Fredag



Ja det är fredag men vad spelar det för roll när man e ledig?

I morse när det var dax att ta ut jerry stog jag o tog på mig tröjan, och precis när jag drar den över huvet pissar by rackan i sängen... jävla skit... jaja det vara bara att ta ut han iallafall....  sen gick vi en runda o lekte med kompisen alice som bor en bit bort han tyckte det var super mysigt fast hon e mycket större, dom lekte fint.
sedan gick vi vidare ner till erik som e vetrinär skulle boka in en tid för 12 veckors vaccin men han hade semester stängt så det var bara att traska hem igen ...  startade disk maskinen  renbäddade sängen efter morgonens kisse olycka o sen slängde jag mig i soffan och här sitter man än...

ska till svedala en runda ikväll.. jerry ska få träffa ernie och elvis hoppas att det ska gå riktigt bra mellan dom...=)
jag vet inte än om vi stannar där över natten thord ska jobba i morgon med så.. har inte bestämt mig än med tanke ¨på lilla vovven... han e ju inte rums ren än, kanske bättre att sova hemma... jaja vi får se..

snart e det glamour på tv4+ sen efter det blir det kisse runda, sen duschen o sen svedala=)

haj

torsdag

första semetser veckan börjar ta slut och i morgon är det redan fredag.
Det har redan snart gått en hel vecka sen vi tog hem jerry och jag visste att det skulle bli tufft  och jobbigt
och sammtidigt som det är det så är det super roligt... men just nu vill jag att han ska bli stor=) så man slipper gå upp 2-3 gånger per natt för kiss o bajs rundor... en bebis har blöjor... kanske ska uppfinna det till fåra fyrbenta vänner haha=)
 
Idag har jag gått på jerrys första lite längre runda, e ju rädd om hans små ben vill inte gå för långt direkt.. men han tyckte det var roligt när han väl kommigt på att man faktiskt kan gå fast man är i koppel.=)

sen åkte vi in till mamma o pappa med jessica och vattnade blommorna och sen lämnade jag av skadeanmälan på jobb.. sen åkte vi hem till malin vattnade hennes blommor sen körde vi mot dalby igen och på gatan över där syster yster bor träffade vi en annan jack russel som blev jerrys kompis från första stund när dom träffades tidigare i veckan , så dom fick leka lite sen började det att regna och vi fick köra hem..  nu sitter jag här framför burken och jerry nannar så sött brevid mig .. han e trött efter en tuff dag=)

Dagen middag.

pyttipanna med stekt ägg och rödbetor..=)

 


Tisdag


Jerry gör framsteg för varje minut , han börjar känna sig mer hemma och mer säker som gör att han vågar lite mer hela tiden.. hur roligt som helst.. ska bli roligt att se han bli större ..
Han e för söt =)

Denna semester kommer gå till jerry, så lite trist att thord måste jobba..


Middags tips..

Hemma lagade köttbullar.
potatis
sås
lingonsylt...

Hur gott som helst, det ska vi kränga ikväll=)


måndag


Måndag o vem bryr sig... man har ju semetser..=) jerry ligger här i soffan intill mig och tuggar på en tuggis... skulle jag resa mig o gå ställer han sig o piper. shit börjar han bli mammig eller e han bara sur för han inte kan komma ner från soffan själv o följa efter... hmm jaja  inget kiss o bajs inomhus íallafall o det är ju skönt=)

haft haft en jäkla huvud värk hela dagen, har inte orkat göra rent för mycket men har dock tvättat en maskin tvätt o hängt upp den.. sen har jag faktiskt sovigt middag en stund på soffan oxå mellan kisse runderna som e rätt täta nu när han ska bli rums ren...

thord jobbar 9-5 denna veckan så blir lite middag snart när han kommer hem...

nu måste jag ringa agria o fylla i lite nr som dom ska ha i försäkringen..

hejdå.



jerry=)


första natten med jerry e avklarad.... var nog en konstig dag igår för han att flytta ifrån sin mamma och sina små syskon...

satte kompost nätet i en fyrkant runt hans säng i natt så han skulle vara tvungen att säga ifrån när han var kissig och att han på det sättet lättare ska kunna bli rums ren snabbare... o efter ett tag ylande så gick han och la sig så även jag och thord kunde sova... sedan var det dax vid lite över två att ut o kissa, sen igen vid fem så två gånger på en natt tyckte jag inte var så farligt... 


Första bilturen hem till dalby..



Han hittade snabbt sin favorit plats att nanna på, på kudden i uppe i hörnan i soffan =)


Åååå....=)



Så söt våran lilla kille e=)


lördag


lite dålig uppdaterin ... åskan slog ner i modemet i måndas så har inte haft internet på en vecka... fick som tur igång det igår igen=)

idag har vi varit och hämtat hem våran jerry... han e så söt, just nu ligger han och husse och nannar gott i sängen=)

ikväll ska vi grilla lite med emma o mattias...

nu har jag semester ... skönt som fan med med blandade kännslor med tanke på infomationen jag gick innan jag gick hem... men jag ska inte måla fan på väggen och ska försöka ha en bra o skön semester med jerry o thord i ställt...

puss

Bebis=)


Kan inte sluta att ha världens största leende på läpparna idag, jag och thord har utökat våran lilla familj idag med en liten kille som e 8 veckor och av ras jack russel... =)

har pratat om att skaffa hund ett tag, det är väl mest jag som tvekat det är ett stort ansvar som kräver en massa tid och energi.. men idag satt vi och kollade på blocket och bestämmde oss för att ringa på en annons och vi skulle köra dit och titta ... men när man väl var där och såg det lilla livet kunde man inget annat än att bli kär....  vi ska hämta hem våran bebis på lördag... ska bli så roligt... hoppas veckan går riktigt snabbt....=)

i morgon ska jag ut och handla lite saker till våran lilla kille... det är lite saker som man behöver innhandla som tex mat/vatten skål en korg där han kan nanna tryggt och någon rolig leksak att fördiva tiden med... även lite andra bra att ha saker som bajs påsar, godis, klo sax  galler ja jag hittar nog en massa bra  saker  ... kanske låter lite töntig men ska bli mysigt att handla lite saker, det kommer göra det hela lite mer verkligt eftersom han inte e här försen på lördag... kan inte riktigt fatta det än =)


Våran jerry

söndag


Det är redan söndag.. känns som man inte haft koll på varken dagarna eller tiden denna veckan när man har vatt hemma..  men i morgon ska jag jobba i allafall, denna veckan sen har jag semester i fyra villket ska bli skönt.
jag kan inte säga att jag e helt fri från smärtan för den lixom kommer och går, ena minuter har jag inte ont alls sen nästa timme har jag ont så jag kan gråta, men tyvär kommer det nog vara så ett tag framöver det är bara att kämpa på och bita ihop.

i veckan har jag jag inte gjort så mycket jag har som sagt vilat upp mig efter krocken och bara tatt det lilla lugna har suttit ute i solen de dagar det gått, ätit god grillad mat på kvällen när mannen kommit hem från jobb och sen har vi myst i soffan till någon halv dålig film...

Sen igår så åkte vi till svedala som vi brukar göra på helgen, blev lite cider chips och mycket gott skratt.... hade ni sett oss så hade ni nog trott att det var dårhuset nästa hahah....men va fan det bjuder vi på =)  känner mig inte alls bakis idag har precis krängt två mackor och coca cola och det brukar jag inte kunna dagen efter litta cider så jag känner mig mycket nöjd  med det=)

huset är rent tyst inte ens hundarna har synts till undra vart alla håller hus,,,, jag vet att thord ligger där nere och sover men resten av familjen då? sovmorgon kanske?

Dagens bild får bli på lilla ernie som ligger och nannar gott =)








måndag


Igår var jag hos mamma nere i simrishamn hon fyllade år... jag jessica och thord gav henne pengar som hon idag annvände till att bygga naglar.. bra val mamma=) naglar e viktiga saker :P

Annars efter omständigheterna mår jag ganska bra min kropp gör fortfarande mycket ont men känner ändå att det gör framsteg värme dyna e min nya kompis...


idag gjorde svär mor pannkakor mycket gott=)



bilen







bilen sen krocken .. tur det tog på höger sidan och inte där jag satt... känner dock lite rädsla för att köra bil har inte gjort det än kan inte röra nacken så ingen bra ide..  vita piller e min vän=)


ont.

Jaha idag sitter man här o man är glad att man lever. krockade med jobbe bilen igår en bil som svängde rätt ut fraför mig när jag kom i 70 km  så tog hans front och fortsatte ner i diket...  blev ambulans till lund inga inre skador men rejält mör bultad och har ont precis överallt... men är glad att jag sitter här det kunde vatt så mycket värre..

uppdatarer senare ska vila en stund.

Torsdag

Det är torsdag och i morgon är det äntligen fredag...

ska träffa hanna en stund i morgon  efter jobb, snacka lite skvaller bli uppdaterad om vad som händer i varandras liv..
sen efter det blir det svedala.. hoppas få träffa mannen min lite nu i helgen.. har inte träffat han på hela veckan känns det som.. eftersom han jobbar sent denna veckan.. så han sover när jag går till jobbet och sen sover han i svedala för att kunna mecka bil innan han börjar jobba så det har vatt lite ensamt denna veckan... är ju van att båda kommer hem sitter ner och äter tillsammans sen lägga sig i soffan och snacka sen nanna,..,. men så e det icke längre, det är bara att vänja sig vid de nya tiderna.

jobb i två veckor till, ska bli underbart med semester , längtar som aldrig förr e riktigt trött på skiten just nu, känner mig inte alls motiverad till nått, har ingen ork... hade bara kunnat stanna hemma dra täcket över huvet och ligga där hela dagen...

20 augusti gäller de=)



Måndag



håller på att städa här hemma... det såg ut som tredje världskriget... det tar sin lilla tid men vem fan stressar lixom=)

har oxå hunnit med en maskin tvätt..

JESSICA nr du fråga efter IP 83.185.16.113


Detta är min plaske damm hemma i trädgården... där ska jag ligga och guppa i sommar värmen =)

Söndag.

Idag är det söndag och lite tråkigt väder e det ju...nu kan solen göra uppehåll tills jag har semester vecka 31 då kan den komma tillbaka...=) för det är inte alls roligt att jobba i 30 graders värme då njuter man tyvär inte av solen ..

Ska snart köra hem till dalby för jag och syster yster ska åka till gert våran mobror som fyllat år... upp och fika och snacka lite skit..



Jag testade thords nya leksak i går... en fyr hjuling, det var fan svårare än vad jag trodde det skulle vara, men riktigt roligt=) jag behöver nog lite övning :)



Två bilder från stranden igår mycket fint...=)




lördag.


Idag e det lördag och dagen började med att klockan ringde vid 8 för thord skulle upp och jobba...  jag e dock ledig och la mig till rätta för att somna om... några minuter senare fick jag sms av thord att en coca cola burk hade exploderat i hans bil, där var coca överallt... antar att man inte ska ha läst burkar i en bil när det är så här varmt... han fick ta sin pappas bil till jobb , så han slapp sitta bland all läsk..=)

när jag gick upp ett par timmar senare runt halv elva ville jag till stranden så skicka till syster yster och hon va på även becca var sugen så vi packa ner filt och handduk och mötte upp jessica i lomma.... Underbart=) årets första dopp i havet riktigt skönt... hoppas att man fått litta färg oxå idag.... dom andra flickorna har iallafall dom var röda och fina när vi åkte hem=)..

jag har faktiskt köpt mig en pool i veckan som gått... en upplåsbar som är ca 3 meter lång och 183 bred... jag och jessica hade ett jävla jobb att blåsa upp den och fylla den med vatten men det blev bra när vi var klara... nu står den i trädgården så jag kan svalka mig när det e för varm.. blev ett dopp i fredas efter jobb riktigt skönt..=)

tre veckor kvar till semester jag har börjat ner räkningen....

har fått en kommentar att min blogg var skit tråkigt ett tips till den som skrev det  GE FAN I ATT LÄSA SEN DÅ...

RSS 2.0