tisdag

Det är den 23 november och när jag vakna fick jag se årets första snö på gräsmattan... jävla skit tänker jag genast... hatar snö eller ja jag kan tycka att det är mysigt men inte så här tidigt... det kan komma någon dag innan jul och vara borta nån dag efter jul..  var ute och startade bilen nu så den kan vara varmnär jag ska sticka och det var bara blöss och slabbigt! hatar det...

Plus att det nu börjat regna... det är väl förvisso bra för då försvinner snön men det bli oxå bara ännu mer slask!

Jaja..

i söndas var jag och fikade hos mamma o pappa.. fick ett mms med nya kanelbullar så det var bara att styra golfi dit... det kan man ju inte missa=)  familjen månsson dök oxå upp så blev en trevlig stund ... mamma o pappa fick äta efterrätt före middag =)

här är bara 19 grader så frågan är om jag ska sätta igång lite eld innan jag åker så gubben slipper frysa när han går upp... eftersom han är ledig idag ...

Nu ska jag iallafall borsta tänder och ta fram min mat låda så jag inte glömmer den.. 2 dagen i rad med mat låda... jag är duktig..:)
Sen ska jag åka till jobb.. får väl köra tidigare eftersom alla jävla senila människor inte kan köra bil bara för det ligger fem snö flingor på vägen så det går väl i 30 eller nått...

jaja hejdå

onsdag

Så ja.. har inte vatt här på länge .. har inte haft lust..

Men nu är iallafall en vecka snart slut igen.. dom bara springer iväg.

Har haft problem med bilen jävla skit.. den startade inte så jag kirrade.. testade nog lite för många gånger för startmotorn gick sönder.. Thord fick skruva av den.. köra och köpa en på skroten.. skruva på.. Och tror ni den FUNKA? nej just det... Den "nya"  funkade inte... så det var bara att skruva av den, hämta en annan på skroten skruva på och nu funkar golfi igen.. tack för hjälpen Thord.. vad skulle jag gjort utan dig..?=)
Och tack pappa som låg hemma sjuk men ändå drog sig upp för att hämta mig på jobb och köra mig hem..=)
Och tack jobb för jag fick låna firma bilen en dag...

i helgen är det dax för olivers dop.. på lördag ska lill killen döpas..=) sen på söndag ska jag nog hämta hem mer ved... 2 kubik till.. jajamen här ska inte snålas på värmen...:)


Nu ska jag ska arga snickaren på kanal 5.. någon mer än jag som älskar det programmet?

hejdå


Fredag

Det är fredag kväll och jag sitter och kollar på Greys anatomy på Greaststufftv... Skit bra... någon mer än jag som älskar den serien?

Vecka två är avklarad på jobbet och plötsligt känns det inte så nytt längre.. har jätte mycket kvar att lära mig men känns som jag kommit in i gänget lixom.. alla är trevliga och så och skämtsamma villket är skönt så det inte hade vatt en bunke torr bollar.. :)

Thord är iväg i svedala och dricker någon öl.. han ska jobba i morgon kväll så vad som händer då återstår att se .. jag och Jerry får roa oss...

Var hos grannen innan och idola .. vi har gjort det som en mysig liten fredags tradition nästan! kollar idol och äter fett hehe=) Gott... smal ska jag bli i mitt nästa liv ;)

Underbart att elin åkte ur.. hon hade sämre engelskt uttal än min 60 åriga mormor!  Och hon kunde aldrig ha munnen stängd.. skönt att slippa se henne de andra fredagarna nu iallafall.. :)

Nu ska jag sappa lite på tv.. kanske stoppa in en pinne i elden så den inte dör.. här är trots allt bara 24 grader haha=)

hejdå

torsdag!

Torsdag mina vänner.. det betyder fredag i morgon! FREDAG!!! skönt med lite sov morgon annars får jag se vad helgen bjuder på... har inga planer alls..

Idag åker mamma o jessica till ullared.. och jag är mycket avis på dom.. fast jag var där för en månad sen kan man inte få nog av att handla =) Shoppa är roligt...
Hoppas iallafall dom får en trevlig dag och att jessica lyckas byta de saker jag köpte där uppe sist som inte riktigt passade.. och hoppas hon kan hitta något nytt=)

Nu måste jag gå och borsta tänderna klä på mig och lite sånt innan det är dax att köra!

Hejdå..


Gud vad jag längtar tills det är dax att plocka fram sommar kläderna igen!


Onsdag!


Snart är veckan redan slut.. hade för mig att det var tisdag idag men när halva dagen hade gått var det någon som infomerade mig om att det var onsdag! dagarna bara springer iväg och jag tror inte att jag med ord kan beskriva hur glad jag känner mig just nu! Just nu känner jag inga bekymmer och är inte det minsta bitter , eller arg för nått... jag går till jobb med ett leende på läpparna..

Jag kan bara säga att jag är där jag hör hemma! ute och snurrar på vägarna igen och jag är lycklig!

Just nu sitter jag och tittar på arga snickaren och förstår inte hur folk kan sätta sig i sånna knipor som dom faktiskt gör! helt sjukt! jag tycker vi har mycket jobb framför oss men när jag ser på sånna här människor så känns vårt eget projekt mycket mindre!

Lagade Faktiskt en mycket god middag till mig själv innan idag! Thord jobbar sent så han fick ingen.. snäll jag e va :) jag panerade en kyckling file sen friterade jag den och la den i ett taco bröd med sallad,gurka, dressing och ost! blev som en egen gjord Chicken rap =) sån man köper på mc donals :) jag blev mycket nöjd...=)

Sen har jag startat diskmaskinen så blir av med litta disk... där står en hel maskin till på disk bänken så det är bara att tömma och fylla igen när den är klar!  sen har jag sorterat tvätten.. nu ska den bara ner i lådorna... sen plockade jag undan litta här hemma... Kvällen e räddad... jag hinner med mycket mer nu när jag kommer hem i tid.. Kommer nog jobba halv 8 till 16:15  framöver villket är Underbart..:)

nu ska jag kolla klart på tv ...sen ska jag duscha .... Hejdå


En fin sommar bild från simrishamn...


kallt..

Det är MINUS ute! Fattar ni det är svin kallt!!

Jag kommer behöva gå ut och starta bilen tio min innan jag ska köra så jag slipper skrapa oo Ja det ska jag =)

Vann inget på jävla skit bingo igår.. hur snällt är det? sälja lotter utan vinst ..jävla skit...

Idag står jobb på schemat... kl 8 ska jag förgylla dom med min närvaro haha ...=)

Jag eldar i kaminen så Thord slipper frysa när han ska gå upp.. han är ledig idag och ha 18-19 grader här tycker jag fan e kallt!!

Nu ska jag fixa lite som vanligt..alltid något att fixa.. sen ska jag ut o starta bilen! hejdå


Nu när det är sånt här kallt jäkla väder saknar man den fina och svettiga sommar värmen =) en bild från kivik  i sommras...


Söndag!

Söndag mina vänner!.. har spenderat hela dagen på center cyd med grann familjen.. mycket trevligt =)

Hittade för en gångs skull inget... så fick åka hem utan kassar....

I morgon är det dax för jobb igen och på mycket lång tid kan jag faktiskt säga att det ska bli kul! inte för att jag inte älskar helgen utan för att jag faktiskt tycker att det är kul att gå till jobb igen!

Första veckan e avklarad och jag måste säga att jag trivs mycket bra redan! Och jag slipper gå och vara bitter ,sur och tvär för jag får faktiskt göra det jobb jag älskar,kan och tycker är riktigt roligt..Är super glad för att jag har fått den chansen igen ... och få all postitiv respons från alla håll gör det hela mycket roligare.

Annars har jag svin ont i kroppen efter att slitigt med veden i går... och kanske det blir två kubik nästa helg igen..
Ja det går ju åt så lika bra att handla när man får chansen.. för sen e det slut... och eldar man inte detta året kommer det en ny vinter nästa!

Ska hem till malin och lenny snart och spela bingo... vi hoppas på stor vinst ..:) lite pensionärs varning men va gör det.. man e ju inte 20 längre ;)



Jerry när han får lite hård kärlek från en flickvän :)
Hejdå...





Lördag!

Hej ni... Idag har jag vatt duktig.. gick upp tidigt i morse , körde och hyrde släp.. första gången jag körde släp...
Körde till hörby och hämtade 2 kubik ved.. hem lånade rulle bör av grannen sen körde jag lass..slängde in det genom fönstert och där stog Thord och tog hand om det o  staplade veden.. Gött så idag har vi två kubik ved i källaren.. Och idag ringde håkan och sa att han hade två kubik att sälja som han fixat till oss så det blir nog att hämta hem två kubik nästa helg igen..

iallafall.. nu sitter jag här och Thord har kört till jobb..sitter och kollar på gamla kort...


Haha som man såg ut...Här är jag nog 15 om jag inte minns fel... Tog det till legget man skaffade sig då=)



nykter? Nej haha.. nog nyss fyllda 18 här förfest hemma på Nöbbelöv.. Det var tider det =)



Jag och Anna... vi måste verkligen se till att träffas snart var 100 år sen...:)




Jaa som man har sett ut genom åren! detta är sommaren 05...Många år sen

Blev ett par bilder ... Nu ska jag kolla om där är nått att titta på på burken! hejdå


Fredag!

God morgon god morgon ...

Idag är det FREDAG! jaja men du läste rätt....=) Veckan känns som det bara rusat förbi för en gångs skull.. och första veckan på nya jobbet har vatt riktigt skoj =)

Jävla bil som har börjat strejka för mig... I går när jag skulle till jobb ville han icke starta! man fick stå och kirra lide länge.... och när pappa sen kom till jobb för att kolla på den så startade den så klart direkt!  och jag kunde köra hem ..=)  nu var jag ute o prövade så den gick igång och det var motvilligt! Golfi e helt enkelt ingen morgon pigg bil.. men han gick igång och jag hoppas han gör det när jag ska köra till jobb oxå =)



Nu ska jag fixa vidare tills det e dax att köra.. kan inte sitta här hela dan ju =) hejdå


Fick en bild från moster nettan på mejlen för någon dag sen! detta är från första året jag var i kina och hälsade på dom... =) tror det måste vatt 06...=) min naturliga hårvärg med endast lite ljusa slingor i...




Tisdag

Jaha. Tisdag kväll och jag har nästan presis sett gossip girl på play.. fan jag älskar den serien.. jag brukar kolla serier på www.greatstufftv.com  tisdagar är det gossip girl , onsdagar one tree hill och fredag greys anatomy... :)
Är från usa så dom e lite före än sverige.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...

I helgen ska vi köra och hämta ved i hörby som jag har hittat på blocket.. ska bli skönt att få hem lite eftersom det snart börjar bli jätte kallt och jag älskar att elda i spisen =) 


Jerry älskar det oxå.. han ligger och myser... vänd huvudet och titta för jag glömde vända bilden.




nu ska jag duscha och sova... tidigt ja jag vet men sova e skönt.


Första dagen!

Första dagen på nya jobbet avklarat... Känns kanon .. Fast kommer drömma mardrömmar i natt om alla nummer och alla knapp tryckningar haha.. det är inte något med datan som e det minsta lik mitt gamla .. Men ge mig lite tid ska jag nog komma in i det oxå=)  I dag har jag mest gått inne på lagret och kollat läget, plockat ordrar och försökt lära mig vart saker o ting finns... Inga nummer e samma som på mitt gamla jobb.. dom kör med helt andra för nummer... helt andra nummer på varorna... så ja en stor utmaning att lära sig hitta alt=)
Fick ta mig en tur in till malmö och hämta upp ett par broms skivor som behövdes... =)

i morgon ska jag åka med på turerna så jag lär mig alla... så jag kan köra villket som .. ska bli skit skoj att komma ut på vägen igen! fan vad jag saknat det....

Och gissa om det var skönt att komma hem lite över fem istället för att komma hem lite över halv 8...

Lagade litta midag.. köttfärssås och pasta... japp Thord pikade idag att vi åt det lite ofta men iallafall en gång i veckan har vi nog det.. jag älskar det och hade nog kunnat ha det oftare men måste ju variera lite :)

Var ute en runda med grannen oxå med hundarna..
fick en kommentar vad den vita var för ras och jag kommer inte ihåg, det är en bland ras med golden retriver och nått annat.. ska kolla upp det mer noga till er :)

Nu ska jag ner och ta thords jeans som ligger i tvätt maskinen eftersom han fick fullt med spackel på dom idag när han fixa lite med taket så jag kasta in dom direkt och hoppas att det gick bort... så onödigt av han att inte byta om jag vet.. men män ;)
Är iallafall glad att han håller på med rummet som nu börjar ta form och man börjar snart se sluten på det  :)

Hejdå

Bjuder på en ego bild på mitt ny färgade och ny klippta hår...




RSS 2.0