Fredag

FREDAGEN är här... Är det bara jag som tycker att denna veckan har vatt lång?
Dagarna brukar bara springa förbi men tycker inte det har vatt så denna... kan det vara för att det kom mer snö? det var ju inte alls mycket men ändå? hann man bli deppig av det ?

Iallafall så ska jag in till malmö idag, ska vara där inne kl 16:00 går på en behandling som heter LPG som ska hjälpa mina ärr att blekna och mjukna... ser faktiskt en skillnad och känner framförallt skillnaden om man känner på ärren... det gör nytta.. blir mitt 5 besök idag.. och har några till framför mig innan resultatet är framme.

Det är en maskin, som längst fram har ett munstycke och så är det vakum som suger upp och släpper suger upp släpper ja ni fattar, i olika moment... så drar man munstycket på ärren.. låter skit konstigt och det känns nästan som när skinnet fastnar i en dammsugare.... :)

Jaja.. mycket mer än så hinner jag icke med för nu måste jag plocka undan på bordet , borsta tänderna för att sen bege mig till jobb.... hejdå=)

Våran underbara kille... :) Tittar tv och sappar lite .


torsdag

Jaha Torsdag idag.. Får se vad denna dagen kommer erbjuda, vet iallafall att om ca 15 minuter ska jag köra till jobb... vara där tills 16:15....

I tistes var som sagt jag och syrran och klippte oss... en jätte trevligt duktig frisör.. Så kommer nog att besöka henne fler gånger
Och Ja jag vågade faktiskt klippa av mitt hår... så nu är det kort... för er som känner mig vet att  jag haft det innan så kommer kanske inte som en jätte chock för er men iallafall :)

Här klipps det av....


Hemma igen med något kortare hår än jag åkt dit med... :)



Nu ska jag borsta tänder och plocka undan här hemma så lille man inte har något att ha fest på när vi inte är hemma... i två dagar nu har han vatt duktig och inte bitit på något.. peppar peppar ta i trä så håller det i sig :)

hej då

måndag

Måndag kväll och jag ska snart springa över till grannen för att kolla på första avsnittet av den nya säsongen av ullared..  Efter det blir det hem igen för att ducha och tvätta håret för i morgon mina vänner ska jag till frisören!

Japp jag och syster yster ska köra till Anderslöv och besöka frisören kl 19:15 i morgon blev helt paff att dom hade en sån sen tid, oftast måste man stressa som fan för att hinna iväg efter jobb för att man lyckats få tag i den sista tiden som oftast brukar vara runt fem om man har tur. Men inte i morgon .. tacka vet jag frisörer på landet haha :)

När jag kom hem idag möttes jag som vanligt av en glad jerry i dörren... men när jag gick in i stora rummet och såg att min gympa sko låg där med ihopa dragna sko snöre o hål i hälen så var han inte alls lika glad för han visste att jag sett hans verk... och runt om låg oxå små bitar av min foppa toffel som jag har haft och renovera i... nu fanns det bara små bitar överallt... genast började jag leta efter resten av skon men kunde icke hitta den någon stans... ringde genast mamma och frågade vad jag skulle göra , jag trode fan att ätit upp hela sko jävlen.. men sen efter en lång stund hittade jag den under soffan! och Shit villken lättnad.... fast han bitit sönder den var jag bara glad att han inte ätit upp den.. för hans lilla mage hade inte klarat det!
Och köra till vetrinär o akut operera känns inte så lockande...

Detta hade han lyckats med när han hade haft tråkigt här hemma ...



Jaja.. nu ska jag springa iväg till grannen... Hej då... Och rolle! jag har hittat din skjorta! haha

söndag

Söndag och klockan är i skrivande stund 18:47 idag har det inte hänt så där jätte mycket..

Hämta hem gubben i natt runt halv fem skulle jag tro, och då skulle det va natta mat så fick agera lite sällskap där mitt i natten...  sen blev det till att sova och vaknade nog inte försen halv 1 oj då... sov morgon :)

Vi tog på oss och gick en runda med lillle man i skogen.. man blir verkligen varm i hjärtat när man ser hur glad han blir för att få komma ut och springa av sig... skulle kunna gå hur långt som helst för hans skull...:)
Lille man hittade en napp i skogen som han hade i munnen precis som en bebis..ur sött men fick det tyvär inte på kort...

Efter det blev det faktiskt köpe mat till middag, körde in till svedala och köpte sibylla... Haha först gå i skogen och sen fetta sig.. tur det är för jerrys skull man går och inte för sig själv haha :)

Nu sitter jag här med lite gurk stavar och dippa.. is kal fanta (tro det eller ej) då jag i vanliga fall är beroende av coca cola=) det finns här med.. men köpte en fanta o la den i frysen och gissa om det är gott is kall :)

Eldar i vår fantastiska spis..hur har jag kunnat leva utan en hela mitt liv? visst svär man och kämpar när det är dax att få in veden men det är så värt det nu när man väl sitter här med värmen :)


Hittade en fin bild på Thords telefon igår som han tagit när vi passade hans föräldrars hundar... tre små hjärtan :) Kan lägga till att det inte är en arangerad bild utan att dom bara hade suttit så när han såg dom :)
Här ser ni även färgen på fond väggeni vårt andra "nya" rum... :)








Lördag ...

En lördag kväll som denna finner jag nu tid och lust att skriva ner ett par ord... Fick frågan om varför man har en blogg om man ändå inte tänkt skriva i den.. och vad är svaret på den frågan?  Jag har en blogg för att jag perjodvis finner det väldigt roande att skriva, uppdatera andra om hur jag mår, hur mitt liv ser ut.
Framför allt när jag är sur och arg tycker jag det är skönt att kunna skriva av sig och bara få kräka ur sig lite som man har funderingar över.

En del har jag nog hunnit med sen sist jag skrev här..

Var ute och åt god mat med god dricka med mitt jobb förra helgen en trevlig kväll som slutade så där lagom tidigt så man kunde gå upp i tid dagen efter och ändå må bra...:)

Jag har vatt på jysk och köpt oss ett stort svart matsals bord med sex svarta skinn stolar till..  är super nöjd med det och nu står det här och ser snyggt ut... Men Shit vad det var jobbigt att sätta ihop det.. Naturligtvis fick jag hem det i måndas när Thord jobba sent och envis som man är o nyfiken på hur det ser ut så började jag att montera stolarna.. när alla sex var ihopa så gav jag mig på bordet.. och gissa om det gav mig huvudvärk... Efter en halv timme av fundering hur fan jag skulle sätta ihop bordet så gav jag upp... och nu handalde om att sätta ben på en skiva! Men när jag sen stog i duschen fick jag en uppenbarelse hur det skulle vara så jag snabba mig ut och mycket riktigt hade jag löst mitt dilemma och satte ihop även bordet! :) Nu undar ni kanske varför jag inte kolla bruksanvisningen men där fanns ingen ... Det tog kanske lite tid men jag löste det helt själv.. och Gubben som inte sett det innan blev mycket nöjd över mitt köp när han kom hem :)

Förra helgen hann vi även med att köra löjligt mycket skit till tippen som vi på något vis lyckats sammla på oss på diverse ställe i huset under vintern.. så skönt och så duktig man känner sig när man kastat allt... :)

Melodifestivalen har pågått nu tre lördag och jag har mer eller mindre sett alla avsnitt... Och tror inte att där finns en ända låt änså länge som jag fastnat riktigt för.. kan det vara så att musiken nu för tiden inte är lika bra?

vad mer kan jag uppdatera er om?

Jag funderar på att gå och klippa mig... som många gånger förr slår tanken mig att jag ska klippa mig kort men aldrig när jag väl sitter där i frisör stolen vågar jag säga till frisören att klipp av mig håret.. istället hör jag mig själv varje gång jaa klipp det som behövs en sån bit så visar man lite så fär lagom bit och sen inget mer.. och varje gång sitter man där o tänker ska jag säga åt henne att ta lite till? Njaaa tänk om jag ångrar mig.. men och tänk om jag gör det.. vad gör det? det är bara hår och det växer ut igen det är inte för alltid.. tänk på dom som inte har möjligheten att välja frisyr av en eller en annan anledning... Jag har haft kort innan och jag trivs i det så vet faktiskt inte varför jag fegar..... Och gjorde en deal med mannen min idag att han ska betala mitt nästa Frisör besök så lika bra att jag slår till.....:)

Idag var vi även inne och köpte en motor lyft till gubben... han behövde tydligen en sån för att kunna lyfta ur motorn i hans älskade camaro som står i garaget och bara väntar på att bli ihopa satt... =) Den har vatt ner plockad i två år . Hans bygge av den blev ju lidande när vi köpte huset då pengarna gått till hus istället för bil.. sen har han nog inte heller haft energi , lust att gå ner och skruva heller.. tror det går lite i perjoder...
men men.. det kommer när det kommer.. =)Den står inte ivägen och kostar inte han några större summor i månaden och kan han ha det som hobby e jag glad för hans skull...


Vårat nya bord med stolar... ingen super bild men ändå man ser tanken på det=)  Satte även upp gardiner idag, har bott i huset i ett år utan gardiner i det fönstret men nu så:) nu ska bara allt runt om plockas unnan... =)



En ny familjemedlem som jag kan plåga... glömma vattna och sånt.. men ska verkligen försöka ge den all min kärlek så den trivs hoss oss=)




Och män som ofta klagar på att det är kvinnan som asar hem massa saker men här är det tvärt om
Dessa två pryder nu källaren ... Tur det är där nere och inte här uppe så man måste se skitet haha:)



Ja det var nog allt för denna gången .. jag ska försöka att hålla er uppdaterade så du Rolle har nått att läsa haha....:) hejdå


RSS 2.0