lördag.

Lördag kväll är här och jag sitter i en sol stol i vardags rummet ... eftersom Thord ligger i soffan och jag kan inte sitta i andra delen för där är hans fötter och ni kan inte föreställa er hur dom luktar! så jag flydde snabbt... sådan tur att jag tog hem sol stolarna jag fått att mamma o pappa idag..

Ska snart gå och duscha hade jag tänkt mig.. håller på att elda där nere så snart ska där nog finnas varm vatten så man kan  vaska av sig...

Igår rensade jag en rabatt i trädgården.. tog sjukt lång tid och jag blir trött bara jag tänker på hur mycket jag har kvar... har ju jätte mycket mer här som ska hållas ordning.. och inte är det specielt roligt heller..
Någon som ställer upp frivilligt att göra resten?

Det är min jobbe helg så här helt slut nu.. har vatt uppe sen åtta och sen har vi haft mycket att göra idag osså... inte suttit ner många sekunder utan att ha något att göra.. men det e gött för då går tiden snabbare... men mina fötter e ömma nu... skulle behöva en fot masage... för jag ska upp och jobba i morgon med..

Thord och hans pappa har nu kopplat in lamporna i taket så i morgon ska dom gipsa tak .. så jäkla roligt.. jag längtar som tusan till det e dax att flytta in i det nya fina rummet... ska fixa en vit färg till gadroben osså så jag kan måla den.. =)

ska se om jag kan ta lite bilder osså kan vara roligt att ha..=) ska visa sen hur det ser ut.. före och efter..

nu ska jag kolla min eld.. hejdå

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är riktigt duktig, det ska bli kul att se bilderna på före och efter. Ha nu en riktigt bra dag och jobba inte ihjäl dig.

2010-03-28 @ 11:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0