Torsdag

Alla dagar känns lika dant nu när man går hemma.. men det är iallafall torsdag idag villket innebär att det är fredag i morgon för gott folk som ska hålla helg...

Valp kursen började igår.. Det var mest information massa prat och fika.. men ska bli skoj att komma igång sen med lite mer praktisk träning.. tror jerry kommer vara super duktigt.. sen gäller det att tränna massa hemma oxå hjälper ju inte direkt att bara träna dom timmarna på kursen..  Så träna träna träna.. =)

Var även ute en runda och kollade på huset där lissan och hennes familj ska flytta den 1 oktober.. en dröm som blir sann för henne... glad för hennes skull.. hoppas ni kommer trivas där ute i buchen..


Med oss var även linda och hennes lilla vovve... Jerry och den lilla flickan blev vänner direkt=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad mysigt lantställe, så skulle man bo. vovvarna är så söta.

2009-08-28 @ 00:06:51
Postat av: Jessica

Hehe, jerry e ju rena tjej magneten.. men han tycker nog mest om sin moster :D

2009-08-28 @ 10:17:21
Postat av: Anonym

Vilken fin bild på jerry du har lagt ut i detta inlägget! Det blev verkligen ett superfoto, som ett vykort kan man säga!=) Sen vill jag även passa på att ge dig beröm för att du la ut före- och efterbild när du färgat håret! Det är tusen gånger roligare att läsa ditt inlägg när man kan se också! Förresen blev det SKITSNYGG! Tänk sen när du har de snygga tittsen och nyfärgat hår vilket bombnedslag som kommer gående i Dalby med världens sötaste lilla vovve!!=)) Bäst du har en T-shirt där de står "Upptagen" på när du går ut annars dröjer det nog inte länge innan du har en fanclub som hänger efter!!;)

2009-08-28 @ 20:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0