simrishamn


Sitter nu i simrishamn och bara har det skönt.. ska vara här tills lördag förmiddag..

stannade på boan på väg ner känns skönt att kunna vara ute lite bland folk att kunna ha lite mer ork att kunna gå.. fast känner det när man går för mycket att det blir jobbigt med andningen och jag blir anfådd värre än jag sprungit en mil.. men det går nog på rätt håll ..

I morgon är det midsommar och det betyder massa jordgubbar :) så gott... ser fram emot det..
Den andra maten är ju samma som jul, påsk så den kan man vara utan ..

Ska nu luta mig tillbaka och slappa, man känner en viss ro i kroppen när man är här.. =)


Hejdå


tisdag..


Idag är det tydligen tisdag.. har tappat kollen på dagarana helt nu när jag bara går hemma..

Idag var jag hos dr igen för att kolla så mina blod värde blitt bra igen villket dom hade..

Men att jag fortfarande känner att det är jobbigt att andas måste jag nu bara vänta ut.. Pencelinen gör sitt och jag måste ha tålamod.. kan ta en lång tid för kroppen att återhämta sig och jag ska känna mig bra..

Fick iallafall sjuk skrivnings papper som jag behövde från och med igår fram till söndag.. så skönt att ha det fixat.. Fast det börjar bli trist att bara gå här hemma nu.. Visst hade det vatt skönt om jag pallat med att göra något men eftersom jag inte kan det känns dagarna väldigt långa...

Idag när jag kom hem från läkaren hade thord rensat plattorna på framsidan och klippt gräset där.. blev jätte fint tack hjärtat för de =) i normala fall är det nog mest jag som gör trädgårds arbete förutom gräsklippning... Du ska veta att det verkligen uppskattas specielt nu när jag inte sj kan göra nått...

Jag har iallafall lyckats tvätta lite idag... mannen bar ner en över full tvätt korg så har betat av någon maskin iallafall... det är inte tvätta som e jobbigt för det fixar ju maskinen men att behöva hänga upp allt... det e drygt... men iallafall nu är lite av det gjort :)

Annars hänger jag bara här på soffan med våran päls klädda son ... tur jag har han till sällskap....

nu ska jag återgå till att göra absolut inget... hajdå


Bjuder på någon månads gammal bild på jerry när vi var på väg till hans klippning :)


sjuk..

Oj vart tar tiden vägen mellan de gånger jag kommer ihåg att jag har en blogg, som faktiskt kan vara ganska skön att skriva av sig lite i..

Just nu är jag bara hemma om dagarna.. jag är sjuk och är inne på andra veckan nu... förra tisdagen blev jag jätte dålig från ingen stans och gick till dr...  Fört skickade han hem mig.. utan att hittat något fel på mig varför jag inte kan andas.. känns som det är på tok för trångt för luften att komma upp.. Iallafall dagen efter ringer läkaren mig på morgonen och ville att jag skulle komma tillbaka för det fanns nått han ville kolla upp som han tänkt på senare....

Iallfall så åkte jag in och lämnade mer prover och då säger han att han skickar mig upp med en remiss till akuten för att rönka lungorna för att kunna utesluta en propp...! gissa om jag blev rädd... eftersom jag blev sjuk väldigt snabbt över nån timme så kunde dom inte utesluta det... ! en jävla massa hann sväva runt i huvudet... så efter två dagar på akuten (hemma över natten) en massa jäkla prover på hela kroppen och efter en lung rönken med radioaktivt ämne hittade dom fläckar på min ena lunga som inte tar upp syret som den ska så diagnosen lunginflamation fick jag! skönt att iallafall veta vad det är för fel på mig och att det inte är en propp!

Så nu ligger jag mest här hemma i soffan och tittar en massa filmer.. har fortfarande trångt att andas fast pencelinen har hjälp lite.. det känns bättre så länge jag inte måste göra nått men så fort jag måste gå , göra nått känns det samma skit.. håller på att dö av att bara gå och hämta posten.. jag riktigt less på detta nu och vill bara bli frisk..

Midsommar kommer iallafall att spenderas med familjen i simrishamn , som varje år.. kommer tyvär inte kunna festa loss med de andra  fast får göra det en annan gång när jag är frisk..

nu ska jag återgå till tv´n får se om jag kan bli lite bättre på det här med uppdatering.. :)



RSS 2.0