rensar tankar.

Det är onsdag och jag har inget att skriva... är inte alls på humör för tillfälligt och mår inte super bra i mitt lilla huvud... alla tankar och känslor kring detta äter snart upp mig inneifrån...

Då jag precis har börjat skaffa mig nya rötter så ska jag ytterligare en gång dras upp  och planteras om..
Det är med blandade kännslor.. jag vill inte!  men vad ska jag göra åt saken? just det där finns inget att göra för det är aldrig någon som frågat mig vad jag vill hur jag känner.. och jag känner att allt e bajs för tillfälligt..

Tur man har en underbar sambo och våran lilla kille att komma hem till om dagarna.. och en underbar familj man kan ringa och gråta ut hos när livet känns omöjligt.. 

Livet är allt annat än rättvist .. Och jag undrar vem som bestämmer vad? finns det någon rättvisa i detta? NEJ det vet jag redan att det finns inte.. för hade det funnits det hade vi inte suttit i denna situationen som vi gör idag.. Men en dag hinner allt ikapp ska ni se... och då ska jag bara sitta och le... Le för att det drabbar andra än mig.. att andra ska få lida , få må dåligt  och känna ångest.. Ni ska få se..vissa straffar gud meddetsamma och vissa väntar han med... men det kommer... det kommer alltid!!

känns skönt att skriva av sig lite ..rensa tankarna i mitt system...

nu ska jag göra vi mig och köra till jobbet... 09:30 till 18:15....


Hejdå





Måndag ..


God morgon på er gott folk.. det är måndag morgon och jag hinner med en snabb uppdatering innan jag ska till jobb..
Igår var vi hos min syster i dalby och fick god mat serverad.. grillad fläsk file, klyft potatis, sallad och sås=)
till efter rätt Daim tårta mycket gott=)

Vi körde 4-hjulingen dit mycket roligt ... =) stannade sen på vägen hem och kollade på ett flygplan som landade på sturup.. riktigt fint att se med alla ljus och saker.. coolt=) Thord kan en plats där ute där man ser perfekt när dom lyfter och landar.. fint värre=)

Sen hjälpte vi en gubbe som kört fast där ute osså i en gräsmatta.. han hade borrat ner fram hjulen riktigt djupt ... försökte dra upp han med 4- hjulingen men den e bak hjulsdriven så vi stog bara o sladda vi me..
slutade med att vi fick putta upp den istället.. gubben som körde var en halv död pensionär och fattade nog inte riktigt vad gunga bilen var haha.. men iallafall han kom loss... en sprucken fram kofongare fick han på köpet och en jävla massa lera!=)

Sen körde vi hem.. jag la mig vid tio och thord tog någon öl framför datan..

Nu ska jag till jobb .. längtar tills min ledighet!  men ska bli kul att se vad som händer denna vecka.. vart man ska vara o så.. nu när det nya öppnas...

fortsättning följer! hej då

lördag.

Lördag kväll är här och jag sitter i en sol stol i vardags rummet ... eftersom Thord ligger i soffan och jag kan inte sitta i andra delen för där är hans fötter och ni kan inte föreställa er hur dom luktar! så jag flydde snabbt... sådan tur att jag tog hem sol stolarna jag fått att mamma o pappa idag..

Ska snart gå och duscha hade jag tänkt mig.. håller på att elda där nere så snart ska där nog finnas varm vatten så man kan  vaska av sig...

Igår rensade jag en rabatt i trädgården.. tog sjukt lång tid och jag blir trött bara jag tänker på hur mycket jag har kvar... har ju jätte mycket mer här som ska hållas ordning.. och inte är det specielt roligt heller..
Någon som ställer upp frivilligt att göra resten?

Det är min jobbe helg så här helt slut nu.. har vatt uppe sen åtta och sen har vi haft mycket att göra idag osså... inte suttit ner många sekunder utan att ha något att göra.. men det e gött för då går tiden snabbare... men mina fötter e ömma nu... skulle behöva en fot masage... för jag ska upp och jobba i morgon med..

Thord och hans pappa har nu kopplat in lamporna i taket så i morgon ska dom gipsa tak .. så jäkla roligt.. jag längtar som tusan till det e dax att flytta in i det nya fina rummet... ska fixa en vit färg till gadroben osså så jag kan måla den.. =)

ska se om jag kan ta lite bilder osså kan vara roligt att ha..=) ska visa sen hur det ser ut.. före och efter..

nu ska jag kolla min eld.. hejdå

onsdag!


Idag är det onsdag och det är snart dax för ytterligare en dag på jobb... hade varti skönt med lite ledigt nu semester=) är lite avensjuk på Thord som kommer att vara ledig hela nästa vecka... lide gutt=)

Igår fyllde min kära syster år 26 tillome herregud hon börjar bli gammal men vi får helt enkelt tycka om dig ändå haha=) hoppas du hade en bra födelsedag och att fikan blev god.. synd att det blev så sent för mig men vi kommer på söndag i stället...=)

Fick hem papper igår att det var dax att deklarera... och jag fattar NADA! jag betalar 200 varje måndad i frivillig skatt för jag vill ha tillbaka det nu men icke! hur FAN går det ihopa??? jaja jag får väl helt enkelt läsa lite o sånt.. ska dra av för körning osså.. men som sagt jag fattar inget så jag får kolla på det lite senare. har ett par dagar på mig innan det ska vara färdigt..

fick en kommentar där dom undrade om sovrummet var klart och det är det inte... vi håller fortfarande på
Men nu är väggarna iallafall färdiga dom e spacklade och slipade.. tacket är reglat elen är halvt dragen till spotten, nu är det bara gipsen i taket som ska upp sen ska det spacklas , sipas och  målas .. väggarna ska tappetseras .. nytt golv ska läggas... ja sen e vi nog färdiga! men vi ska inte flytta i morgon så vi har inte brot!

nu ska jag göra min klar för jobb.. hejdå

Tankar...


Jag förstår inte.. kom inte och säg att där finns en gud där uppe som ska vara så god och allt skit som troende predikar om... för inte en chans i världen att någon som ska vara så god utsätter någon för den sjukdomen!

Hade det funnits en gud hade inget ont funnits, inget krig inga våldtäksmän, inga pedofiler, inga sjukdomar..
Så den dagen allt detta försvinner den dagen ska jag börja tro.. tills dess kan han slänga sig i väggen!!

Vill bara skrika ut i luften det är inte rättvist ...

All min styrka går till dig och jag hoppas att du vet att du kan be om hjälp om du behöver det!

hejdå



Måndag!

Det är måndag mina kära vänner och helgen e slut.. Tack för en trevlig lördag kväll , var ute med jobbet och åt god middag och sen vidare ut för lite dans och dricka=)

I går söndag mådde jag nästan för bra för att vara sant.. kände mig bara lite slö på morgonen men inget kräk, inga alvedon inget sova hela dagen.. mycket ovanligt för att vara mig när jag druckit .. Tog det dock lungt men ändå jag brukar alltid bli bakis.. men icke igår..

Vi blev bjudna på middag i svedala hos thords föräldrar och det tackar man ju inte nej till så vi tog fyr hjulingen dit ... mycke skoj=)  roligt att den e reggad för två så vi kan åka båda! Efter middag och promenad med jerry så slipade vi klart rummet städade upp allt slip damm dammsugade och torkade golvet...  Har hittat en som hyr ut gips lyft för typ 60 kr om dagen så jag håller tummarna för att gipset i taket kommer upp till helgen!

Nu sitter jag och väntar på anticimex som ska komma idag.. det ingick när jag tog villa försäkring .. lite dumt att dom inte kan sätta ut en tid dom ska komma på utan tiden är mellan 10 - 12.. någon gång där i mellan ska dom komma.... så jag hoppas dom kommer snart för jag ska in och jobba sen ..

Det låter som att någon bor i våran skortsten... för det prasslar som fan i från den öppna spisen i vardags rummet... i så fall ska jag elda satan  i kväll så jag rök skadar dom och att dom tvingas flytta... jag vill inte ha några gratis boende..

Vi har ju köpt oss ett trådlöst internet.. ni vet en sån sak man sätter i usb inntaget... köpte ett från 3 då vi visste att det funkade bra här ute... Och där i butiken sa dom att man kunde surfa mycket för de 199 kr i månaden innan dom sänkte hastigheten... men Nu mina damer o herrar ska jag tala om för er att dom sänkt vårat och jag tycker inte att vi surfas så där jätte mycket! undra om vi blivigt lurade!! att det man får surfa för inte alls är så där mycket som dom säger att det ska vara...  Hmm.. nu kan vi inte ens kolla på play längre då det bara laggar för vi har mega slött nät.... Dagens STORA ilandsproblem..  det ända vi kan glädja oss åt är dock att månaden snart är slut och att dom speedar upp det igen...  det är Fem dagar kvar till lön... Härligt härligt..=)


Shiiit nu låter det riktigt mycket ifårn skorstenen ....ska sticka in huvet o lysa o kolla hahah.. hejdå


Fredag

Freeedag Wiiiee...

underbara fredag är här ska passa på och njuta av denna helgen eftersom jag jobbar nästa helg som kommer..
Börjar lång pass på måndag om jag inte har helt fel för mig...

Thord och jerry ligger där inne och nannar och man vill ju bara krypa ner brevid och göra dom sällskap... men icke.. Tänk vad skönt om man själv oxå hade haft lite andra tider än 9:30 till 18:15 varje dag.. man hinner inte med ett skit tycker jag... som jag sagt innan man har inget liv.. jag hinner inte göra något innan jobb.. inga större ärende iallafall.. sen hinner jag inte så mycket efter heller.. jag måste direkt hem till jerry gå ut med han o sånt ja sen e klockan halv åtta åtta... laga mat duscha o ja sen då? jo sen sätter man sig o kopplar av för kvällen framför datan för då e klockan över nio snart tio ... Men men sånt är livet..

Funderar på att se den nya beck filmen ikväll när jag kommer hem undrar om den e bra? har inte fått tid att se den innan ... så den och lite tvätt står nog på mitt schema ikväll... ska försöka vara vaken när Thord kommer hem så vi hinner träffas lite för det har vi inte gjort på hela veckan.. jag sover när han kommer hem och han sover när jag går .... Det blir så den veckan han jobbar sent.. han e väl hemma vid 12 på natten då...

Jag ska nog även sota rören där nere i pannan om jag kommer ihåg hur det var jag gjorde.. jag  vet den lilla luckan i tvätt stugan men inte där inne vid pannan.. men jag kommer nog ihåg det om jag går ner o tittar på den... Det är lixom Thord som brukar sköta det... jag brukar bara elda=)   ska bli nice sen när vi ha en innsats till den öppna spisen här uppe så vi kan elda i den osså... för eldar  vi där nu går 90% av värmen rätt ut i skorstenen...

mina små fröer växer så det knakar... måste ut o köpa mig större plast krukor med hål i botten så jag kan plantera om dom så dom har en chans att växa sig stora... ju större kruka ju större planta har jag lärt mig=)
Hoppas bara att det kommer frukt på dom osså sen.. eller ja e chilli en frukt?  jaja skit samma.. ska ta ett kort på det så ni får se våran odling=)

Tro det eller ej men jag har lyckats hålla liv i mina blommor jag fick av mamma , pappa och jessica när jag flyttade in..=) köpte ju till en någon vecka senare så den e fortfarande lite mindre men den tar sig=)






jaja nu ska jag göra min redo för en dag på jobb... jerry kom precis och ville vara med och skriva han la huvet på tangentbordet=) tror inte det hade blivigt så bra text utav det.. hejdå

torsdag


Har igentligen inget vettigt alls att skriva idag...  ska snart köra till jobbet.. bara idag oxå sen så e det fredag.. underbart med fredagar...

Ska bli skoj att gå ut en sväng på lördag.. har fixat chafför nu så jag kan komma hem gött..=)

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på lördag, det blir väl den dagens stora ilands problem alltid samma sak när man ska någon stans..  jag har inte köppt något nytt heller på väldigt länge! sen november kanske..? känns riktigt jobbigt.. men så e livet på en pinne.. =)

jag ska nog hitta något att slänga på mig..

Bjuder på en ego bild=)




När jag ser denna bild inser jag att jag måste färga mitt hår igen.. har en utväxt nu som ser för jävlig ut.. det har jag inte på denna bilden villket e mycket snyggare.. Men det blir en annan dags problem..

nu ska jag surfa vidare ett tag innan jag måste köra.. hejdå



tisdag


Hej hej!

Det är tisdag kväll och den lider mot sitt slut.. ska snart ta en dusch och sen nanna kudden.. Mannen jobbar sent denna vecka så måste tyvär gå och lägga mig ensam...det gillas inte! ligger o lyssnar efter saker som inte finns och en massa sånt trams.. och bättre blir det inte av att jerry skäller utan att jag hör något.. för vad finns där som han hör men inte jag? ja ni fattar jag nojar upp mig själv!

På lördag blir det nog lite utgång i malmö med jobbet.. ska ut och äta lite gott iallafall och sen får jag se vad som händer..  problemet blir väl att ta sig hem hit.. går nog inte buss ut hit mit i natten... men men det löser sig..

För en vecka sedan planterade jag pumpa , chilli och paprika.. och pumpan  har växt som tusan e stor redan hoppas där kommer en pumpa på den osså sen bara.. och i morse såg jag att där även börjar komma chilli och paprika.. ska bli skoj att se om det blir något.. har inte direkt några gröna fingrar men nån gång ska man väl ha lite tur?

Har precis lagat middag.. det blev pannkakor... gjorde en stor skål med smet så har väl tagit en timme eller nått att steka klart allt.. som vanligt hade jag ätit de som blev dåliga vid spisen så när all smet var slut var jag ju redan mätt... så blir middag  till Thord ikväll när han kommer hem och mat låda till mig i morgon till jobb... E mycket nimmare att ha mat med sig då det inte e lika stor chans att man äter skit mat ute i stället..

Fick en fråga i kommentarerna hur det går med renoveringen om vi snart var klara..
Haha klara kommer vi inte vara på många år än... håller på med sovrum nr ett fortfarande.. allt händer ju inte över en natt... Thord måste ju jobba oxå.. sen e det inte så roligt att åka rätt hem o jobba vidare .. men det går frammåt.. just nu måste vi ha tag i en gipslyft tror jag det heter så vi kan gipsa taket.. det har reglats o ska sänkas så vi kan fälla in lampor.. vi har köpt spots till de=) snyggt det kommer bli.... men men vi ska inte flytta i morgon så vi har tid på oss att fixa allt..  sen ska man ha pengar osså till det .. allt kostar ju en hel del så vi tar det i den takt vi kan! har inte brott!!

Nä nu ska jag nog ta den där duschen.. ska först kolla pannan där nere bara ... hejdå.


Måndag

Helgen har ännu en gång gått förbi rent för fort.. I fredas var jag bara hemma med en stor godis skål och coca cola.. hade huset för mig själv så här va tyst o skönt.. =) i lördes gick vi upp och körde till svedala, skulle hjälpa svärfar att få hem sin nya bil .. skulle först hämta den gamla som han skulle byta in med...

Igår söndag fick vi en massa gjort känns det som.. gick upp tidigt , Thord körde och hyrde  ett släp och sen körde vi till tippen! körde två fulla lass av bara skit som stog kvar i trädgården och i källaren..  känns riktigt skönt att vara av med det.. sen fixade vi lite god middag på kvällen och la oss i soffa och kollade film..

Nu ska jag snart köra till jobb .. En hel ny vecka framför sig , längtar redan till nästa helg.. skönt med helg=)

Hejdå


fredag

FREDAG!

Underbart.. har dock varit en ganska bra vecka på jobb.. jag var ledig i måndes körde tisdag och onsdag villket förgyllade min vecka.. sen stått inne torsdag och nu fredag... sen ska jag vara fri i helgen ...


Innan jerry blev klippt så kunde han ha toffs haha så söt han e mammas bebis=)




Sen efter klippet var där inte mycket kvar av han! Tyckte först när vi hämtade han att han såg lite rolig ut , för man va ju inte van att han  hade sitt kryll men nu när man vant sig vid icke kryll  e han lika fin som alltid=)




Fick en kommentar på mitt förra  inlägg om vad som hände...
Det vet dom inte .. han gick och la sig på kvällen men på morgonen var han hämtad!

Ikväll blir det hemma mys skulle jag tro , laga nån god middag sen se någon bra film eller nått...
Hoppas få igång tv´n snart...


hejdå



Mina tankar!

Det är redan torsdag och veckan lider mot sitt slut..

Idag går min tankar till er Gunnila och Micke som förlorade eran son natten till tisdagen!
Det finns inga ord i världen som kan få eran stoffe tillbaka och det finns ingen rättvisa heller.

Hur fan tänker han där uppe som bestämmer när det är dax? hur kan dom ta ett oskyldigt barn som inte börjat leva sitt liv än ? hur kan han ta en älskad son, bror, och vän  rent för tidigt? 

Hur kan han låta pedofiler, våltäksmän, rånare, mördare listan kan göras lång , hur kan dom få leva men inte ett barn som var 17? hur kan han bestämma att det var redan var hans tid att gå?

Det är sjukt, det är inte rättvist någonstans och det borde inte få hända... ta en pedofil jävel i stället och ge fan i barnen hör du mig?  

Alla tankar går till er familj idag! Ta hand om varandra. Hur man nu ska klara en händelse som denna det vet jag inte men titta upp så vet ni att han e där och tittar ner! Han kommer föralltid att finnas i hjärtat och i alla minnen!
Han kommer vaka över er , han kommer ta hand om sina små systrar fast han inte längre kan göra det här nere på jorden ,så kommer han se till så att dom har det bra!

Jag hoppas att du slapp lida, att du slapp ha ont. Att du gick och la dig och vaknade på ett bättre ställe..
Spara en bra plats där uppe till oss andra och hälsa alla som jag känner att vi ses sen.. Hälsa Anders att den nya Malmö arenan är fantaskitk och att dom spelar i play off nu.. det kommer kanske gå bra i år.
Hälsa morfar , farfar och marta att jag tänker på dom..

Vila i Frid  Vi ses sen!







måndag

Hejsan hej..

Det är måndag och jag är inne på min sista lediga dag.. jobbar igen i morgon... Det är underbart att vara ledig tänk om man kunde vatt det lite oftare vad härligt det skulle vara=) ingen klocka som ringer o väcker en man kan sova tills man vaknar man kan äta frukost i lugn och ro, gå och lulla och bara göra precis det man känner för..=)

idag har jag plockat undan lite här hemma tömmt ett par kartonger som stått kvar.. håller på att tvätta ..flitigt eller hur=)

Fick en kommentar att jag skulle vara flitigare med kameran... jag lovar ska försöka... och jag ska lägga ut bild på jerry nu osså när han e ny klippt ska bara hitta kamera sladden..

idag har vi bott i huset i tre veckor.. tiden går sjukligt snabbt men allt rullar på och vi trivs bra här ute...

saknar dock TV.. har inte kollat på tv på tre veckor.. har inga kanaler.. vi gjorde ett tappert försök att hitta kanaler igår men icke! den vill inte.. och den boxen vi har som vi  köpt hade  vi  när vi bodde i dalby den är tydligen låste till  com hem jävla fi**orna.. här har man gått och betalt en massa pengar för skiten och så ska man inte kunna använda den bara för att vi inte bor i com hem länge vad är det för jävla skit... hatar com hem!!!

Funderar på om man skulle bakat men då måste jag nog först köra till svedala och handla o då blev det genast jobbigt! tror jag sätter igång en film i stället...

ska se om jag kan tömma kameran ikväll.. uppdatering kommer=)



lördag

Hejsan hejsan.. Idag är det lördag och underbart väder...=) var ute en lång stund med jerry i morse så han fick springa av sig riktigt... han mår mycket bättre nu och tror att magen snart oxå ska vara okej.. han äter bara kokad mat fortfaande man skulle inte ha för brått med att byta tillbaka till foder sa dr för då kunde det bli kass igen.. men men.. fick en kommentar om hur man tar ett urin prov på en hund..  jag vet inte hur andra gör men jag tog med mig en burk ut och när han ställde sig o kissa så stack jag under burken så han kissade i den i stället... mycket bra.. fick dock gå runt hela byn med den burken innan jag fick nått kiss i den!=)

Idag ska jag åka och tanka bilen tänkte jag även tömma den på lite saker som e kvar sen flytten hehe jaa jag vet jag e sämst på att tömma min bil.. ibland ser det ut som jag bor i den..=)

Jerry var och klippte sig igår.. så nu ser han jätte rolig ut våran lilla bebis haha... men man vänjer sig snart vid denna looken tror jag hehe.. var ju van att se han med all päls och nu e han kort hårig.. måste dock vara skönt för han att vara av med all päls som klia o störde runt ögon och sånt..

Jag och syster yster var ute på ikea osså igår.. hon skulle ha lite nya burkar och jag skulle ha blommor.. kan visa sen hur fint det blev=) tack  för en trevlig dag syster...

Sen på kvällen grillade vi revben så jävla gott... med pommes sallad och vitllöks bröd... nu e sommaren här grillen är invigd! en ny sådan osså eftersom thord slängt våran andra!

kvällen avslutades med en film Luftslottet som sprängdes . den sista av stig larsson triologin..stavas de så? jaja ni fattar vad jag menar... mycket bra film.. =)


nu ska jag köra o tanka hejdå!





Torsdag

Hejsan hej..

Jag lever än.. Har bara inte hunnit uppdatera innnan jobbet sen så har jag inte tänkt på det på kvällen...

Sista dagen på jobb för denna vecka sen håller man lite ledigt.. ska bli underbart skönt då man jobbat sitt långa pass nu...

Jerry har varit lite sjuk här hemma.. mammas lille gosse fick åka till dr, han har infektion i urin ledaren ...så han hade svårt att kissa.. o sen på det fick han problem med magen och fick kraftig rally bajs som mina stövlar tyvär fick känna på... blir att kasta dom o köpa nya till nästa vinter.. var ändå dax att göra sig av med..

Så nu får han bara äta kokt mat... så kokade ris o vit fisk till han.. även pasta, så ska han ha det i små portioner istället för sitt torr foder för att magen ska bli bra... sen efter ett par dagar med det så ska vi blanda ner lite kulor oxå i maten ...  blir nog bra när han blir frisk.. tycker bara så synd om han då han faktiskt inte kan berätta för oss vad som är fel och vart han har ont.. tur dr erik kunde se det i kisse provet vi hade tagit med oss...

Ska faktiskt köra idag på jobb... nice nice.. så börjar 7 o slutar 4 idag Underbart det tackar vi för..

Sen ska jag bygga naglar kl 6 så hinner med lite ärende där imellan.. ska tanka bilen, köpa puder o lite sånt skit!

Igår var nog Sveriges första härliga vår dag gott folk.. jag hoppas att ni inte missade det... så jävla skönt att snön verkar vara slut för denna gången och vi går mot bättre tider med bar mark och soliga dagar...

nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar för att sticka till jobb... såg innan att jag måste skrapa rutorna för jäkla jobbigt!! hej då




RSS 2.0