onsdag

Onsdag morgon e här och solen ser ut att villja komma idag osså.. härligt=)

Snabbar mig ju hem efter jobb så jag ska hinna sitta lite i solen så man kan få lite färg men nu har jag sol exem på halsen icke skönt för det kliar som fan så idag får det nog bli ryggen=)
Eller jag har hört att det är hörby marknad idag stämmer det?

Har ju varit där med pappa och jessica dom sista åren så känns som en liten tradition att åka dit bara vi=) får snacka med pappa idag och kolla läget..=)
Kan då hända att det blir en tur dit istället och köpa strumpor haha=)


Vi ska vara hund vakter i helgen... Thords föräldrar ska resa bort över helgen så vi ska ha vovvarna.. Jerry kommer bli så glad när han fattar att polarna ska vara här hela helgen=)

Nu ska jag surfa vidare lite innan jag ska köra.. Thord gick precis upp han skulle visst ta en lång runda med jerry innan jag skulle köra till jobb... det var bara att gå på morgonen sa han=)


hejdå

Tisdag

Jaha då var det morgon igen och man sitter här igen!

Igår kom jag på att jag hatar väg arbete!!! dom är fan överallt dom stoppar upp det tar extra lång tid att komma fram och ibland måste man tillome köra en omväg för att ta sig dit man vill! Visst är det jätte bra att folk vill offra sitt liv för att jobba på en väg, en väg dom faktiskt bygger / ändrar för att vi andra ska vara säkrare men undertiden dom bygger vägen tycker jag inte om dom! jag tycker om dom när allt e klart och det inte längre finns några hinder ...

Igår när jag kom hem hade min annars så söta lilla vovve tagit en toa rulle , dragit ut en massa papper och bitit på så vardagsrummet var fullt av toa papper när jag kom hem!! det var bara att snällt ställa sig och ta upp skiten innan det blev kisse runda! eller ja han kissa på sig när han insåg att jag sett vad han gjort för att han vet att han gjort fel... och där e det lite jobbigt för man ska inte skälla på han om man inte sett han göra det och det försöker jag verkligen att inte göra ... Och igår behövde jag bara titta på han så visste han vad jag menade!

Får hoppas att han låter bli toa pappert idag !




Nu ska jag göra mig redo för körning till jobb och jobba lite!  ska väcka Thord innan jag kör , ja det gjorde jag igår oxå bara det att han ringde sen och fråga varför jag inte väckt han...  Men när jag var inne o sa till han så satt han upp i sängen o snacka med mig haha trött nä då=)


hejdå

Måndg!

Midsommar helgen e förbi och åter ringde klockan i morse och det var dax att stiga  upp.. kan säga att jag var svin trött... är morgon människa och brukar aldrig ha några som helst svårigheter med att stiga upp men i morse tog det emot!

Hade en super trevlig midsommar nere i simrishmn med fest och dans ... sen sov jag över där underbart att sova i husvagn ..=)

Igår var vi och hämtade hem den bil som ska hjälp thord att få en bra vento , har köpt en reservdels bil eftersom han behöver lite saker så var det billigare att köpa hela bilden istället.... tack jonas=)

Sen sola jag som vanligt kan man annat än älska sol....=) sen på kvällen kom Malin och Lenny vi grilla litta go mat och sen spela vi kubb=) tack för en trevlig kväll=)


nu e det dax för att göra sig klar för att köra måste väcka Thord osså innan jag kör så han kommer upp han ska osså jobba fast börjar 9...

I dag fast om fyra veckor sitter jag inte här vid denna tiden för då har jag semester! ner räkning har börjat... endast fyra veckor kvar!!!


Jag och syster yster=)


Glad midsommar!


Då var årets midsommar här och många har nog redan smyg startat på nubben.. men varför inte lixom=)

Ska snart köra ner till mina föräldrar nere i simrishamn och fira den årliga traditionen där nere hos dom.

Thord ska till svedala och fira med hans föräldrar så han tar lille man med sig så han får fira med dom andra gossarna=)


Väskan e packad ska bara ta på mig lite kläder som jag kan köra i .. hoppas att Thord hinner hem från jobb innan jag ska iväg så jag kan pussa lite på han =)


Glad midsommar på er alla som förtjänar det... hejdå!!

Torsdag!

Idag är det Freeedag ... eller ja det är ju torsdag men eftersom man är ledig i morgon kan man kalla det för fredag idag=) ska snart köra till jobbet börjar kvart över 7 så det är goa mått=)

Igår var sista dagen i Malmö nu väntar 4 veckor körning i lund...

Sen var vi även nere en runda på fotbolls planen igår och kolla när holmeja spela haha fråga inte vem dom mötte för det vet jag ej.. men Thord känner ett par spelare  och han som dömde ...så gick mest ner för att snacka lite skit!

Igår köpte syster yster en ur snygg klänning till mig när dom var iväg jag hoppas hoppas att den passar...=) annars får hon sy om den så att den gör det, bild kommer sen... den är röd med svarta prickar =)

Räkningarna e betalda.. lönen kom lönen gick!

nu ska jag bortsa tänderna och sen köra till jobb... hejdå


Tisdag!


Dagen i Malmö gick bara bra...  Inte så mycket folk direkt men tiden flög iväg bra tyckte jag.

Nu sitter man här igen och det är snart dax att köra dit igen jobbar 8 till 5 idag.. Och som vanligt är vädret underbart när det e dax att jobba... inte ett moln så långt jag kan se... detta är inte okej.. jag vill stanna hemma och sola!! älskar att sola finns fan inte mycket som slår de=)

På fredag ska jag ner till mamma o pappa och fira midsommar nere i simrishamn , som vanligt=) tradition ju... vet dock inte än om jag ska köra hem sen på natten eller om jag ska sova över får se... hade vatt najs att vara där om det e fint väder men sammtidigt har jag lille man här hemma... vi får se helt enkelt.

Igår satte Thord in Bilen i trädgården... för han skulle fota.. haha han e för kass han kör bil i trädgården mest för att han kan inget annat... så just nu har jag en bil och en fyr hjuling i trädgården.... =/

Kom precis på att jag måste gå och kolla min pumpa och se om den lever vi hörs va hejdå

Måndag!


Japp helgen har susat förbi rent för snabbt som vanligt... skönt att vi haft lite sol iallafall....

Har hunnit med en hel del tycker jag... i fredas tog jag det bara lugnt eftersom jag hade jobbat hela dagen...

Sen i lördes tvättade jag en massa och är ändå långt ifrån klar.. sen hann jag sola lite oxå innan molnen tog över... Klippte även en liten bit av häcken fy fan säger jag bara.... det är ett riktigt slit jobb.... och om jag tänker på hur mycket som är kvar att klippa är det inte alls skoj... som tur är kommer mobror ta den största biten med maskin men ändå, allt det han inte kommer åt måste ju oxå klippas tyvär...  Sen stor städade jag toan skrura väggarna med klorin  så här hemma luktade bad hus.. men det blev rent iallafall.... rensade tillome vasken... okej där fick jag lite hjälp utav thord ... =) sen på kvällen bar det in till svedala till sooko med lite öl....

Sen i söndas gick jag upp klockan 7 körde till svedala o köpte bullar o hämtade benny för klockan 8 skulle pann mannen komma... så igår fick vi våran nya panna innstalerad.. så nu slipper man elda på vintern för att få varmt vatten och värme i elementen! UNDERBART!!!

Sen igår kväll var både jag och Thord rent slitna vi satt i varsin stol på altanen och sov när klockan var sex... Så blev att bara flytta in i sängen sen med en film och sen sova vidare..

Nu ska jag ta och göra mig klar innan jag ska in till Malmö och jobba... e fan lite nervös rent ny butik aldrig varit där och så ska jag jobba idag.. hmm hur ska det gå? men men hoppas på det bästa.. hedå


Fredag fredag fredag Wiiiie


Japp gott folk idag är det fredag... börjar känna mig sliten efter ha jobbat nu hmm vad blir det 10 dagar irad...

Men nu är det snart helg och två dagars vila... ska nog inte göra något specielt, inget planerat..

Idag är det inte alls fint väder.. solen är som bort blåst , solglasögonen kan stanna hemma, tjocktröjan är på igen och det blir absolut ingen ac i bilen! trist men sant.... solen är borta =(

Hoppas dock att den är tillbaka i morgon.. vet att chansen är rätt liten för dom har sagt att det ska bli kasst väder i helgen , kan alltid hoppas att det är fel.... 

Igår klippte min älskade sambo gräsmattan så när jag kom hem rensade jag lite i rabatten där e mer kvar att göra med tog bort det mesta... ska man ha en rabatt fri från allt skit så skulle man behöva vara hemma 24 timmar om dygnet och bara spendera all den tidd ute och pilla .. det är omöjligt att inte ha lite ogräs...

Sen är det ändå ingen annan mer än vi som ser det eftersom vi har häcket som skyddar oss från omvärlden haha=) en 2 meter hög gran häck som gör att ingen kan se oss när vi är i trädgården... mycket skönt, ser dock inte fram emot när man ska klippa den... kan vara därför jag ringt min mobror som ska hjälpa oss med stor maskin =)  Fast tror nog vi ska ta en liten bit för hand där han inte kommer in med maskinen... men den häcken delar vi med en granne så ska kanske fråga arne om vi ska hjälpas åt?



Dagens bild får bli på mig...
Lite dålig dock men det bjuder ja på=) Bilden är från förra lördagen när vi var ute efter vi kört co cart!

Torsdag!


Torsdag ... har gjort mina vanliga morgon rutiner... smink ut med hund äta frukost och sen sitta vid datan så klart... har kommit på att dom bloggar jag brukar läsa så här på morgon kvisten har börjat bli ganska tråkiga... det är sällan någon som uppdaterar om sitt lilla liv längre... håller den här "flugan" med blogg på att dö ut?

jaaja jag sitter här iallafall och försöker komma på ett par rader att skriva ner... ännu en dag vaknar man med solen i huvudet och man vill inget annat än att slänga av sig täcket , grabba tag i sol stolen och ut i trädgården... men så är ju icke fallet... måste först köra till jobb... jobba inne en hel dag och när jag sen kommer hem ja då e det inte så mycket sol längre för då är klockan 8? så trist.... men som sagt ska jag snart köra i fyra veckor så 4 tidiga veckor för min del o det kommer bli underbart=)


I morgon är det Fredag  nice hoppas på en helg med fint väder så man kan sola, vara i trädgården och grilla =) älskar att grilla sjukt gott..!

Nu är denna bilden tagen precis när snön smält undan man har precis börjat kunna pilla lite i rabbaten men detta är iallafall vår baksida ute platsen jag har planterat allt nytt i den vid muren så det är mycket finare nu.. ska se om  jag kan ta en bild en dag=)




nu ska jag till jobb hejdå

Onsdag!

God morgon.. sitter som vanligt här och ska skriva ner ett par rader på morgon kvisten... har fet ångest att jag ska behöva jobba idag då det är strålande sol och klar bli himmel ute! vill bara stanna hemma och njuta av en dag som denna.... Ligga och steka sig är ju det bästa som finns.. älskar att sola! Skulle även villja gå och fixa lite i trädgården , gå och pula lite.. men jag får hoppas att det blir lika fint väder lördag o söndag så man kan sola lite då behöver bränann =)

Go cart bilarna + banan.... 



Sån här snygg hjälm skulle man ha =) Måste vara rädd om skallen =)





Loppet =)



Hinner inte mer nu för nu ska jag fixa lite... sen dax att köra! ska in och pussa lite på thord som nannar fortfarande. han ska jobba sent idag.



Tisdag!


Jaha vad ska man berätta idag då?

Igår på jobb fick vi massage en halv timme var som vi vunnit i en tävling med castrol... super skönt var det då men nu har jag fan svin ont... okej att jag tyckte att hon tog litta hårt på vissta ställe men e det okej att man har mer ont efter än före?  jaja man biter ihop och lever vidare!

Var även så duktig att jag tog ut allt skit från bilen igår när jag kom hem.. nu ska jag bara ta av barn stolen osså och tvätta golfi sen e han sommar fin..=) men man kan ju inte göra allt på en gång... får ju ta det litta lugnt...

I morgon ska jag jobba i gamla butiken så tidig dag i morgon... härligt.. sen torsdag plus fredag ska jag köra så då blir det osså tidiga dagar så jävla underbart=)

Nästa vecka är jag utlånad till Malmö måndag tisdag onsdag ska jag jobba i nya butiken på värnhem eller ja vid willys e det värnhem? ... hmm fast jag inte är ett större faaann av Malmö så ska det nog gå bra... sen torsdag kör jag ledig fredag midsommar... vad händer då???

sen efter det kommer jag att köra i fyra veckor... så jävla nice! ser mycket fram emot det faktiskt... sen fyra veckor semester på de...=)  härligt härligt!

nu ska jag fixa mig innan det är dax att köra... hejdå


Måndag.


Måndag morgon är här och helgen är förbi... fem dagar kvar att jobba sen ledig lördag söndag=)

Tack för en trevlig lördag kväll alla som var med...  var betydligt svårare att köra go cart än jag tänkt mig... men det var iallafall sjukt ball=)

Det var svårt att få bra kort där inne skumt ljus men ska se om där är något som blev bra sen när jag fört över
dom=)

Har inget annat att infomera om just nu så får väl gå och borsta tänderna innan jag ska köra!


Hejdå

Lördag!

Ja då var det lördag morgon och jag sitter och har precis krängt i mig mackor... jag ska snart köra till jobb... eller ja om en halv timme e det dax...

Igår skulle jag köpa lunch inne på nova klockan var vid ett.... och det var SMOCKAT med folk.. så min fråga är då jobbar inte folk? är alla bara så kåta på att bränna upp sina skatte pengar dom fått tillbaka så dom helt enkelt tar sig ledigt för att kunna terra mig på nova under mina sparsammt 45 minuter lunch??

Idag ska vi iallafall köra co cart som jag säkert redan nämt.. förhoppningsvis kommer lite bilder på det sen om jag överlever haha har aldrig kört... eller jo på Tosselilla räknas de haha=)

Just nu fösröker jag tömma min mobil på bilder som dock inte går så bra.. undra vad jag gör för fel... hatar sånt tekniskt skit som bara funkar när det själv vill...


Och undertiden jag gör det så låter det son rutorna ska blåsa sönder när som.. jävlar vad det blåser... fast annars ser det ut att kunna bli en regn fri dag.. eller ja för stunden iallafall...


så ja nu har bilderna kommit från mobilen så här ser ju ena änden ut av sov rummet




och detta är andra delen! det ska ju hängas upp lite tavor och sånt oxå som jag inte fått tummen loss till än men annar e det riktigt fint=)



nu e det dax att göra det där sista innan jag ska köra hejdå

Fredag!

God morgon .. idag är det fredag... men eftersom jag ska jobba hela helgen kan det spela kvitta!

i morgon ska vi ut med jobb och köra cocart , äta gott och dricka gott... men älskade sambo kommer och hämtar mig sen i malmö på natten plus att han kör mig till jobb på söndag morgon.. e han inte bäst =)

Nu ska jag ta och köra till Dalby och hämta upp syster yster hon ska in till lund och hämta sin bil som vatt på lagning nu i en vecka sen hon blev på körd... Nu ska doris vara fin som ny...


Jerry passade på att äta alla muffins med eller utan papper när vi inte var hemma igår... dom låg i en påse på stora rums bordet! men icke när jag kom hem ... så återstår att se hur  hans lilla mage klarar detta...om han bajsat ner hela sig när jag kommer hem idag eller nått...


Nej nu mot syster yster... här är vi i våra nya solglasögon  snygga va =)




En bild på vårt nya golv i sov rummet... fick ju inte med alla bilder igår.... =)

Torsdag

Torsdag idag betyder som vanligt fredag i morgon.. men i detta fall kan det kvitta då jag ska jobba både lördag och söndag... riktigt drygt nen det är som tur e bara var 4 helg ..

Kollade kontot idag och till min förvåning hade jag fått skatte pengarna lide gutt=)  fick en fråga om jag skulle köpa nått och det ska hon icke... det ska sparas... trist va?

Där är alltid hål att fylla där dom kan göra nytta sen=)


Sov rummet är klart har varit den en måndad nu väl... men fortfarande inga bilder vad dåligt av mig!

Så här såg det ut den dagen vi flyttade in! 




Efter rivning av tapet och trä tex skivor!




Efter gipsning en massa slipning och tapetsering målade jag ena väggen brun=) kolla på taket, in fälda spottar
som Thord har slitit med det taket... men riktigt snyggt blev det!




Fler bilder på golv och sånt får komma sen hinner inte mer ska till jobb nu hej hej

onsdag

Det är redan onsdag ... Har vatt ledig nu sen i fredas så kändes lite segt när klockan ringde i morse... Aldrig har semestern varit så efterlängtad som nu=)

Hade ett par fina dagar då vi passade på att vara ute i solen och bränna fläsket... var tillome och badade =)
riktigt härligt med sol...

Ska jobba hela helgen som kommer så nu kan det gott vara trist väder ett tag för det gör det hela lite lättare!
ska även ut en sväng med jobb och ta en cider eller två... ska som sagt jobba så får ta det lungt...

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv..

skatte pengarna är på inngång, nice... klirr i kassan=)


hejdå

Så här såg man ut=)



Glömde min bild ju, så här såg man ut igår på student fest! dock hade jag en bolero på oxå sen som inte kom med på bild... klänningen e köpt på Hm!



 







Freedag!

UNDERBARA fredag är faktiskt här.. sista dagen på jobb denna vecka! sista dagen man går tidigt för denna gången... går sent sen fast bara 2 veckor sen kommer jag att ha fyra underbara veckor då jag ska få  köra!!
Längtar faktiskt som tusan.. var länge sen sist nu och sakna vägarna ..

Igår var vi på student som sagt .. var ett år sen vi träffade dom sist så det var trevligt.. Min lilla kusin e jag fast ett par år yngre eller hur Anna haha=)

Grillade korv till lunch på jobb igår ... engångsgrill e jävligt underskattade... riktigt gott med grillad korv...

nu måste jag fixa lite blev bara en kort uppdatering idag.. men Vädret är underbart ute så upp och hoppa och ut med er i solen!

hejdå

torsdag


Torsdag idag och som jag alltid brukar säga betyder det att det faktiskt är fredag i morgon=)

Vädret ser ju ut att kunna bli bra idag oxå, roligt för alla studentare. Ska på student i Eslöv ikväll till kusinen Johan! Grattis till han...

Var och köpte lite blommor igår blev mycket fint... Thord köpte massa fröer och sådde , får se om där dyker upp något.. i så fall blir där fullt av blommor kan jag säga haha... =) Köpte även en "hackare" så nu slipper jag liggga på knä och rensa utan kan gå upp vanligt bra va :)

Idag tror jag Thords projekt ska bli ett nytt staket... får se om han åker och köper det eller inte... vi ska flytta fram en sektion så man måste öppna grinden innan man går fram till ytterdörren.. mest för då kan inte jerry springa rätt ut på vägen heller om han tar sin chans o springer där dörren öppnas haha=)  Har lärt han att stanna o att vi går först men ibland funkar inte riktigt det..=)

Fick en fråga vart jag köpt mina klänningar.... Den rosa köpte jag på gina tricot... den vita var på Hm och den rödsvarta var på  new yorker...

Här kommer en till även den är ifrån new yorker...




Kom precis på att jag är lång ledig denna helgen villket betyder att jag är ledig måndag och tisdag oxå... dock har det sina nackdelar för det betyder att det är dax att jobba helg nästa helg... lite tråkit dock eftersom vi ska ut en sväng med jobb samma helg... på lördagen, villket skick man kommer på söndagen då vet jag inte haha=) men kommer få ta det lugnt så inte kunderna klagar!

Måste ringa och få ny tid med naglarna, ringde igår och då bröts det o glömde sen att ringa upp... måste ta det måndag eller tisdag för sen jobbar jag sent dom andra dagarna och tror inte hon vill bygga naglar halv 8 på kvällen...


Nu ska jag borta tänderna, kolla i väskan så jag packat ner allt jag ska ha.. ska ju åka direkt till syster yster o göra vid mig inann vi ska till elsöv på student...


njut av solen mina vänner! hejdå

Onsdag

Onsdag morgon och tittar jag ut ser det ut som om det skulle kunna bli riktigt nice väder idag... solen skiner och himmlen är blå, fåglarna kvittrar och jag tror helt enkelt att det kan bli en fin dag=)

Tyvär kommer den ju spenderas innomhus på jobb.. men alltid trevligt med sol..
iförsig är klockan bara 05:42 i skrivande stund och mycket kan hända innan ni andra öppnar era ögon och drar er upp från värmen i sängen...=)

Är ledig i helgen har dock inga planer än får se vad som dyker upp... hoppas som alltid på vädret ska bli bra..

I morgon ska jag och jessica till Eslöv på student. våran kusin johan ska firas.. dock är det en dag mitt i veckan så blir inget sent för jag ska upp klockan fem på fredag morgon...


En till klänning=)



nu ska jag göra det sista innan det är dax att köra till jobb..

Tisdag

Det är tisdag idag mina vänner.. helgen susade förbi .. Var hemma hela helgen grillade ,tvättade och fick håret färgat=) Var även ute en skit rolig tur med 4 hjulingen... Jag och Thord.. köre i skogen =)

Idag är det 1 juni och när jag tittar ut ser det inte ut att kunna vara juni... var e solen , värmen?
juni juli augusti säger ju folk att de ska vara semester månaderna men ska det inte vara sommar o sol när man ska ha semester?


Thord jobbar natt denna veckan så han kommer hem när jag går till jobb och kör till sitt jobb när jag går och lägger mig... så jerry har lyx vecka denna veckan.. han slipper vara ensam om dagaran för han har pappa (husse) hemma hela dagen=) grabb mys lixom=)

Här e en av klänningarna jag har köpt nu på sista tiden.. köpte fem förra lördagen så tror bara jag visat den rosa... men här är den andra=)




Nu ska jag borsta tänderna o köra till jobb... hejdå

RSS 2.0