Måndag


Mina tankar går till dig moster tänker på dig ... krya på dig.

Var inne på Entre för första gången igår, litta överskattat tyckte jag nog att det var visst var det jätte fint där men butikerna var ju helt små, man hann inte in i den försen man gått klart den igen.. nä tacka vet jag center syd..

Är fortfarande i svedla.. åker inte hem försen i morgon när thord slutat jobb och varit och klippt sig..
Jerry njuter av att leka med de andra hundarna.. han riktigt terrar dom.. =)

har lite planer i veckan oxå som jag tänkt hinna med=)

På onsdag e det dax för valp kurs igen.. ska mötas på tränings banan denna gången.. tur jerry e så liten som han är för han drar inte i kopplet och det är skönt för det hade jag inte klarat nu med stygn och allt..

Sen ska jag hinna med ett besök in till sjukan i lund oxå och hälsa på moster... hon e mer orolig för mig än för sig själv.. men med mig e det ju okej.. det är inte jag som ligger på sjukan..

sen på fredag e det dax för att ta stygnen och det ska bli HUR SKÖNT SOM HELST.. då räknar jag med att det värsta försvinner... just nu har ett par stygn lixom "ploppat" ut och kan sticka till i mellan åt och det är inte skönt... Annars tycker jag att det går framåt .. Jag kan inte bära eller lyfta tunga saker och sånt men jag kan iallafall vara uppe och röra mig... jag är inte bunden hemma om någon annan kan köra =)


Jerry och Elvis...




Lördag

Lördag kväll börjar närma sig och vet inte riktigt vad som händer.. inte direkt att jag kan ut och festa och sånt ändå men men..  Thord sover lite eftersom han inte lyckades göra det i natt.. plus att han jobbade idag oxå med start klockan 05:00
duktig han e=)

Igår vad jag och syster yster ute och handlade.. jag skulle ha regn kläder ... Ville ha det nu när man har jerry... trots det regnar behöver han ju gå ut, och jag tänker inte gå och bli blöt om man kan undvika det..

Köpte dock inte hatten men det kommer kanske haha=)




Blev även ett inpuls köp av ett par skor som jag hittade.... Och jaa jag behövde ett par nya skor .. det första mamma och Thord sa.. - Ja det var ju tur du köpte ett par nya skor för du har ju inga ... nu e dom känsliga =)


Sen efter det åkte jag till svedala.. Benny o gudrun hämtade mig eftersom jag inte kan köra själv än..

Blev en runda till trelleborg på marknad med gudrun och rebecca.. trevligt trevligt.. =)
Där blev det dock bara munkar tyckte inte där var något att innhandla...

nu ska jag se om jag kan borta ut mitt fågelbo till hår... hej då.


Torsdag

Alla dagar känns lika dant nu när man går hemma.. men det är iallafall torsdag idag villket innebär att det är fredag i morgon för gott folk som ska hålla helg...

Valp kursen började igår.. Det var mest information massa prat och fika.. men ska bli skoj att komma igång sen med lite mer praktisk träning.. tror jerry kommer vara super duktigt.. sen gäller det att tränna massa hemma oxå hjälper ju inte direkt att bara träna dom timmarna på kursen..  Så träna träna träna.. =)

Var även ute en runda och kollade på huset där lissan och hennes familj ska flytta den 1 oktober.. en dröm som blir sann för henne... glad för hennes skull.. hoppas ni kommer trivas där ute i buchen..


Med oss var även linda och hennes lilla vovve... Jerry och den lilla flickan blev vänner direkt=)

Onsdag

God morgon gott folk..

Natten har vatt riktigt hemsk... klockan halv ett stog jag i duschen och typ grät för att det kliade så mycket så jag blev knäpp... Tack min underbara sambo som gick upp och hjälpte mig mitt i natten fast han skulle upp tidigt o jobba..

Ärren kliar så mycket att jag håller på att dö.. om jag bara hade sluppit denna jävla bh som gör det tio tusen gånger värre hade jag nog överlevt men nu.. nu e jag på brsitnings gränsen..
Ena stunden tänker jag bara att nu skiter jag i det jag tar av mig bhn och skiter i villket.. för jag klarar inte det men sen i nästa stund när jag tänker mer klart så vet jag att jag måste ha den på mig om jag nu ändå kommigt så här långt så ska jag försöka bita ihop ..

Jaa det är mycket gnäll just nu för det är HEMSKT längtar till den 4 då dom ska ta stygnen.. hoppas att det blir lite bättre då..

Igår grillade vi så sjukt gott sen till efterrätt var det glass, kola sås och strössel kan det bli bättre =)

nu ska jag lägga mig i soffan tycka synd om mig själv för det KLIAR...!!!!!

ikväll är det valp kurs ...


Tisdag



jaha vad ska man skriva om idag? jessica kom upp här vid halv nio tiden.. hjälpte mig att duscha, det var dax för återbesök hos läkaren idag...

Var faktiskt lite nervös inför det efersom jag var rädd för att dom skulle säga att nått var fel.. men icke.. allt läkte på som det skulle och alls såg bra ut..
det är blå märkena som gör att jag läcker lite sår vätska fortfarande.. det skapar ett tryck som gör att "saften" vill ut.. och ut ska den så det är bara bra..

efter läkaren körde vi en runda på coop.. skulle inte köpa något mest glo när man ändå hade chansen jerry var ensam hemma.. han behöver träna på det..

han fick en ny leksak idag.. en mygga , han älskade den så mycket att han redan bitit sönder den..men va fan 20 kr .. jag tror jag överlever.. =)

I morgon väntar valp kurs.. första informations mötet i morgon.. ska bli roligt..

nu ska jag betala räkningar.. hej då.

Måndag

Måndag och klockan ringde kl 8.. Thord skulle upp och jobba och jag skulle till vetrinären med jerry...

men i stället för att gå ner där som jag tänkt frågade jag lissan om hon kunde köra oss och det gjorde hon tack så mycket=) Han pep lite min lilla bebis när han fick sprutan men det gick fort som tusan  tog nog bara två sekunder=)

sen när lissan släppt av oss här hemma igen  och jerry lekt lite i trädgården började han bete sig konstigt.. så när jag tittade på han var han jätte svullen på vänster sida av ansiktet... SHIT jag fick panik ringde mamma o fråga vad jag skulle göra... Ner till vetrinären igen så kollar dom om han blivigt biten av en geting eller fått en allergisk reaktion på sprutan.. så lissan var så snäll och kom och hämtade upp oss igen och körde oss... tusen tack...

Jerry hade förmodligen fått en reaktion på vaccinet... så det blev en kortison spruta som skulle hjälpa han mot svullnaden och nu e han bättre igen.. litta trött men ser iallafall normal ut igen =)

Känner sig så fast när man själv inte kan sätta sig och köra dit med han..  så tack än en gång lissan för hjälpen idag.

Känner mig själv lite konstig idag.. trött , kräkig och slö.. hmm undra om det är pga alla vita piller jag trycker i mig nu...
 

Jerry åker i cykel korg när jag tog cyklen ner till jessica förra veckan=)


söndag

Söndag och inne på tredje dagen efter operationen...  Det går frammåt tror jag... det  kliar som fan.. Jag läcker dock fortfarande lite från ärren villket inte är så trevligt.. men det ska tydligen vara bra så länge skiten kommer ut istället för att stanna där inne..  Det ser iallafall bättre ut =)

Det är inte det lättaste att vara ny opererad och ha en hund valp i huset som oxå vill ha lite uppmärksamhet..Men det funkar ändå hyfsat bra... han får nöja sig med trädgården på dagen när det bara e jag hemma sen får Thord gå med han när han kommer från jobb... fast han e liten behöver han motion och han behöver röra på dig.

I morgon ska jag dock gå ner till vetrinären med han.. dax för spruta ...  doktorn sa att det var inte farligt att jag rörde mig bara jag inte lyfter och bär tungt och han har ju fyra ben att gå med så jag bär inte =) det ska nog gå bra.. 
 
sen på tisdag e det åter koll i malmö på kliniken, sen på onsdag börjar valp kursen jag tänkt jag och jerry ska gå... Thord får köra mig dit eftersom jag ej får lov att köra bil...inte försen om så där 10 dagar får jag köra.. jag längtar redan shit vad man  e fast när man inte kan ta sig dit man vill själv.. måste säga att det är i stunder som denna man älskar sitt körkort och sin bil.. man märker hur man e beroende av de..


syster yster hjälpte mig att färga håret kvällen innan operation ..
Hade en rejäl utväxt som var tvungen att färgas ...
Före...



Efter
Slapp bli så där olga gul denna gången haha blev bättre än väntat =)


nu ska jag kolla vad lilla jerry har för sig.. det är när det blir tyst jag blir orolig haha=)


lördag

andra natten avklarad.. att sova på rygg är INTE skönt.. man e så sugen på att bara lägga sig på sidan o nanna gott... istället ligger man där stel som en pinne..

idag kliar det som fan... så jag anntar att det är ärren som vill börja läka... jessica kommer snart och hjälper mig att duscha... det ska bli skönt=)

tisdag e det dax för återbesök håll tummarna för mig...

operation


Ja igår var jag inne i malmö och opererade mig... jag har länge tänk på att göra det och för att tag sen tog jag tag i det och bokade mig en tid..

så nu har jag opererat mina bröst.. har gjort en förminskning av dom... hade inte silikon eller andra inlägg innan , bara stora normala bröst...

Det var för tungt för mig att gå och bära på då jag alltid gått med värk och ont i nacke axlar och rygg... så jag gjorde inte operatinen för att få snygga bröst utan för av hälso skäl..

operationen gick jätte bra, blödde en del sa dr men det är fullt normalt...  var där inne klock 8 på morgonen åkte in på operation vid 10 sen hämtade jessica mig igen vid halv fem... så nu är jag hemma natten har gått bra har fått sova dock på rygg som inte är det bekvämaste att ligga men bara att vänja sig då jag kommer få ligga på rygg ett tag nu..

kan inte riktigt beskriva kännslan hur det känns... det gör ont men inte så ont som när man klämmer sig eller står tån i trösklen,. det är svårt att beskriva ... ni som har gått igenom samma sak vet nog vad jag menar..

idag ska jag duscha för första gången sen operationen igår, hoppas det inte gör allt för ont.. syster yster kommer o hjälper mig..tack för ditt otroliga stöd och all din hjälp..kan inte tacka dig tillräkligt...

och tack thord min älskade sambo, bästa vän och pojkvänn.. betyder mycket att veta att du står bakom mig... och hjälper mig med de saker här hemma som jag inte riktigt klarar själv nu..

tack mamma o pappa för  era tankar .. jag vet att ni finns där och ställer upp för mig...

nu ska jag vila en stund till... äter man ¨så mycket medicin som jag gör just nu blir man nannig...=)

kram på er


Onsdag

Onsdag morgon.. klockan åtta ringde det på dörren.. yr vaken kastade jag mig upp ur sängen slängde på mig morgon rocken och gick ut och öppnade dörren...där stog killarna som skulle byta våran gas panna.. haha shit det hade jag nästan glömt...   Men nu e dom här iallafall.. och ibland låter det som om dom skulle riva hela huset... det låter som FAN..,  undra vad dom gör där inne...  och det kommer att på gå fram tills i morgon men som tur är kommer jag inte vara hemma i morgon eftersom då ska jag göra den här andra saken.. jag kommer berätta mer om det sen..

Idag ska jag iallafall ner på apoteket en runda och hämta ut mitt resept som jag kommer behöva nu den kommande tiden... dom pillerna kanske kommer bli mina nya kompisar haha nä så farligt är det inte .. men kommer nog behöva dom de första dagarna iallafall....

Ikväll ska jag även packa väskan med lite nödvändiga saker som jag ska ta med mig i morgon.. jag förväntar mig att komma hem igen på kvällen men ska för säkerhets skull ha med mig ifall att...

I morgon kommer klockan ringa vid sex.. halv sju sticker jag ner till jessica och duschar , eftersom vi inte har varm vatten... sen kör hon mig dit jag ska.... kommer väl att vara där ett tag med mig sen kommer hon köra hem igen ..hämta jerry klockan ett när thord måste till jobbet... sen kommer hon hämta mig senare... jaa dagen är planerad.

Det känns som man vatt uppe en evighet , denna dagen kommer kännas lång.. är inte van att gå upp så tidigt nu för tiden=)

Har telefon möte med banken idag klockan ett... sen får vi se..

Jerry håller koll på husse när han sover=)




Kväll..

Jaha då  va kvällen här och mannen slutar jobba om en timme.. sen e det litta soff mys sen dax för sängen..

har precis varit ute och lekt lite med jerry, kastat boll  och har man tur så hämtar han tillbaka den till en så man slipper gå o hämta den själv=)

nu ligger han och e trött och nannar gott här i soffan brevid mig.

kollar på kanal fem om ett tvillingpar shiit villket minne dom har.. säger man ett år tal kan dom genast säga vad det vad för dag , ja en massa sånt ..om bara jag hade kunnat få lite minne av dom=)

Den här fina bilden får bli dagens bild... Jag tog den någon gång i sommras när vi var nere i simrishamn...
Vårhallarna....


Tisdag

Thord har gått till jobbet huset e tomt och tyst, bara jerry som ligger här i soffan och sover ...

Sitter och funderar en massa till på torsdag .. vad som kommer ske, hur det kommer kännas kommer man känna ånger efter eller bara lättnad?  skulle kalla det för att jag e NERVÖS...  jag försöker säga till mig själv att allt kommer gå bra att allt löser sig och jag hoppas verkligen att det gör det.. Men det är nog normalt att känna tvivel och lite av en ångest ..  det är ett stort steg och ett stort beslut ..   Tack syster yster för att du ställer upp och hjälper till på torsdag..=)

I morgon ska jag prata med banken... vi e inntreserade av de där huset vi var o tittade på i söndes.. men allt måste räknas på och tänkas på om och om igen...  men som läget ser ut nu kommer vi ha samma boende kostnad där som vi har här.. bara att vi betalar till oss själva.. Och har vi råd att bo där vi gör idag så ser jag inte varför vi inte ska ha råd att bo i rad huset i svedala om vi köper det...
men som sagt ska snacka med banken i morgon och sen åter står det att se vad som händer.


Nu ska jag tömma tvätt rummet för dom ska byta panna i morgon så vi kommer inte ha varm vatten på två dagar... så det gäller att duscha i morgon bitti innan dom kommer... 


Middags tips..
Fisk pinnar potatis mos och remulad...=)


Måndag

 
ja eftersom jag inte körde hem från svedala igår blir det att köra hem idag i stället... hanna kommer nog ut en sväng sen i efter middag och hälsar på..

Igår var vi och kollade på ett rad hus här i svedala som e till salu..  det är beboligt men mycket att göra vid..  Thord saknar svedala och vill tillbaka och jag struntar nog mest i villket bara jag har någon stans att bo.. jag annpassar mig lätt..
 vi får se vad som händer med det ..mycket att tänka på om vi nu skulle villja köpa.. måste prata med banken och sånt och man måste tänka mer än en gång...   Och det kostar inget att höra sig för och drömma lite.. Hade vatt roligt med något eget där man betalar till sig själv..

Männen i mitt liv ligger och sover midda..så söta =)


Nä om man skulle packa ihop sina saker... Thord kör till jobbet lite över ett då kör jag till Dalby city=)

Söndag


Hade en jätte trevlig dag på lisseberg igår tyvär så var inte vädret det bästa men vi slapp iallafall regn nästan hela dagen..  körde hem vid fem halv sex tiden och då spö regnade de.. man tappar lusten att åka då..

Blev mycket skratt igår osså... men dom säger ju att det förlänger livet så efter igår så lever vi ett par år till'=)

Idag är det söndag och det blir nog hem färd skulle jag tro från svedala...  Torsdag kommer närmare så oxå nervositeten.. men det ska nog bli bra..

Och ska ni upp o köra i göteborg så lita inte på deras väg skyltar ... där var skylt att det var rondell men helt plötsligt kör vi på spårvagns saken så vi får köra över en refug för att komma på rätt sida... helt galet...

Jag fick ta av mig glasögonen  för jag blev rädd hahah elin akta dig för ormen i 3d filmen hahah=)





fredag

God morgon ...
 
var uppe en runda vid 4 oxå för attt gå på kiss o bajs tur med jerry ..   sen hade jag svårt för att sova igen men somna någon gång vid fem.... sen vaknade jag nu vid lite i tio gött=)

Igår blev det kalas för rebecca åt god smörgårds tårta och min o thords kakor mycket gott=)
 
deras farmor o farfar var här.. den tanten e lätt den coolaste gamlingen jag vet haha...
rebecca akta dig för pek fingret hahaha

I veckan ska dom byta ut våran panna där hemma så vi kommer inte ha varm vatten på två dagar... icke så bra .. får duscha hos syster yster...=) Jessica jag fick tiden igår .... klockan 8 ska jag vara där.... fastande... och du vet hur gnällig jag blir utan mat hahah åter står och se hur det går =)

 i morgon klockan 8 står vi redo för att köra till lisseberg ska tömma golfi idag så man kan sitta i bak sätet har lixom sammlat på mig lite skit..


haj så länge 


jaha.

Ja då sitter man i svedala och sitter i stället.. hundarna leker och jerry njuter av att kunna vara fri=)
tyvär har vi ju inget staket där hemma i våran lilla trädgård så där måste man passa han hela tiden men inte här villket e super skönt=)

har inget att skriva igentligen men hade inget annat att göra..

vet inte vad det blir för middag idag men hanna du ska få ett tips iallafall..

kyckling/pasta sallad...  köp en hel grillad kyckling på ica plocka i sönder den och skär i lagom bitar
koka makaroner skruvar eller vad du vill blanda ner pastan o kycklingen i sallad=) gott som tusan med en go dressing..
Går snabbt att göra =)


hejdå.



Torsdag


Vill börja med att säga grattis till rebecca som fyller 20 år idag...  hoppas du får en bra födelse dag=)
ta en runda ner till systemet nu oxå när du kan=)

Igår bakade jag och Thord två kakor mycket gott=) baka e roligt synd bara att det blir så mycket disk och sånt man måste plocka undan.... men  det blev iallafall kärleks mums och sockerkaka/choklad kaka.. ska ta med dom till svedala senare idag när jag kör dit...  vi kommer att vara där nu fram tills söndag..  lilla jerry kommer älska träffa sina kompisar igen=)

som sagt drar jag till lisseberg på lördag ....vi kör klockan 8 på morgonenn så e man framme lagom tills dom öppnar vid elva.. räknar typ tre timmar att köra upp...  sen ska vi spendera en hel dag där... hoppas på bra väder=)

vaknade i natt vid tre tiden att jerry behövde gå ut.. det var bara att slänga på sig morgon rocken och dra sig ut i det kalla.. kiss o bajs sen rätt in och nanna vidare...

sitter och kollar på våra bästa år... jaaa jag vet att det e lite drygt... en vecka är en dag för dom, men kan inte låta bli att glo när jag är hemma... =) sen ska jag plocka undan lite, packa kläder o sånt , tömma bilen för vi ska köra den till lisseberg. sen svedala...

Jerry e 10 veckor nu shit tiden går fort.


Måndag


En hel helg med fint underbart väder...

har solat och badat... Jag thord och jerry åkte till lomma och skulle bada men icke... där var invation av nyckelpigor... shit dom var överallt och dom var miljontals...så vi körde hem istället o grillade god fläskfile=)

igår åkte jag och syster yster och hennes kompis till tvedöra och sola o badade lite..

jerry badade oxå ... nog mest för att den andra hunden han träffade där badade, när den sprang ut i vattnet sprang jerry efter och när han kom på sig själv att han faktiskt va i och badade och simmade blev han stel som en pinne vände om och in på trygga stranden istället , han e allt för söt =)

idag har det inte vatt sol tyvär men ändå varmt som fan...  gick ner till vetrinären här i byn och bokade tid för spruta till jerry... så den 24 ska vi vara där..

veckans planer

* köpa ny mat till jerry
*bygga naglar

Åker  till liseberg på lördag med tjejerna ska bli skönt och roligt att hitta på något..
dom sista två veckorna har varit väldigt mycket hund så ser fram emot att komma ifrån lite för en dag=)

Våran älskade lilla kille...=)


middags tips

Pasta med köttfärssås...=)

fredag


Efter en solig härlig dag sitter man och slappar lite i soffan..

städning pågår men har inte så brått så tar lite i taget... städar i hopp om att det ska bli fint väder i morgon så man kan åka till stranden för thord e nämligen ledig i morgon... sätt ett kryss i taket... känns som han jobbar alltid..

igår hade vi ost o kex kväll mycket mysigt..dock halv 2  på natten för thord jobbade fram tills ett men vad gör det.. jag har semester och det var hur mysigt som helst med lite tända ljus =)

jerry växer lite för varje dag, och idag fick han nytt koppel av mamma tack så mycket=) ska mäta sen och trycka hål i halsbandet...


till middag idag blev det tacco mycket gott=)


tisdag


Hur söt våran lilla jerry än är så blir jag så trött på att han kissar inne .. det här med att säga ifrån funkar bara ibland .
jag vet att han är valp och allt det där , att han e bara liten han vet inte..
jag är inte känd för att ha ett jätte långt tålamod så nu jobbar jag verkligen på det kan jag säga...
Det är bara att bita ihop och hoppas att valp tiden går lite fortare och att han kan lära sig att säga ifrån när han behöver göra sina behov... älskar så klart den lilla skiten ändå han e ju våran lilla vovve... men jag skulle behöva köpa mig lite tålamod... går det?

jaja.. igår träffade han iallafall fanny, mamma o pappa underbara vovve... hon e inte glad för andra hundar och haft ett par köttningar men det funkade bra när hon träffade jerry... hon var jätte duktig... visst morrade hon och sa ifrån när han var dryg men det måste hon ju få göra.. det är ju hundarnas sätt att snacka eller?

idag var jerry ensam för första gången dock bara i ca 2 minuter när jag var ute o kastade soperna men ändå..
vi ska ta ett par minuter i morgon oxå så att han så småningom kan lära sig vara ensam.. och att fast vi gå så ska han veta att vi kommer tillbaka....

det har blivigt mycket skrivande om hund nu sen vi fick hem jerry, men det är lixom det mitt liv handlar om just nu...
och det ska nog bli bra till slut , bara mycket jobb nu när han e valp... men där ska nog bli hund av han oxå=)

hej då.. nu ska jag glo tv och vänta på mannen som slutar jobba klockan 22...

Måndag

Måndag morgon och uppe med tuppen... vatt vaken sen lite i nio då var det dax för morgon kiss för jerry, sen var det knappst lönt att lägga sig igen..

sitter mätt och belåten efter ätit mc donals.. Thord börjar jobba klockan två så sitter o surtfar o snackar lite skit..skönt att ha han hemma lite längre om dagarna .. iför sig jobbar han till tio ikväll men jag har ju semester så jag behöver inte lägga mig tidigt så då har vi kvällen oxå =)

Sen ska vi ta och köra hem idag med.. vatt i svedala ett par dagar nu ju... jerry kommer nog tycka att det e tradigt att behöva åka hem och lämna de andra vovvarna här.. men vi kommer tillbaka en annan dag ju=)

vi är redan inne i augusti, tiden går riktigt fort.. den 20 kommer närmre och närmre, är inte nervös än men det kommer kanske...

nu ska jag surfa vidare hej....


lördag


Lördag kväll e här och det har varit underbart väder idag... har legat ute och solat en stund sen vatt med gudrun o rebecca på ikea... bex köpte en hylla... mycket fin=)

har varit i svedala sen igår... det funkar super bra med hundarna  villket e väldigt skönt... och jerry tycker det är super mysigt att springa ute och leka... tror det gör han gott för inatt sov han från det vi gick och la oss vid 12 tills klockan halv åtta... duktig kille=) och inget kiss eller bajs i inne.... o han e bara 9 veckor =)



RSS 2.0