taket är slipat när jag kommer hem så vi kan dammsuga och torka golvet... här är redan en massa damm från gipset så hade vatt najs att städa lite.. dock inte lönt försen taket är slipat ordentligt!

fick en fråga om vi skulle separera eller flytta och det ska vi INTE! det är annat i mitt liv som gör att jag e ledsen och nere...  vill inte skriva för mycket här för det blir ett jävla liv då... Ni som känner mig vet vad det handlar om... och specielt en som varit i samma sits som jag!


jag vet att jag är dålig med kameran .. jag ska damma av den nu och försöka komma ihåg den så jag kan uppdatera er=)

nu måste jag gå och borsta tänderna o lite sånt annat innan jag ska köra till jobb...  9:00 till 17:15

hej då


RSS 2.0