Desperate, oh so desperate.....

Desperate Housewives is BACK! Äntligen har de nya avsnitten kommit in på www.greatstufftv.com och det är bara SÅ spännande. Man har ju följt serien sedan starten (då den slog igenom som en storhit)!

Bree Van de camp är min favvo, allt runt henne ska vara helt PERFEKT och hon får alltid sin vilja igenom oavsett vad! =) En riktig inspirationskälla kan tyckas! 

 

Vi är lite lika hon och jag.

 

Tack för dag! KRAMKRAM=))

 

PS. Jenny, jag köpte den koftan på Gina som är lite längre bak och kort fram. Byxorna var en meter för långa så det blev inget med dem..

 

 


Onsdag

God morgon .. ja då sitter man här igen.. morgonen ser ut som vanligt .. vakna gå ut  med hunden o sen sätta sig vid datan och vänta på våra bästa år ska starta på tv 3...=)

såg att hanna vatt inne och bloggat lite igår om ensam mamma söker.. tycker själv att det kan vara lite töntigt.. kan man inte skaffa sig en kille utan massa tv kameror ,lyxiga middagar och töntiga låssas dejter  (som våra skatte pengar säkert betalar) så ska man fan inte ha någon.. nä men ärligt skit löjligt, dom träffas inte ens i vardagen. dom lever något jäkla hobby lyx liv som dom sen tror ska funka in i vardagen? nejnej skärpning..

nu ska jag fixa frukost så jag kan sitta och kränga i mig eftersom äta e gott.. ingen diet här inte=)
hej så länge


Lonely mommy seek

Jag har blivit helt fast i "Ensam mamma söker" denna omgången! Det är så roande och titta på dessa HELT olika tokiga mammor som ska finna kärleken. Varje mamma är liksom helt olik den andra!

Exempelvis så är Ulrika den snälla söta mamman som verkar ha båda fötterna på jorden, Madde är den spralliga typen som är rolig och skrattar jämt och Helena är mamman som önskar hon var 17 år och anser att hockeyrumpan är det viktigaste som kärleken ska ha. Hon är dock skitrolig att titta på! Det är ju inte precis som hon skäms för sin favvo grej GOD NO - "Rada upp er killar, jag ska klämma"!



Bild på Hockey-ass-lover-Helena.

Nu är det IDOL - Missa inte det!!=)) Hola Chicas!


Gäst.


Godmorgon godmorgon...

Igår var Hanna här och hon passade på att gäst blogga lite här hos mig.. Hon tyckte det var roligt att ha en plats att skriva av sig sina åsikter om saker och ting så från och med nu har även hon lösen till bloggen och kommer gäst blogga lite när hon känner för det=)

Tyvär hade jag helt glömt bort att jag skulle med gudrun och rebecca in till lund för en smink kurs... Shit det hade jag inte tänkt en tanke på.. så dåligt sammvete  jag har nu ..säger förlåt tusen gånger..
Hoppas att ni hade det trevligt iallafall... ni får visa mig sen hur man ska göra..

ska försöka ringa ett sammtal nu dom har telefon tid mellan 11-12 och dom svarar inte och kolckan är 11:11....




Anna Anka - Ond Anka

Godkväll allihopa!

Jag antar att de allra flesta har hört eller tittat på Anna Anka?! Jag tycker ivarjefall att man ser henne ÖVERALLT! Det kvittar liksom om man slår på tvn (då gör hon reklam för sitt program) eller om man lyssnar på radio då hon gapar om att det är fruns plikt att suga av tillfredställa sin man på morgonen om det är hans behov. Hon kläcker den ena råa kommentaren efter den andra! Det finns liksom ingen spärr som säger att "nu drar jag alla över en gräns" eller detta är helt enkelt bara personligt. Antar att det är därför hon fått så mycket beröm - eftersom hon är så frispråkig (inte trevlig). Såg klippet med henne då hon medverkade i Skavlan - MY GOD som de daltade med henne! Jag ska citera en konversation som skedde:

Anka (På den bredaste, grövsta hillbilly-skånska): - Ja, det är ju så att 75% av alla svenska kvinnor skiljer sig..!!
En mjäkig deltagare i debatten: - Ehhh..nej inte 75% Anna, ungefär 40%.
Anka: - Ja, det är i alla fall 50% i USA och det måste vara mer i sverige så jag gissade på 75%.
Deltagarna i debatten: (Skrattar förvånande och en aning nervöst och undrar "is she for real?!")



Mmm.. är hon inte fantastiskt vacker eller som hon själv uttrycker det "så jävla snygg"? Vad tycker ni? Jag skulle mer säga att hon ser ut som en sliten brottsling, ja ni vet en sån som gått på gatan hela sitt liv och gått på förra inläggets diet i åratal. Är det helt ärligt någon som tycker hon är det MINSTA söt på denna bilden så skriv en kommentar till mig för hur jag än tittar så tycker jag bara hon ser ond ut - riktigt elak, ungefär som vilken seriemördare som helst.

Vi syns imorgon =) Kram på er!

  


Fixa formen!

Kära läsare,

Idag, precis som de flesta andra dagar har jag varit inne och snokat läst på alla mina favoritbloggar. Det är visst ett väldigt poppis ämne att skriva ut sin diet, allt för att hålla formen såklart... Vi har ju alla våra olika svältdagar ångestdagar nyttiga dagar för att jämna ut och kompensera för det vi klämt i oss under en helg eller bara under en helt vanlig måndag. Med "nyttiga dagar" menar jag att man kanske minskar sitt CocaCola intag från 3 liter till 1.5 liter, hoppa över grädden till kvällsglassen eller att laga en rejäl husmanskost istället för att beställa en pizza med extra ost (ni vet allt som gör en glad=)

De bloggare jag läst om idag har skrivit ut sina dieter, de använder sig oftast av samma form har jag lagt märke till. Tänkte ge er ett av de mest avancerade exemplen på en diet jag läste om idag, se nedan.

Måndag - 1 äpple (Gud förbjude dig om du äter kärnhuset)
Tisdag - 1 CocaCola burk (Shit, du trodde inte jag menade en 50 centiliter väl?!)
Onsdag - 1 Jordnöt (Saltet ska givetvis skrapas bort)
Torsdag - 1 CocaCola burk och ett äpple (rena rama kalaset)
Fredag - 2 äpplen och möjligen en kräftskärt om magen kurrar (detta är ju frossardagen)
Lördag - Flytande föda hela dagen, alltså 2 drinkar (vodka sprite och en kläm citron för att få i sig viktiga C-vitaminer). Det är ju liksom partylördag med polarna.
Söndag - 1 pizza till frukost (ångestdämpande liksom), en kebabrulle med extra vitlökssås till lunch och sist men inte minst ett gäng limpa mackor på kvällen.

  

Tänk att vissa kämpar hårt för att få denna kroppen medans vi andra svänger våra lurviga som om det inte fanns en morgondag! Lite extra kilon är det ju inget fel på, det är ju bra att ha om man någon gång blir sjuk (sa mamma när man var liten).

Okay see ya biatches! Puss & Kram till mina läsare! ;))


Måndag..


Ja då har man klarat av helgen.. i fredas blev det en hel dag på obs med moster nettan... mycket trevligt och jag tror hon hittade allt hon skulle ha=) även jag köpte mig två par leggings byxor och två tröjor...

i lördes blev det en runda till centersyd med rebecca  trevligt trevligt.. hon hittade nog mer än jag hon är beroende av handla haha=)

senare på kvällen var jag chafför hit o dit gick inte och la mig försen klockan 4...

igår var det kalas i södra sandby hos mormor och arne..

och idag kommer hanna hit vi ska fetta oss med lite burgare coca chips och en massa skvaller..


hej så länge

Godmorgon

Gordmorgon..

Fast jag inte somnade försen runt halv tre så e jag redan uppe =) hmm trost inte självmant min kära sambo väkte mig med sms och sen så ville jerry ut och göra sitt så det var bara att slita sig upp ur sängen..=)

sitter nu och kollar på någon dålig tv reklam för ett smink som ska vara ett undervärk som dom vill framställa det.. hmm tror inte riktigt på det faktiskt.. inget smink är så bra så alla ens skönhetsfel försvinner och man blir jämn i fejan som en bebis gump... icke en chans...  sheercover heter de.. hmmm nja jag köper inte det iallafall..
.

Dagens planer ..

jag ska nog köra ut med moster och köpa ett par skor på coopan som hon la undan igår eftersom hennes st inte fanns på nova.. tacka gud för tekniken dom kan stå i lund och bara kolla på datan för att se om burlöv hade ett par hemma sen bara ta upp telefonen och ringa och lägga undan dom.. underbart vad skulle vi gjort utan våran underbara teknik=)

jag ska nog själv in och köpa ett par byxor eller ja pröva dom först och sen bestämma mig såg dom igår när vi var där inne så nu har jag bestämmt mig att jag vill prova dom och eventuelt köpa  de första par byxor jag köpt sen 07.. ja du läste rätt jag har inte köpt mig ett par byxor sen 07.. jag går inte i det så ofta då jag inte trivs i det utan älskar leggings och tunika.. men jag gillade dessa så jag hoppas att dom passar =)

Sen ska det packas lite kläder och sånt skit för det e dax för svedala .. som vanligt e vi där på helgen ..
jerry älskar det för han får leka med de andra hundarna så han bara njuter och tycker livet är på topp=)
just nu ligger han här brevid mig med huvudet uppe på datan han ska vara riktigt nära det är viktigt=)

Jag ska försöka hitta ett middags tipps idag oxå som kommer in senare...

hej så länge


Natt

Shit klockan e 01 44 i skrivande stund och jag sover inte.. Vad är det för fel på mig.? Jag brukar aldrig ha svårt för att somna men kroppen vill icke nanna ikväll/natt.. Thord och jerry ligger och sover Gott här brevid mig och måste säga att jag e lite avis för det ser skönt ut:) idag blev det en runda till nova med mamma jessica och moster nettan super trevligt , visst även om det inte var vår dag riktigt så blev det ett par saker för moster att kryssa av på sin lista inför flygningen på söndag.. Fick även en tidig födelse dags present av moster en uno kortlek jag ville ha tack så mycket :) jag och thord har redan invigt den ikväll .. Uno e det nya svarta ha ha :) kom precis på att idag e det lön Gott folk, tyvär försvinner pengarna lika fort som dom kommer in men pengarna ska vara i rullning e det inte så dom säger:) nu ska jag faktiskt försöka att sova nu får det vara slut på natt bloggning .. Hej då.

middag.

Middags tips Köttgryta..


Gör så här: Köp färdiga gryt bitar i affären och bryn köttet. Skär sedan upp de grönsaker du tycker om och vill ha i din gryta,  Bryn grönsakerna och blanda med köttet. Pudra över mjöl (lite lagom) och rör om i grytan. Tillsätt crème fraiche, soya och lite mjölk mjölk. Koka upp och låt köttgrytan koka i ungefär 10 minuter under omrörning. Tillsätt mer mjölk om din köttgryta blir för tjockt. Smaksätt med salt, peppar och andra goda kryddor som du tycker om. Servera med ris.

En tur till..


God dagens.. Snart så kommer min moster och syster och hämtar upp mig vi ska in till nova en runda.. ska bli trevligt för på söndag åker moster tillbaka till kina...Mamms kommer oxå ner en runda så blir en riktig kärring träff haha=)

lille man ska vara ensam hemma .. har precis vatt ute och rastat av han ordentligt så han e trött... så förhoppningsvis sover han en stund sen när han e ensam istället för att gå o gnälla och pipa.. jag vet att han måste lära sig det här med att vara ensam hemma och han kan ju vara det fast han piper och gå någon stans och o veta att han e hemma helt ensam och är orolig , piper ,ylar och skäller för ensamheten gör ont i hjärtat på mig..  fast han måste lära sig för snart ska jag börja jobba igen och då finns där ju inget annat val än att han e hemma.. auja det kommer gå kanon =)

igår var vi på valp kurs och det gick mycket bättre än sist.. och mina kanel bullar blev väldigt uppskattade=)



Jerry och syster yster som själv kallar sig stolt moster haha=)



bullar..


Hejsan hej.. 

jag bakade kanel bullar och dom blev bra.. iallafall de jag har tjuv smakat på =)

Så nu ska man hoppa in i duschen och göra sig ordning för sen e det dax att köra till svedala...

Har precis pratat med min moster jag skrattade så jag fick ont i magen haha..  Allt kommer gå bra ska du se=)
kanske blir en tur in till nova i morgon med henne... trevigt=)

hej så länge


Godmorgon

God morgon gott folk.. nu har jag vatt vaken ca en timme och min morgon har sett ut som alla andra..

gå ut med hunden,sätta sig vid datan läsa alla bloggar man följer ..aftonbladet o expressen för att bli lite uppdaterad vad som hänt och sen sin egen blogg så klart och sist och det som sen står på hela dagen e Facebook..=)

Nu börjar det bli dax för lite frukost och sen ska jag köra ner till byn och handla.. jag har bestämmt mig för att baka en kaka till hund träffen ikväll.. varje onsdag e det någon ska ha med fika och nu e det min tur.. kanelbullar står på menyn ikväll..

Undrar hur trött min kära sambo är idag.. han jobbar 05:00 till 13:00 denna veckan och dum som han var sov han efter jobb igår så han har inte kunnat sova inatt.. jaa han har feta sömn problem .. men iallafall hoppas du håller dig vaken på jobb=)

nu ska jag kränga mackor .. eller ska jag låssas som dom "kända" bloggarna att jag inte äter  för jag bantar.... haha patetiskt... äta e gott=)


Hittade.

Ja jag sitter och tittar igenom lite gamla bilder som jag lagt över till en annan hårddisk.. Och hittade ett kort på mig från 06 då jag är i kina.. Då hade jag min naturliga hårfärg med endast lite ljusta slingor .. Det har ju blivigt lite förändring sen dess titta själva... villket e snyggast? 


Tisdag

Go kväll gott folk..

Var hos sköterskan idag ..Hon tyckte att det såg mycket bättre ut och att där hade börjat komma ny hud på vissta ställe så allt var mycket bra.. nu slipper jag åka in där nästa vecka utan fick en tid om 14 dagar istället.. håller tummarna att det går mot rätt håll nu och att jag snart själv kan se och känna att det faktiskt börjar bli bra..

Efter kliniken så tog vi och köpte oss varsin baguet och körde hem och krämgde framför det nya one tree hill avsnittet...
Så skönt att avsnitten har börjar läggas upp igen på nätet... och man behöver INTE ladda hem dom för att titta utan man kan se det direkt ..

Har nu lagat lite köttfärssås och skruv makaroner som får bli middag för ikväll.. skulle kunna leva på det sjukt gott=)
Och jag strundade i chilli krydda denna gången för sist blev den så stark så man fick klä av sig för att kunna äta den för man blev så varm och man kunde även ana lite pärlor i pannan... haha=)

Hittade denna annonsen på bloggens första sida..  jag måste säga att jag faktiskt gillar dom rosa.. fast att ha klack på gummistövlar e kanske lite att ta i eller? Fast till ett tråkigt regn ställ o mega mycket regn skulle kanske dessa hotta upp det lite =)   dessa kommer från Have2Have.se.



I morgon är det dax för hund träning igen.. och det är min tur att ta med kaka.. hmm ska man baka eller ska jag stanna och köpa en ??


Måndag

Hejsan hej..

Klockan ringde redsn nio idag eftersom gubben skulle komma och kolla läget med pannan... eftersom den var ny ville dom kolla alla värde o sånt så den funkade som den skulle... och det var inga problem... skönt de..

Annars har jag fått ett litet städ ryck här hemma.. jag har dammat dammsugit och renbäddat sängen.. Allt tar lite längre tid nu när man e lite handikappad men jag går här och små plockar tar lite pauser i soffan framför datan ...
Eftersom smutsen inte springer ifrån mig har jag inte brott..=)

skulle träffat hanna idag men tyvär kom lite saker imellan så det får bli nästa måndag... då blir det coca chips och tjejsnack =)


En ren bäddad säng, en ny dammsugad soffa ..en söt liten blomma jag fått av syster och så klart lilla jerry=)


Söndag.

hejsan hej..

Nu medans 90% av ni där ute e bakis efter en festande helg sitter jag och mår skit bra =)

Har haft en skönt helg och inte gjort så där jätte mycket.. var som sagt hos lina o henke i går en lugn kväll med chips coca och litta skit snack...=)

Idag ska jag åka hem ifrån svedala och städa undan inne i tvätt rummet.. där skulle komma någon i morgon och kolla gas pannan så att den funkar som den ska... varför vet jag inte riktigt den e ju rent ny ju...

Sitter och funderar vad jag ska ge hanna för middags tips idag och eftersom det är söndag tycker jag du ska ta o köra till max köpa hem en god burgare och sätta dig i soffan och fetta lite och kolla på en bra film.=)




Lördag kväll..

Godkväll.. har inget vettigt att skriva men sammtidigt har jag inget annat att göra framför datan..

sitter i svedala faktiskt fortfarande ute en skön kväll men dun västen e på=)

väntar på att mannen min ska duscha klart sen ska vi ner till skurup en runda och hälsa på lina o henke.. dom har flyttat idag så ner o kolla den "nya" lägenheten..

Thord la ut sin bil på blocket för någon dag sen och när han satt och åt ikväll ringde en som sa jag är i svedala om tio minuter jag vill kolla på din bil.. så han körde och mötte dom på statoil .. en stund senare kommer Thord tillbaka gående.. då hade han sålt bilen haha.. vad för bil skulle han köra till jobb med nu? hahaha...  snabbt in på blocket och kolla läget tror han ska kolla på ny bil på måndag kväll redan tror tillome han köpt den för han la en hand penning ¨på bilen fast han bara sett den på bild.. .. här e det snabba affärer... man skulle nästan kunna tro han var en Ahlforsare.. hahaha..=)


Nu ska jag kolla min farmville på facebook.. jag är beroende av det ju =)





Nu.

Så nu ska jag snart köra till svedala..  sitter bara och väntar på att mina meloner på farm ville ska bli klara haha jaa jag vet lite tönt varning men jag är beroende.. och nu står dom på 99 % så väntar på den där sista % innan jag kör..

jag och jerry har haft en mysig lördag förmiddag.. vi har njutit av solen och bara vilat tatt det lilla lugna.. 
För är vi väl kommer till svedala kommer han ja fullt upp att terra ernie och elvis så då kommer det vara full rulle på lill killen=)


En Ego bild ... Så här ser man ut idag...


Lördag

Godmorgon godmorgon... snart har man varit vaken en timme så skönt att nanna länge ... har blivigt så bortskämd med det nu den sista tiden... kommer bli svårt sen när man e tvungen att gå tillbaka till verkligheten... men den tiden den sorgen =)

Blev precis avbruten i mitt skrivande för jerry kräkte ... Naaaw synd om han min lilla kille... men han e pigg och glad för övrigt.. inte konstigt att han kräker med tanke på hur mycket skit han stoppar i sig som man inte ser..  det e nog inga större problem med han=)

nu ligger han i solen och bara myser...=)

Igår hade vi en mysig hemma kväll med lite godis och idol ... gick även en längre runda med jerry skönt var det men man märker att det går mot kallare tider..Fått plocka fram dun västen nu , och även om man e varm om kroppen e kinderna kalla..  uch jag gillar inte det alls.. jag är ju en sommar människa.. hade vi haft ordentlig vinter hade jag nog kunnat gilla vinter oxå men eftersom vi bara har slask här i skåne  e man inte ett dugg sugen på svensk vinter..

Jessica tog en bild på jerry sist hon var här... hans bitch blick haha =) han e djävulen ju..:P




Nä om man skulle gå och ställa sig i duschen och göra sig litta ordning.. mannen jobbar nog fortfarande sen skulle han köra och titta på en ny bil... sen skulle han höra av sig när han var på g hem så ska jag ta o köra till svedala... då gäller det att vara klar=)


Vad som händer i svedala ikväll vet jag faktiskt inte men vi stannar nog där tills i morgon ... trevlig helg


Middag



Middagen idag blir korvstroganoff med makaroner.. måste ju tänka på hanna som behöver lite tips=) 


Fredag


Fredag gott folk.. och inte bryr jag mig om det..för alla dagar e samma för mig nu när jag går hemma.

Igår var jag med syster ute på revinge fältet så jerry fick springa av sig 



Efter det åkte vi hem och grillade korv.. det var ju jätte fint väder så det gäller att passa på medans vädret tillåter grillning..=)

Vi stack även en runda till lödde på bil träff på kvällen.. jerry var jätte duktig som fick följa med eftersom husse var i svedala..

Idag var jag en runda inne på jobb och hälsade på.. var tvungen att lämna in papper på den nya sjuk skrivningen..
Där inne var allt sig likt tyckte jag.. får se när jag kommer tillbaka..

Annars blir det bara lite godis med idol ikväll... Thord ska upp och jobba tidigt i morgon bitti så händer nog inte rent för mycket ikväll...

idag är en sån dag då det är skit tradigt att bara sitta hemma..jag känner mig lite rastlös  och skulle villja hitta på någon men vad lixom...


onsdag


God morgon.. vatt vaken länge nu känns det som.. vaknade vid åtta av att min älskade sambo sätter igång tv´n högt som tusan och att det en stund senare ringer i hans telefon.. jeje han tog jerry på morgontur medans jag låg och drog mig lite i sängen..=)

Idag är det ännu en valp kurs träff är inne på 4 g nu tror jag, trevligt men lite drygt att det inte börjar försen halv 7 för sen slutar det inte försen halv tio..   men förstår att det inte kan börja tidigare folk jobbar ju..

Annars ska jag bara vara hemma idag, jag ska vila vila och vila lite till... =) ska ut och gå med jerry en runda och sen ska vi öva på att han ska vara ensam hemma..  måste kämpa med det eftersom han inte alls tycker om det .. han står och Ylar så hela området hör han..  igår var han ensam hela 7 minuter de ni haha=) idag ska det bli tio.. till slut ska han nog klara det han behöver bara lite träning.. han e ju så van att jag alltid är hemma med han..

nu ska jag se det sista av våra bästa år och kolla facebook=)


Middag

slänger in ett middags tips  för ikväll..

Stekt kyckling file  med klyft potatis sallad och bearnesås.. =)


Tisdag



Ber om ursäkt till hanna jag har aldrig under dina 23 år glömt bort din födelsedag men det gjorde jag igår... FÖRLÅT... allt bara snurrar runt i mitt huvud för tillfälligt och jag känner mig inte riktigt som mig själv..

jag var hos Dr igår.. visst tyckte han att det inte såg så trevligt ut men att han trodde att det skulle vara mycket värre... detta va inte alls så farligt i hans ögon som var van att se sår..  han sa att det skulle läka och bli lika fint som det är tänkt att det ska bli bara att det tar lite längre tid.. och han sa att om vi hade tur var jag läkt om en månad.. jag måste bara ha lite mer tålamod och hålla mig ren.. för såret var inte ett dugg inflamerat utan rent och fint så det bästa var att det fick läka själv..

jag hade hoppats att dom skulle sy ihop det men det ville han icke, eftersom där är ju bakterier i såret o syr han ihop såret så syr han in bakterierna och då kanske dom skapar en inflamation och så spricker jag igen 10 g värre...
Så nä nu e det bara att vänta och se..

Mår dock inte mitt bästa just nu.. jag har jävliga humörsvägningar som tyvär drabbar min sambo när det inte alls är hans fel.. jag är trött orkar inget vill inte .... skulle behöva tvätta men orkar inte ...  jag går ut med jerry det e nog det ända vettiga jag gör om dagarna.. tur jag har han så jag lämnar sängen och soffan om dagarna..

Igår fick även min älskade sambo Thord fast jobb där han jobbar nu... Grattis älskling du förtjänar det verkligen...



Så här ser våra dagar ut jag ligger i soffan med täcke o kudde och självklart med datan  och jerry ligger tätt brevid och gillar läget=)


orkar...


sitter nu och tröst äter godis och kex choklad... just nu mår jag riktigt dåligt och undrar när detta helvete ska försvinna.. i morgon hoppas jag att dr kan göra något som hjälper mig för just nu orkar jag inte mer.. jag vill inte vara mer längre!!!


Visst e han fin våran lilla kille..

söndag..

Söndagen e kommen och helgen e snart slut för er som ska återgå till jobb i morgon..

igår var thords föräldrar här och åt lite.. hade grillat fläskfile till de hade vi pommes sallad och bearnesås.. mycket gott=)
blev en trevlig kväll=)

Sen idag kommer mina föräldrar..så även idag ska vi grilla.. blir i princip lika dan middag idag men det gör ju inget för vem älskar inte kött pommes och bearnesås??

Idag ska jag även ta av  förbandet jag haft sen i torstes.. shiit lite spänd på hur det ska se ut under.. har zink förbandet hjälp dessa dagar??

ja nu ska jag starta disk maskinen och kanske slänga in en maskin tvätt...


Fredag

Ja fredag kväll sitter med syrran och väntar på idol... har krängt en pizza / kebbat tallrik från flott punkten inne i lund (aptiten) mycket gott.. har inte ätit där på länge ..

Så här ser resten av kvällen ut för oss.. vi ska bara sitta och fetta oss.. plus  titta på alla som skämmer ut sig i idol..=)


Fredag

God morgon gott folk.. som vanligt e jag uppe med tuppen eller ja vid nio.. jerry måste ju ut och göra sitt och när man kommer in igen är det inte lönt att lägga sig igen..

gårdagen bestog av lite städning här hemma.. får gäster både lördag och söndag.. Thord har ju fyllat år..trevligt..
sen var det ju idol Shit att folk kan skämma ut sig  dom  måste ju fatta att dom INTE kan sjunga..många av dom låter ju fan..

har hunnit med att kränga lite frukost oxå en tallrik fil med flingor och ett glas bra juice =) nu ska jag se våra bästa år det är ju ett måste om man e hemma och vaken när det går... Det är sjukt drygt och det händer absolut inget men det är ändå beroendeframmkallande...=)


Redo





Så då sitter man redo för att idol ska börja... 20:00 på kanal fyra.. får hoppas att tvn funkar nu hela kvällen för den har hållt på att strula lite nu ett tag.. satt utan tv,bredand o telefon innan och det är inte roligt.. det är för att COM HEM SUGER!!  Någon som har nått tips vad man kan byta till som inte slutar fungera minst en gång om dagen??







Torsdag..

Det gick bra hos sköterskan idag, det hade inte blivigt värre iallafall.. så nu har jag nytt förband som ska sitta till söndag morgon då ska jag ta av det och byta..sen får Vi se vad dr säger på måndag om man kan sy om det redan och hjälpa läkningen lite på traven eller om man måste vänta... jag hoppas dock att dom kan sy redan nu så det e gjort .. för att ha det så här gör mig lite ledsen .. jag är en sådan människa som vill att allt bara ska funka på en gång och bli rätt med det samma..  ja ni fattar vad jag menar, hade inte räknat med detta som sagt..


Blev mc donals på vägen hem innan som lunch innan thord skulle sticka till jobb... Varför SUGER mc donals i staffanstorp på service???  och varför har inte mc donals sånna där bra påsar som max har ? så man kan bära in allt lite lättare från bilen? mc donals har ju påsar i plast och max i papper för er som inte visste de =) jag lägger min röst på att mc donals ska fixa pappers påsar.!!!

Nu har jag precis varit ute och gått med jerry han e så duktig som kan gå lös.. massa träning hela tiden så ska det nog gå bra i fortsättningen osså=)



God morgon

God morgon.. då var man uppe med tuppen.. klockan ringde halv nio idag.. måste hinna ut med hunden, göra mig ordning och köra in till malmö så jag kan vara där kl 11.. ska in på kliniken idag och kolla läget... det är mycket klinik just nu.. ska in där igen på måndag... men allt för att det ska bli snyggt för det kommer de bli när jag e klar... dom sitter där dom ska o har fin rund form.. nu ska dom bara läka..=)

hörs sen för nu e det dax för lite smink.. kan inte köra utan tyvär för jag ser ut som fan  har invaderats av finnar som jag tidigare skrivit.. så täck kräm  och clarasil är mina nya kompis=)





hej så länge

Redo..


Efter en skål med glass, kola sås och strössel är jag nu redo för valp kurs..dax att ta på sig lite kläder och köra till svedala..



onsdag

Dagarna rullar förbi och jag är fortfarande sjuk skriven.. fram tills nästa torsdag men tror inte att jag kan börja jobba då tyvär pga lite komplikationer i läknings prosessen.. och ska jag vara ärlig vill jag inte tillbaka..  jag vill jobba självklart det är inte det allt handlar om förändringar på  jobb som gör att jag känner att det inte alls e lika roligt och jag ser inte fram emot att jobba.. butik är inget för mig och jag FASAR för den dagen jag ska börja jobba, om det nu blir som det var på tal om innan min semester..  jaja det återstår att se ...

Det ända jag bryr mig om nu är att jag ska läka ihop i lugn och ro, och sen efter det få hjälp och fixa det som behövs..
kommer behöva skönhets fix efter läkning pga att ärren inte läker som de ska eftersom jag fått en "alergisk" reaktion av tråden dom sytt ihop med.. men som doktorn säger allt kommer bli jätte bra och fint det kommer bara ta lite längre tid än vad som var tänkt från början..  men eftersom det inte är något ovanligt och inte något som är främmande för dr så gör det mig lite lugnare.. jag vet att dom kommer hjälpa mig..  sköterskan jag går hos nu e jätte trevlig och bra.. dom e super trevliga där inne på kliniken och jag tror på dom när dom säger att allt löser sig..


Ikväll är det dax för ännu en valp kurs träff.. det är varje onsdag mellan 18:30 till 21:30.. Thord jobbar sent denna veckan så ska bli trevligt att åka dit istället för att sitta här hemma själv..  och det är bra för jerry han behöver det vår lilla teorist=)


Jerry älskar sin tocke=)




måndag


Då är det måndag igen och helgen är förbi..

vi var och campade nere i höör... var på twin lake run  en träff med amerikanska bilar..

Trots det dåliga vädret var det en trevlig helg.. jerry var super duktig, och inte alls jobbig att ha med sig...
måste säga att han lyder faktiskt bra för att vara så liten.. blir 14 veckor på onsdag..

jag själv går vidare på min pencelin... morgon och kväll ska man komma ihåg det...
ska in till kliniken i morgon igen dom ville ha lite koll på mig nu när det är som det är.. men allt kommer nog lösa sig hoppas jag... blir litta ledsen men försöker inntala mig själv att det blir bra..

nu ska jag duscha sen försöka hitta på något jag kan köpa till min kära sambo som fyller år i morgon..

Jerry ligger ner bäddad festen stör inte han alls=)



Torsdag


Det är redan torsdag.. dagarna går fort när man går hemma..  Var inne på kliniken idag eftersom mina ärr såg lite läskiga ut.. jag blev lite orolig.. jag har inte en inflamation iallafall fast jag har en irritation av tråden.. kroppen har reagerat på den så nu blir det pencelin ett par dagar det var inget att oroa sig för och jag hade inte kunnat göra något annorlunda för att förhindra det... men man blir ändå litta ledsen.. men det kommer nog bli bra fast man får ge det lite tid..

Till helgen är det twin lake run ... camping med fest musik och amerikanska bilar... mycket trevlig träff.. blir dock ingen fest för min del pga pencelinen, men bara brösten blir bra så kan jag stå ut med det... får väl vara chaffis eller nått.

Jerry är ju ensam om dagarna nu men han står och ylar och skäller.. någon som har ett bra tips för att han ska vara tyst?
folk som går förbi och inte vet att han är själv måste tro att vi slår han eller nått.. det låter hemskt.. men han måste ju lära sig att vara ensam men sammtidigt vill man ju inte att han står o stör grannarna ...


 Har ni testat http://www.yearbookyourself.com/

 snygg jag e va, den bjuder jag på =)
 


Tisdag


God morgon god morgon...  uppe med tuppen=) vaknade vid nio av att jerry ligger och myser med mig och slår lite lätt med sina tasssar på mig så jag ska vakna han e för go han mammas gosse=)
Då var det bara på med kläderna och upp och släppa ut han så han fick göra det han skulle , han har hållt sig hela natten han var ute vid elva igår sista turen så han e duktig=)

Idag blir det hemfärd till dalby city.. har en massa tvätt att ta tag i när jag kommer hem... får ta hjälp av Thord när det är dax för upphängning.. men det funkar bra..=)

Har fått invation av finnar ..det ser ut som jag lider av svin influensan. det ser riktigt skabbigt ut.. vet inte varför jag fått de och att det sätter sig på halsen..  riktigt räligt  och kliar lite gör dom.. men det är väll nu när jag fick sluta med p-pillern när jag skulle opereras.. käka mini piller  istället.. gått på sjukt mycket piller nu efter operationen plus narkos och sånt skit... huden tar ut sin rätt helt enkelt.. Så clarasil e min nya kompis..ska ner på apoteket idag och se om dom har någon super kräm som kan hjälpa till lite oxå..

satt och läste lite på "kändis" bloggarna igår .. och man kan inget annat än att bli mörk rädd... shit villka EGO människor dom igentligen är... allt handlar om hur snygga dom är hur mycket botox dom sprutar in och hur kända dom är.. snälla små flickor väx upp... tydligen finns det massor av folk som gillar att läsa om silikon,löshår och solarie eftersom dom bloggarna har blivigt så stora som dom faktiskt är... men jag tycker bara att dom e sjukt patetiska...  dom borde sluta vara så ego så självupptagna och öppna ögonen och se hur verkligheten faktiskt ser ut.. allt är inte rosa moln som dom tyx tro i sina egna fantasi liv..

jaja  nu ska jag iallafall se våra bästa år..  En sjuk serie men ändå man blir fast.. det är fantasi om nått... men e man sjuk skriven så är man.. =)


RSS 2.0