onsdag

Idag är det onsdag och betyder två dagar tills jul afton.. sen slipper man förhoppningsvis allt tjat om den för detta året iallafall..

Tycker att vi ska komma fram till en lag som gör att alla som inte kan/vågar köra bil när det är snö ute fast ändå gör det MÅSTE lämna in sina körkort de månder det faktiskt är vinter... För jag blir fan förbannad på alla dessa jävla idioter som sitter där bakom sina rattar och håller kanske 30 max 40 på en väg där det är 80 och som man lätt kan hålla 80 på för där är plogat! Nääää men då håller vi 40 för det är faktiskt snö ute! JÄVLA IDIOTER! stanna inne... Ni är fan bara ivägen och jävligt dryga och mer farliga än dom som faktiskt kör för snabbt!!!
Och det är samma sak vart ända jävla år... Idioterna ger sig ut på vägarna skapar långa köer Kaos vid rondeller och liknande för dom står där och glor för där kommer en en mil bort.. man kanske inte hinner iväg... Åå... ja listan kan göras hur lång som helst på dessa eviga trafikanter som är dumma i huvet!!!!

Så ja då fick jag kräka av mig lite av det oxå... folk som i vanliga fall inte kan köra bil kan absolut inte det när det är snö heller! jag påstår inte att man ska bränna på som vanligt.. självklart ska man ha en jäkla respekt väd väglaget men man behöver inte överdriva och köra så sakta så man tror dom parkerat mitt på vägen!

nu ska jag borsta tänderna och lite sånt för att sen köra till jobb.. bilen är igång så förhoppningvis varm o go..

Ska nog fixa mina jul klappar idag för i morgon hinner jag icke.. ska till mormor och äta jul mat med mammas sida av släkten... sen på fredag blir det julafton hos mamma o pappa bara med oss familjen..

jaja hejdå


söndag

Söndag och klockan är fem! Gubben sover på soffan och jag börjar bli hungrig.. Får väl snart ge mig ut i köket och se om det finns något att trycka i huvet..

idag har vi vatt iväg och skaffat tangentbord och mus till nya datan.. Trådlöst ..så nu kan man sitta i soffan och surfa... fast just nu sitter jag tillbaka lutad i soffan med lapp toppen i knäet=)

Vill köra till ica men gider icke så tråkigt att köra dit ensam och drygt att behöva köra över huvudtaget.. jag vill ha en butik i byn snällla kan ingen öppna det till mig.. jag lovar att ni har mig som största coca cola kund=)

Annars har jag hunnit med fyra maskiner tvätt.. den sista snurrar fortfarande och efter den blir det icke fler för idag! jag pallar inte hänga upp mer och har dessutom inte mer plats att hänga på.. båda torkställningarna är snart fulla efter den sista maskinen och tvätt linan i tvättstugan är full den oxå..

så får bli att vänta ett par dagar nu med tvätten så den hinner torka.

nä nu ska jag ut o kolla kylen... hejdå


Lördag!

Det är lördag kväll och jag sitter hemma.. Thord är på jobb han stack för en timme sen kanske.. visste inte att han skulle jobba... men det fick man ju reda på iallafall haha=)

Idag plogade vi oss ut.. Ja jävlar vad mycket snö det har kommit.. vi körde till Lund för att be om kompesation för en bula i våran nya disk maskin som vi köpte förra veckan.. Fick 1500 tillbaka så vi var nöjda.. så då kan jag leva med den bulan.. för då har man inte betalt mer än 2500 för diskmaskinen..

och för dom 1500 hunda skulle vi köpa nått i butiken för man fick ju pressentkort.... och ja det slutade med att vi la till pengar och kom hem med en ny data! jaa inget som alls var planert utan det bara blev så.. Vi unna oss det=)
Så det blev en data en statsionär eller hur det stavas... Thord fick som han ville.. jag vill ju ha lapp topp=) men jag gav med mig så länge.. det blev bara datan ingen skärm.. sen koppla vi den till tv´n så nu har vi den som skärm... mycket bra=) nu fattas bara ett trådlöst tangent bord och mus.. så man kan sitta i soffan och surfa..  det ska köpas i morgon =)

Ja .. en vecka kvar till jul afton... shit tiden går fort.. Ska fixa med jul klapparna i veckan tänkte jag.. NÄ jag har fortfarande inte börjat haha.. jag stirrar icke som sagt!

Veckan som gått har flytit på bra.. satt dock stilla på motorvägen i två timmar i torsdags... en lastbil hade ställt sig i vägen.. Vägarna har ju icke vatt dom bästa.. men att ställa mitt över motorvägen kanj ag tycka var lite onödigt haha :)

I morgon ska vi nog försöka ge oss på rummet lite.. det står fortfarande under renovering.. vi har inte brått haha.. vi är väl lite för lata oxå.. men vi köpte inte huset för att flytta i morgon så vem har sagt att vi måste ha brott... Köpte iallafall golvet i fredas , så nu ska vi ta tag i tak och väggar osså..=)

Nu ska jag sappa på tv kortet Japp.. vi har ju ett eget tv kort nu tack vare mamma och pappa tack för det=) fantastiskt med massa tv kanaler.. nu i efterhand kan jag inte fatta att vi var utan tv i 8 månader! haha galet..


Bjuder på en bild sen en av mina dans kvällar ute på Törringe! inte världens bästa bild men va fan.. Man ser inte bättre ut haha  :) man kan inte skylla på dålig bild =) jag hade iallafall ny klänning =)


Torsdag

Torsdag min a kära vänner.. jag sitter här rätt så nyvaken fortfarande..  vaknade på soffan med gårdagens tröja och mjukisar.. alltså det jag la mig i och titta tv ...

Så det var bara att dra sig upp när klockn ringde vaska av sig och byta kläder. nu sitter man här och väntar på att köra till jobb...

Hunden bädda precis ner sig i mitt dun täcke han ville komma in under så fick hjälpa han att lyfta lite.. men hur skönt såg inte det ut? bara få bädda ner sig igen under täcket och sova vidare..

Villken tur att det är fredag i morgon... =)

Har vatt förkylld nu i 2 veckor.. det ger icke med sig... lide drygt är det då jag hatar att vara stopp i näsan.. tackar gudarna för dom kommit på nässprej =)

Nu ska jag gå ut och starta bilen så det är varm när jag ska köra... för det borde fan vara olagligt att det är så här kallt...

Igår stog bilens temp på minus 6 i stort sett hela dagen! jag vill ha plus 26 i stället=)

Fick en kommentar att det var skönt att jag inte stressa upp mig för det är juletider... Och den har helt rätt för sig det blir julafton i villket fall som helst... varse sig vi stressar eller inte!

Kanske ska kolla jul klappar någon dag nästa vecka får se om jag pallar...

jaja.. nu ska jag fixa lite.. hejdå

En del av vårat sov rum ...=)


snabb uppdatering.

Heej gott folk! Jag lever.. vet att det är 100 år sen jag skrev sist men jag har inte alls haft någon lust...

Livet rullar på precis som vanligt här hemma.. trivs super bra på mitt nya jobb och allt det!!


Vi har fått en jävla massa snö som nu legat här snart en månad.. jag är så trött på skiten och vill bara ta ett flyg till ett varmt land...

Snart jul och alla bara stirrar hit och dit... jul klappar som ska köpas och massa sånt trams.. jag har inte jul pyntat, jag har inte köpt en jul klapp... varför stirrar folk upp sig?



Jag har iallafall hunnit med en massa känns det som, vatt på dop... vatt ute o svängt dom lurviga två gånger till kase dans o litta modernt ur högtalarna=) köpt ny diskmaskin...

ja massa som jag inte pallar skriva!

Men jag ska försöka uppdatera litta bättre nu.. hej så länge


RSS 2.0