helgen.


God morgon god morgon... 

Då sitter man här igen och ska snart köra till jobbet.. Helgen har ännu en gång gått rent för fort och man undrar var den tagit vägen..  Orkade inte göra ett dugg i fredas så blev en film med lite chips och coca.. i lördes åt jag frukost med en tjej kompis som man inte träffat på mycket länge.. tack för en trevlig förmiddag=)
På eftermiddagen drog jag, gudrun , oline och bex  till nova en runda.. fick en jätte fin klänning av min svärmor tack så mycket =) älskar den det är en TUPTOPPS klänning.. O japp jag kan ha den =) har aldrig kunnat ha sånna kläder innan i hela mitt liv .. och det är stunder som dessa som gör hela operationen värt det.. allt med läkningen och sånt.. att kunna köpa villka kläder man vill är underbart=)

sen i söndes var vi i huset och kolla runt en massa... gick med fuktmätare och sånt kollade allt man kan tänka sig..
var nog lite mer renovering än vad jag minns från första gången vi var där men vi ska iallafall flytta dit=) till vårat helt eget hus=) skit roligt ska det bli ser riktigt mycket fram emot det..

var även en runda på skylt söndag i svedala .. Jag och jerry gick med hundklubben som fixat en hund promenad där alla hundar hade tomte luvor på sig.. dom var sååå söta..=) jag hade köpt ett tomte täcke till jerry han var så fiin=)



 oj nu e klockan redan halv... hej då

länge sen

hej hej

riktigt länge sen man var här inne och skrev av sig ett par rader.. har försökt ett par gånger men blogg.se har tydligen hatat mig och inte alls velat som jag..

livet rullar iallafall på som vanligt nästan iallafall...

vi har köpt ett hus lägenheten är uppsagd com hem är uppsagt och jag ska ringa i morgon så vaktmästaren kommer hit och besiktiar våran lägenhet..  shiit så nu ska det packas en massa här hemma  har dock 2 månader på oss så gott om tid haha eller inte.. hela vårat hem ska ner i kartonger...ångest eee jaa=)

jag ser fram emot helgen SÅÅ mycket eftersom jag jobbade hela förra så ska det bli härligt med sov morgon..



 haha jag försökte köra tre kundvagnar när vi var på ullared men jag var inte ett dugg grym.. får nog överlåta det till rosmarie.. för den kvinnan kan köra kundvagnar... haha==) så mamma o jessica fick vara så snälla att köra sina själv..


uppdatering..



Hejsan hej gott folk..

I tistes gick våran dröm om huset i kras... Det visade en massa fel på besiktningen så vi får tyvär hoppa av...
blev så jävla besviken och ledsen eftersom i mina tankar hade jag redan flyttat.... vi hade ju redan köpt det lagt handpenning och allt skrivit papper det skulle bara besiktias BARA!!!! men det gick bajs... jävla skit...
så nu har vi inget hus längre.. jäkla mög... men man får se det lite ljust att det var en jävla tur att vi besiktia det.. annars kunde vi suttit där och åkt på en jävla kostnad när allt skulle fixas... så nu får vi leta efter ett nytt och hoppas på bättre lycka nästa gång..

Jag har åkt på en jävla förkylning  riktigt drygt man får fan knappt luft  nässprej är min nya kompis ..

men men nu är det iallafall helg och det är riktigt skönt :)



måndag



Veckans första dag är snart slut och jag har inte mer än hunnit hem från jobb gått en runda med jerry och fått i mig lite mat och klockan är redan 19:42..  det är lite tradigt med att jobba till 18:15 varje dag man hinner inte med så mycket  när man slutar för klockan e redan mycket ... men men det är bara att bita ihop...

jag sitter och väntar på det helt ullared ska börja 20:00 detta underbara program haha=)..... på torsdag är det jag mamma och syster yster som ska dit och shoppa loss.. dock inte som som den galna malmö familjen som handlar för ett helt år haha shiiit undrar hur dom får hem allt... =)

 I morgon är det besiktning på huset och jag är sååå nervös fan vad jag villl att allt ska vara perfekt så vi kan ringa och säga upp lägenheten .. sakta men säkert börja packa och rensa ut skåpen.. vi kommer dock inte flytta försen den 1 mars men ändå.. om vi inte blir av med lägenheten tidigare och dom som äger huset nu kan flytta tidigare...  men iallafall tre månader kommer gå jätte fort för det kommer finnas att göra hela tiden.. vi har bara bott här i 1,5 år ca och  vi har nog samlat på oss en hel del.. man ser kanske inte det men  när man sen ska packa ner hela sitt hem i lådor kommer där vara en jäkla massa helt plötsligt..=)

nu har jag inte tid mer för nu börjar ullared..!!!!! heej

söndag

Hejsan hej... det är Söndag och helgen har än en gång gått rent för fort..I morgon är det måndag och en ny vecka står framför oss...

Igår var jag på hund kurs med jerry som innehöll lite spårning och sånt roligt... sen var det lite 25 års fest på kvällen.. mycket trevligt.. nu sitter man här och sitter...

ska ta o köra hem från svedala sen måste dock vänta lite så man vågar köra... blev inte så mycket igår men dumt att chansa...

på torsdag bär det av till ullared...ska bli mycket trevligt... vår årliga traditions resa... detta året ska mamma oxå följa med=)

hej då.

Lunch rast

Ett litet inlägg från mobilen. Sitter och har precis krängt i mig ett gott max mål :) har lunch och inget annat vettigt att göra.. Dagarna blir bara färre och färre och snart vet vi säkert hur det blir med huset.. Ja för alla er som inte viste det jag och thord ska köpa hus. Om det går bra på besiktningen vill säga.. Så håller tummarna för oss.. Nu ska jag snart ut och jobba vidare.. På minner om att det kommer bli lösen snart.. Hej då

jag kommer!!



Jag kommer om ett par dagar sätta lösen på denna blogg.. Eftersom jag vill fortsätta kunna skriva hur jag vill vad jag vill om mig och mitt liv utan att det finns folk som ska ha en åsikt om detta ... Detta är MIN BLOGG och det är jag som bestämmer vad jag ska skriva och nu kommer jag även kunna bestämma vem som ska läsa den så jag slipper försvara mig för mina tankar och ord...


JAG KOMMER SÄTTA LÖSEN!!!!!!

vill du fortsätta läsa min blogg kan du mejla mig på [email protected] så löser vi det .. dock inte vem som helst som kommer få det mitt liv mitt  val!!!!


God morgon

God morgon gott folk.. sitter i soffan och precis krämgt en stor god macka till frukost.. ska köra till jobb om ca en halv timme... så ska bara slå ihjäl lite tid=)

Måste säga att jag ÄLSKADE programet igår på kanal fem om ULLARED hahah ... jag satt och skrattade för mig själv i soffan så nästan tårarna kom... ett program jag lätt ska följa varje måndag .. ett gott skratt förlänger livet ju=) jag ska faktiskt upp där själv torsdagen den 12 med syster yster och mamma.. ska bli en trevlig tjej tripp...

i lördes var det ju törringe  hade riktigt trevligt faktiskt.. många pratglada människor , mycket skratt och god dricka..
Kase dans e fan jävligt underskattat hahaha=)

På tisdag den 10 /11 ska vi besiktia huset... shiiit ska bli så spännande... hoppas att allt är som det ska  så det bara är att packa och flytta in.... är så glad =)

nu terrar jerry mig med sitt slajmiga tugge ben... han tycker det är så fint att han snäll o villig att dela med sig lite till matte men nej tack.. det får han ha för  sig själv.. :P


RSS 2.0