fredag morgon



Fredag morgon och man sitter här hemma och väntar på klockan ... jag ska köra in till malmö och möta linda vid åtta...
Sen ska vi ta oss ner till olje hamnen i malmö jag vet var det ligger men inte hur jag ska komma dit=)
vi ska gå på utbildning på adr .... HELA HELGEN helt galet... man brukar längta till helgen då man kan sova länge gå runt i mjukis kläder halva dagen och inte göra något vettit alls men så blir det icke denna helgen...


ikväll kommer hanna... vi ska kränga och snacka skit... =)


ikväll blir även tredje dagen på gym denna veckan.. känns rätt skönt att man kommit igång litta..

nä nu ska jag borta tänderna och gå till bilen... ha po er

Måndag...



Så länge man tycker och håller med om det  som snackas där  så länge är man inget problem... men så fort man har en egen åsikt om något eller någon då jävlar ska det börjas...


Hörde ett par kloka ord idag.. stå på egna ben det är då man blir starkast....

kanske något som många skulle ta efter... men det är inte en jävel som vågar sticka ut ... igen som vågar säga vad dom tycker om det är lite olika från den andra delen av flocken..



Nu ska jag ta o äta klart min pasta och köttfärssås sen ska jag starta en maskin tvätt... sen ska jag till gymmet.... ja du läste rätt idag börjar jag ta tag i mitt liv eller ja en del av det

Tro aldrig att du /ni kan trycka ner mig.. visst blir jag ledsen men ni ska fan se jag reser mig fortare än vad ni tror..







vill du becca?






Till becca om hon nu ville=) en svart vit heder...=)



Morgon.



Har inte sovigt så bra i natt kan jag ju säga.. har haft många funderingar och tankar som fart runt i  huvet på mig...

jag vet vad jag har sagt och det står jag för... om ni hade varit inntreserade av att höra sanningen så hade ni kunnat fråga mig men i stället hittar ni på er egen sanning... och ni väljer vad ni ska tro på.

Så fegt att sätta han i mitten... eller det är kanske det  ni vill för ni vet att det blir "problem" mellan oss då... försök inte komma åt mig genom han det är bara så sjukt fegt..

* det EN gör det gör sen alla
*Snacka skit det gör  alla så stå för det...
*det en tycker och gör . det hänger alla andra med på.....


försök inte att förstöra för det lyckas aldrig...


Jag hörde allt du sa och jag förstår även om du inte tror att jag gör det.... men jag ska köra iväg nu iallafall behöver rensa tankarna behöver tänka på allt jag har i huvet så får vi se sen......





funderingar



ska jag skratta eller gråta? 

Aldrig trode att jag att det skulle kunna bli så här stor grej av det... allt jag ville vara att lära känna någon ny människa... förlåt om  mitt val av person inte passade alla andra....Nästa gång jag väljer att skaffa en ny vän ska jag skicka ut ett  flygblad till alla där man kan kryssa i sin åsikt och sen återsända till mig  så jag kan ha med mig era åsikter...

ska man behöva välja personer man vill umgås med utifrån vad som passar alla er andra?
Ska ens partner behöva ta skit från sina vänner bara för att  sin flickvän/pojkvän  umgås med någon?

Jag vill inte att du ska komma i mellan ... för jag offrar inte dig för något eller någon det vet du..

varför ska det bli så många missförstånd.... jag får inte ihop nått av det... jag försöker att sätta ihop alla pussel bitar men det går fan inte..

Jag väljer att träffa en person.... och vips så ska ALLA ha en åsikt om det? vad är problemet lixom
och hur får dom in dig i allt.... du kan väl inte ha med att göra vem jag träffar?  varför ska du komma iklämm när det är jag som tydligen är problemet för dom??

om en människa säger en sak.... och man vill veta vart dom har hört det ifrån varför inte bara fråga ?? varför ska man gå och spekulera i massa? fråga så får man ett svar direkt så blir det inte missförstånd..

Ni ska veta att jag har inte sagt ett skit om något... visst jag har haft mina åsikter om saker och ting men allt annat ni tror jag sagt är inte jag.. om ni vill veta vart hon hört det ifrån får ni väl helt enkelt fråga henne...  För jag kan ha betydligt roligare än att lägga mig i andras liv...

Det som gör mig extra arg är att det är du som kommer i mellan..jag  hatar det .... det är inte meningen att det ska vara så här... det är inte meningen att du och jag ska "bråka" om detta... det är inte vi som har problem ju...du vet att det är du som är viktigast.....

Men iallafall ni vinner ... jag pallar inte med bråk och skit snack det är inte värt det.

Älskar dig ...

Lördag

Skönt det är med helg har fan längtat efter den hela veckan... I går åkte man hem efter jobb gjorde sig klar och litta sånt sen åkte vi till svedala som vanligt på helgen =) var ju meningen att thord och benny skulle hämta hem den nya bilen idag men säljaren ringer och säger att det är full snö storm där uppe så han kan inte köra till mötesplates... litta trist eftersom dom sett fram emot att få hem bilen.. får väl se i morgon hur vädret är då=)

Jag har precis krängt i mig en macka och sitter och surfar lite... ska snart köra och träffa angelica vi ska ut och Gå..  vi ska röra på oss de ni haha=) det händer inte för oftan för min del s..=)
Men jag ska faktiskt köpa gym koretet på måndag,, eftersom det var lön i går så är det lika bra att köpa det medans pengarna finns där annars lägger jag det på något annat istället=)

tänkte jag skulle hem till mamma en dag i veckan och kolla in litta mönster och sånt till klänningar =) jag ska ta fram mina sy kunskaper  haha om jag har några åter står att se=)

Nästa helg ska jag gå på ADR tror jag det hette utbildning... så jag får köra farligt gods som typ spolarvätska fat och oljefat med mera... får se hur det går ska bli gött iallafall så jag vet att jag kör lagligt sen=)
Kursen skulle vara fredag lördag och SÖNDAG shiit hur nu det ska gå.. jag ska till törringe på lördag kväll och festa o svänga på dom lurviga ... men lovade birgitta att jag skulle komma på söndag så det är bara att dra upp röven ur sängen=) hon sa jag skiter i om du e bakis bara du kommer då det är gött ju=)

Nä nu ska jag gå ut och se vad Thord har för sig i garaget..  haj o ivaj

onsdag.

Då är onsdagen snart slut skönt för det betyder att man är en dag närmre fredag...=)

Jag har faktiskt inte så mycket vettigt att skriva idag.. det händer inte så mycket just nu... man jobbar äter och sover..=)
O eftersom laila inte är på jobb denna veckan har det betytt lite mer körning för mig.. faktiskt är det roligt att köra mer för det gör att dagarna går lite fortare... men det är oxå jobbigare .. för när jag kör min egen tur med mina vanliga stopp går allt av sig själv skulle kunna köra den turen när jag sov men med lailas tur måste jag vara me hela tiden tänka villka vägar man ska köra villka verkstäder som ligger vart ja järnan går för fullt =)

Den 30 kommer hanna hit ... hon ville komma hem ifrån den fredagen för hennes sambo skulle ha hans jobb kompisar där hemma och hon kände inte för att ´vara hemma.. så vi ska äta chips och dippa...dricka coca cola och bara snacka skit... ska bli trevligt då vi inte ses så ofta som innan... innan bodde vi ju grannar men nu bor jag i dalby och hon i lund..

klockan är bara halv åtta och jag vill gå och lägga mig... ska försöka hålla mig vaken en stund till men sen kallar sängen..






Fanny fick bli dagens bild idag=)

Måndag..

Ja snart har januari månad gått förbi och mycket till vinter har vi inte haft... vet ifan om jag tror att det kommer någon...

På fredag är det iallafall lön... och det e skönt..

Går på min medecin för mag katarr och idag var första dagen utav tre som jag inte fick huvudvärk av den så det var skönt... ska äta den i 10 dagar till så hade vatt jobbigt att gå med huvud värk dom dagarna.

Den 31 ska jag till Törringe  då blir det litta fest iallafall... ska dricka cider och lyssna på dansband =) 

Nu har jag bakat kakor... gjorde en kladd kake deg och hällde den i muffins formar.. tar inte lika lång tid i ugnen då villket gör att man kan kränga dom fortare=) sen efter det kokade jag makaroner och stekte köttbullar... som skulle bli matlåda tills i morgon en till mig och en till thord.... =) kokade även ägg till han som han kan ha till frukost snällt va =)
(tänk på baktanken thord ) hahaha=)

Thord är inte hemma så funderar på att gå och lägga mig.. sjukt tradigt att sitta här själv.. men roligt för han att han fått lite nya vänner här i byn...=)





Hittade en gammal sommar bild...  vill ha sommar NU=)


Lördag.

lite uppdatering ..

I torstes kom jag hem som vanlig efter jobb och efter jag vatt hos sko makaren och gjutit av fötterna .. Thord hade redan börjat med maten så käkade och sånt... sen när jag satt i soffan tyckte jag att jag mådde illa... trodde att det var för att jag hade ätit för mycket men senare vid nio tiden trode jag att min sista tid på jorden var kommen.. då kräkte jag och hade SÅ jävla ont i magen.. tar alvedon för jag tänker måste vara frisk till i morgon för vi är redan fyra för lite på jobb så jag måste jobba... men vid tolv tiden hade det inte gått över så ringer linus och berättar läget för han o han fixa de.. så Thord körde mig till akuten i lund ... Där innne fick jag  medecin redan hos sjuksköterskan mot mag katarr svin rälig var det för det var flytande i två små shot glas... det var bara att svälja och se glad ut.. sen efter en timme i väntrummet börjar jag må bättre.. Så medecinen hade hjälp mig.. Så väl inne hos läkaren kände han och klämde på magen och när han tryckte precis mellan (under) revbena trode jag att jag skulle slå på han så ont det gjorde .. Så han konstaterade att jag hade mag katarr och eftersom att även  medecinen hade hjälpt under tiden jag väntat så slog han fast vid det...
Så nu ska jag äta medecin i två veckor som ska hjälpa magen på nått sätt och sen ska jag bara ta den vid behov ... Mindre skoj för det är ju något som jag förmodligen kommer att få leva med  resten av livet.. kan bara se på papps han har haft det i tio år..... men nu vet jag iallafall vad det är och jag har piller som hjälper mig  så det känns bra... Tack Thord för att du än en gång satt med mig ett par timmar på akuten ... Vad skulle jag gjort utan dig =)

Sen i fredas kände jag mig bätte men jobbade inte var hemma och tog det lungt tog en fika med syster yster  trevligt med lite sällskap...=)  sen när thord kom hem från jobb för han jobbade fast han satt med mig på akuten halva natten han fick bara sova 1.5 timme innan det var dax att gå upp igen... Men iallafall så körde vi till svedala eftersom han och hans pappa skulle upp tidigt på lördag morgonen för att köra och titta på en bil 60 mil upp i landet. så det blev sängen som kalla efter lets dance.... Vad jag förstog blev det affär men dom ska hämta den senare så nu äger även pappa benny en camaro 69... far och son har lika dana bilar eller  ja samma bil model och år fast olika färger och sånt=)

Sen idag har skulle jag fikat med angelica men blidde inte så vet inte riktigt varför men men får bli en annan gång.. Blev en fika med svär mor sitället... sen ringer becca och frågar om vi ska köra till ikea så hon kom hem från karren så det blev en tripp in där denna gången var vi dock inte bakfulla haha=) Becca köpte en byrå  som hon håller på att sätta ihop nu  blir nog bra=)

Becca har även fixat litta på min blogg.. blev nöjd med den lite roligare än innan tack så mycket=)





Blev kär i denna klänningen vill ha den....=)



Nä nu är det slut på uppdateringen Thord är hos sin kusin och dricker litta öl och jag siter och tar det lungt med svärmor... ska snart gå ner och lägga mig och glo på en film .

Haj o ivaj

Onsdag

Onsdag = halva  veckan... har inte hännt så mycket idag ...  Det har varit riktigt mycket dimma...som gör att folk tänder sina dim ljus SLUTA MED DET... för det första får man inte lov att köra med dom när där ligger bil bakom... böter på de om fabrot blå tar dig... sen för det andra så bländar det oss som ligger bakom... det är sjukt irriterande och jobbigt så ge fan i att tända dom..

Till Helgen är det svedala som står på shemat tror jag ...vad som händer där vet jag dock inte än...=)

I morgon klockan 16:10 ska jag ner till sko makaren och få gjuta av mina fötter för jag ska skaffa mig inlägg till skorna så man går rätt i sina skor... uch hatar fötter och jag måste ta av mig strumporna för en främmande man ... hur ska det gå haha ... han har nog sätt värre fötter än mina... jag har iallafall inga vårtor och sånt skit.....  ska dock jobba en hel dag innan jag ska ner där så doften kan jag inte lova att den är hallon haha=)




älskar dig...







 


Tisdag

Tisdag... två dagar på jobbet... i morgon är det halva veckan sååå skönt=)

Har inte kännt av mitt onda i ryggen på dom veckorna jag vatt ledig men nu efter att bara jobbat i två dagar har jag jätte ont igen... Så mamma skulle höra med sko makaren i stan när hon skulle ner där idag om han kan göra sånna inlägg man har i skorna till mig...kanske är det jobb skorna som gör att jag får ont och eftersom jag går litta vingt med fötterna redan så kan kanske inlägg vara till hjälp för mig...  Vi får prova och se...

Sen ska även mamma kolla om hon hade något mönster till en sån klänning jag vill ha.. har ju inte lyckats hitta någon i butikerna så får väl ta fram sy maskinen själv hoppas dock få litta hjälp av syster yster eller mamms...=)

Igår gick vi och la oss klockan nio sjukt skönt har inte alls vatt lika trött på jobb idag så tror vi får ta o lägga oss nio idag med=)

Undra vad som händer i helgen.. någon som har förslag på vad man kan hitta på?

Lycka till i morgon E...




Lördag.

Nu är helgen snart slut och jobbet börjar på måndag.. känns litta konstigt för jag har ju vatt ledig typ en månad nu ...tog ju alla klem dagar plus att jag vatt sjuk nu denna vecka så blev ju en del av det...

I fredas kom det litta folk hem hit... dalby folk ..kul om man kan lära känna nya människor här i byn ...Mange lee och johan.. Trevligt folk.... Thord fick lite för mycket av det goda och körde buss senare på natten..=) brukar vara jag som står för det men inte denna gången...Han fick nattskiftet=)

Sen idag har vi precis kommit hem från mange...Blev bjudna på middag tårta och sånt gott... där var osså andra dalby människor som man inte träffat förr så det var en trevlig kväll=) jag körde  så rätt skönt att det blev en tidig kväll..

I morgon är det söndag.. får se vad som händer då...

God natt



Vi....=)





Hittade en sida på beccas blogg där man kan fixa och trixa med kort... fattar inte hur man gör än... fortsättning följer i morgon=)

Fredag

Jag hatar att vara sjuk... det är så jävla tråkigt man bara går hemma och glor på dagarna och tycker synd om sig själv och missbrukar nässprej... Ska iallafall börja jobba på måndag tar med mig apoteket i väskan så ska man nog klara sig..

Lite trist att den lilla snö som kom igår inte fick ligga kvar... blir bara slask av det...

Lycka till på måndag tänker på dig... Kan tänka mig att det inte blir någon trevlig upplevelse för dig men det är bara att bita ihop...

Ringde jobb idag thords hardy skiva till hans bil har kommit då blir han säkert glad=)

Har renbäddat sängen idag...tänkte att jag på det sättet kanske kan bli av med litta bakterier och kanske öka mina chanser att bli frisk snabbare..

Nu är det fredag... och Helg för dom som inte jobbar...


Renbäddad säng i  Vår nya sängstomme.....  :)



Snygga ni blev =) Detta är svärmor Gudrun  och thords lilla syster rebecca=)


Becca du skulle börjat sminka dig skit snygg passar riktigt bra i det=)

Tisdag



Ja idag är det tisdag och det var meningen att jag skulle börja jobba i morgon.. men det ville inte min kropp.. har åkt på en jätte förkylnning så mina dagar består av detta... mindre skoj faktiskt... Man går mellan soffan kylen och toan..

Idag har det varit litta mindre minus grader.. tror sist jag kollade igår var vi uppe i 12 minus..  Svin kallt ju....
Nu ligger det runt en minus och det kommer litta snö eller vad man ska kalla de.. något smått skit iallafall..

Jag är hungrig.. vill ha donkan.... men litta sent att orka sig ut nu.. har jag inte att ute på hela dagen så ska jag inte ut och frysa nu...


Lissans foto


Tycker dom blev jätte bra=)


Jag...



Synd man inte mådde sitt bästa direkt då hade det nog varit litta roligare.. men tyckte ändå korten blev helt okej=)


nu ska jag sova god natt..



syskon kärlek


vass go becca här e bilden du  ville se:)

Måndag.


Idag har jag varit på vårdcentralen har sjukt ont halsen kan inte svälja och det gör ont bara jag andas.. Jag hade inflamation i svaljen och mina mandlar ...mandlarna var stora som mamma skans köttbullar...Och det är inte skönt kan jag säga... jag är ledig fram till onsdag men ringde linus och sa att jag inte kommer de andra dagarna heller för doktorn sa att det kunde ta en vecka eller mer att bli av med det och att jag ska vila halsen..  lycka till säger jag.. jag snackar ju fan skit mycket  hehe=)

Men hade bestämmt med lissan för en månad sen att vi skulle till turning torso eller hur det stavas :P och bli fotad idag  så det var bara att stoppa huvet fullt av alvedon nässprej och halstabletter och åka in där... och LISSAN det ligger vid bo 01 och inte vid nya arenan hahaha=)  Kanske lägger in bilderna sen...







I Lördes var vi på bröllop det var lina och henkes dag=) var ute på svaneholms slott en fin snabb sermoni...Efter vigslen var det kaffe och kaka hemma hos dom i skurup för släkt och vänner... Och när det folket som skulle hem hade gått satt vi o tog det lungt en stund .... klockan fyra drog vi och käkade kina mat.. jätte trevligt... Efter maten var det fest jag och thord hade inte fått veta att det var maskerad så vi var oss själva medans dom andra bytte om...

 några bilder från kvällen...






Jaa där finns ju litta fler bilder men pallar inte lägga upp alla här...


Någon som vet?



Efterlysning..
Någon som vet vart man kan köpa liknande klänningar som dom på bilderna...???

Fredag




Denna veckan har gått sjukt fort... minns kanppt vad jag har gjort..... Jag lixom alla andra firade nyår... vi var i arlöv detta året helt okej... Blev inte ett ända kort.. lite tragiskt  men vad gör det.. nyår e som villken dag  igentligen eller ja som villken fest dag som alla klär upp sig litta dricker som fan blir fulla =)

sen i torstes träffade jag Angelica och hennes ur söta lilla dotter engla... Var trevligt att träffas eftersom vi bara snackat på datan annars... var och käkade litta nere i byn pizza och kebab  mycket gott=) sen efter det promenerade vi hem till henne och satt och snacka och jag snusa bebis=) Man blir riktigt sugen på en egen när man har ett sånt litet sött liv i famnen.... O luktar gott gör dom oxå...
Det är lätt man tänker på hur det hade kunnat vara...

i morgon klockan tio blir vi hämtade av thords kompis henke sen ska vi åka på bröllop =) Lina och henke ska gifta sig...ska bli trevligt ...så det gäller att ställa klockan och komma upp i tid så man hinner göra sig vacker haha eller ja  så gott det går.. =)



Eftersom jag inte har några kort från nyår och ingen sladd till kameran för att kunna lägga in bilderna på lilla bebisen  så får  Elvis bli dagens bild=)

RSS 2.0