tisdag.


Idag har jag faktiskt vatt med syster yster på ikea och köpt en säng stomme till mig och thord=) blev jätte fint tack för hjälpen jessica=) Och tack thords familj för pressentkortet o pengarna som faktiskt betalade den=)   som vanligt fick det bli två runder för när vi kom hem och skulle montera såg vi ju att ena biten var jätte skavad så det var bara in in bilen och köra och byta den... lyckas ALLTID hända mig så fort jag köper nått på ikea...
men nu är den iallafall monterad och står och väntar på oss där hemma när vi kommer hem ..är i svedala nu och ska fira nyår och thord ska mecka lite med bilen....=)  Får se om den står kvar när vi kommer hem dom där små pinnarna va ju så där stabila haha=)


I morgon är det nyår.. känns faktiskt inte så WooooW längre... förr kunde man planera i flera veckor innan vad man skulle ha på sig vad man skulle göra... hur håret skulle se ut villka skor jaa ALLT.... Men nu känns det inte som en jätte stor grej längre... hmm låter som jag håller på att bli  gammal..... Ja men det ska man väl bli någon gång det oxå...

Ja i morgon får vi helt enkelt se vad som händer....





Hittade bilder från sommaren=)


Hittade lite gamla bilder på mig och svärmor sen sommaren=) här är vi på Twin lake run i höör fina vi e vaaa=)
hahah men ni hade den fulaste husvagnen  ren bajs brun när vi kom dit så sa sa thord jaaa nu ska vi hitta dom leta efter den fulaste husvagnen... hehe var en mycket trevlig helg att minnas...=) Jag och thord sov i tält jäklar villket problem jag hade att blåsa luft i madrassen eftersom jag fick göra det för hand... ingen pump här inte överskattat =)



Haaaj då






Till salu




Någon som vill köpa våra husdjur? tre st skorpioner med terarium....??

måndag



Idag var det dax att åka till lomma och få naglarna fixade... klockan tio var jag där.,..
Sen efter det drog jag in till nova tänkte jag skulle hitta något  till nyår..
Där var faktiskt  inte så mycket folk som jag hade tänkt mig.. och det dom rear ut är sånt som ingen har velat köpa innan ... och allt är storlek xs eller s och det var ju många år sen man kunde komma i dom storlekarna...
Hittade iallafall en tunika på ike rea som jag köpte... sen får vi se om det blir den på nyår..

Thord jobbar idag och i morgon sen ska blir det svedala i morgon kväll.... Men på dagen ska jag och syster yster in till ikea och handla en säng stomme ..  jag har hyrt släp men vet inte hur stort så hoppas att skiten går in haha=)

nu ska jag kolla cops...=) haj



Lördag.



Finns i svedala nu ju.. åkte hit dagen efter jul afton tror jag håller inte koll på dagarna nu när man e ledig...=)
igår vad jag och gudrun (svärmor) inne på netonet ...shit med folk.. alla är ute och letar fynd... jag visst iallafall vad jag skulle ha... köpte mig en dvd spelare med usb ingång... tack daniel för det tipset=) nu kan jag lägga filmerna jag har på datan på ett usb minne och in i dvdn så kan jag komma på dom på tvn  skit smart ju =)  Annars har det inte hännt så mycket ...  nu ska jag platta håret haaaj då.

uppdatering.



Ja denna veckan började i måndas med en timme i kö för att komma UT i från nova... jag och hanna hade vatt där och skulle fixa de sista jul klapparna...eftersom vi e ute i sista minuten=) Jävla idioter som inte fattar att man står inte där för att man tycker att det är roligt ..så dom börjar tränga sig och sånt... men som tur var klämde vi dom haha så ingen kom förbi oss=)

Sen på tisdagen bar det av till min mobror gert... han och thord e liiiide tajta=) haha
där träffade vi mammas släkt  kusinerna som hade kommit hem från kina och dom andra som bor utspritt=)

på onsdags morgon när man vaknade var det ju jul afton...Inte lika roligt som när man var barn men paket e ju aldrig fel=) blir man aldrig för gammal för...=) Jag jessica och thord stack in till mamma o pappa och handlade frukost med oss så åt det där inne för sen skulle thord vidare till lomma för att fira jul med sin familj...
Sen blev det en familje dag i soffan vi kollade på arn ....
Eftersom vi inte är så glada för jul maten i vår familj eller ja pappa e men inte vi andra så igår hade vi bestämmt att det var fondy som stog på menyn.. riktigt gott=)


Efter maten var det dax för julklappar=)  lite bilder kommer ... har inte fottat allt bara det jag kom ihåg innan jag satte in det på sina platser i skåp och sånt=)




Fler familje medlemmar i den röda chilli serien=)




voffelgärn=) som blev invigt till frukost i morse...=) mycket gott med sylt och grädde=)



Fick dom här fina av thords familj=)




Detta står på toa nu=) fick ändra om lite i skåpet så tandborst muggen fick plats,... vill inte ha den ute på vasken för thord har sagt att tandborsten sammlar på sig massa bajs partiklar ...UCH... 


sen har jag inte fottat fler jul klappar men där var mer. lite gott och blandat...=).... kanske kommer när jag har tid...=)

så en lien uppdatering av min jul... nu ska jag göra mig ordning o kanske hitt på nått idag..





jul.



God jul på er....

uppdatering kommer senare=)

gråt



En text rad jag  inte förstår kan få mig att gråta... vad är det som händer med mig? varför känner jag mig så här lätt sårbar ? förstår mig inte på mig själv..

tack.

Tack för maten....



torsdag



Ja igår var det dax för första träningen på gymet.... hade ju bokat tid klockan sex med instruktör...
Gick nog ganska bra tror jag iallafall...känndes helt okej... gick igenom villka maskiner  vi ska använda för att träna det vi vill  och lite villka vikter vi ska börja med.... Men tror inte att vi köper ett gym kort försen efter jul... vill kunna kränga nu under julen=)

Tycker att det är skit tråkigt att alltid vara den som kommer på vad vi ska äta och komma ihåg att ta upp det från frysen innan jag går till jobb... tycker det är svin tråkigt att alltid förväntas laga mat när jag kommer hem... Och är så trött på att höra kommentarer som du är utbildad kock...OCH?????? gör det matlagningen efter jobb roligare???


I morgon måste jag komma igåg att stanna o köpa det där som mamma bad mig  om för hon inte kunde komma på något att köpa .... lovar ska försöka för att komma ihåg det mamma=)

sen måste jag nog innhandla lite till söndag om nu mamma o pappa ska komma och äta.... för  jag tro tyvär r inte att maten hoppar hem själv hit till kylen ... 

Det är så skönt att ,man bara jobbar i morgon med sen är det dax för lite ledigt .... och tror  att jag är i behov av det... känner mig allmännt lätt irriterad sur och gnällig.... så ska bli jätte skönt att inte börja jobba försen onsdagen den 8 eller vad det blir för datum... har inte sten koll ... vet iallafall att jag ska vara ledig=)

Hej då.

Tisdag



Igår var det bio med jobbet bjöd med mig becca och hanna oxå =) det var en förhands visning av allt flyter ...
Filmen var helt klart se värd men kanske ingen jag skulle se igen... handlar om ett par medelålders män som ska börja med konst sim  haha ... Män passar mindre bra i badräkt ...... Men filmen ger ett par skratt så har du inget att göra i mellan dagarna gå och se den...=)




 Ja vill bara påminna er alla om att komma ihåg att tanka haha annars kan det sluta som för mig och sytser yster idag soppe torsk på väg hem från media markt ...tack thord för du kom med dunken och hjälpte oss... men vaa fan på mätaren stog det 7 mil till men det kom vi ju ente=)


Ja sen får jag väl nämna det alla skriver och pratar om idag... jord bävningen i morrse.. stog där och skulle äta min frukost och kännde bara hur HELA huset gunngade såg blom krykan på bodet stå och vippa... ocg thord som stog på toa och skulle precis till att kissa fick pausa för hela toan gunga haha=) 
shit verkar vara en ganska stor för att komma här i sverige...  men kanske oxå den ända man får uppleva i sitt liv man vet aldrig...

I morgon e det dax för träning... känns ändå helt okej... =)

Go natt...

Helgen


Haha så här snygg var jag i fredas när jag gick till jobbet... =) det var svin kallt och det snöade så jag tänkte jag ska fan inte gå och frysa ... och även om alla på jobb tyckte att det var det fulaste dom sett var jag ialla fall varm när dom andra gick och frös=)




Igår fick jag god fukost av thord som han hade vatt nere och handlat i byn medans jag låg kvar i sängen... tack hjärtat=)
mysigt att sitta ner och äta frukost eftersom vi aldrig gör det.. tror nog det var första gången vi gjorde det... iallafall sen vi flyttade hit,,, som var för sex månader sen...-Tiden har gått fort känns  inte som vi bott här så länge men ett halv år av vårt liv har flytit förbi... Massor har hännt på den tiden när man tänker tillbaka.. både roligt och saker som varit mindre roliga.. men vi har iallafall kämpat oss förbi det....






 vi var  svedala igår några timmar så thord kunde mecka litta med bilen... När vi sen kom hem lagade vi pannkakor...eller ja mest thord lagade pannkakor=) gott blev det iallafall och många gjorde vi... För vi trode att man skulle äta skit mycket... men efter två st sitter båda skit mätta och inte pallar mer... Inste så konstigt kanske att thord inte palla mer för han hade ju gått och små ätit under tiden på dom pannkakor som blev mindre bra haha=)  så nu har vi pannkakor sylt och grädde i kylen som kan funka som frukost  =)


Tänkte jag skulle gå ner till syster yster idag och hämta min cyckel den står där nere och fryser... den vill in i värmen.... onödigt att den står ute och blir förstörd när jag har  plats i förådet...

ja nu ska jag slita mig upp för sängen och gå och ta nått att dricka jag e törstig=)

Fredag



Ja så när man vaknade i morse såg det ut så här utanför våran dörr... ett nytt snö väder hade kommit under natten ..tyvär stannar det ju aldrig kvar här nere... och samma sak denna gång .... för nu e allt närstan borta igen....
Idag är det fredag hur skönt som helst man kan slappa litta... längar sjukt mycket nu till semestern mellan jul och nyår och även ett par dagar efter nyår.. ska bli gött... pallade inte laga mat idag för jag var inte hungrig k'änns som jag har ätit hela dagen hehe pepparkakor lusse bulle godis ja o lunch på de=) Så efter thord hade lagat makaroner och köttbullar till sig så skulle vi gå och vila en stund innan idol ...det var klockan sex och thord sover än=) tur det är fredag så han inte ska upp i morgon..  försökte väcka han när idol började men icke.... han är typ omöjlig att få liv i..
Nu är idol snart slut.. ska bli kul att se vem som vinner.. tycker det e skit samma för båda kommer bli artister ändå..
I morgon skulle jag nattvandra haha jaa du läste rätt med lissan men hon ringde idag och sa att jag slapp .. vad skönt hehe inte riktigt mig grej men ville ställa upp för henne eftersom dom fattades folk och det är hon med flera föräldrar som startat det här med nattvandring i byn... men nu blev det inte så .. så nu åker vi nog till svedala istället i morron.. thord skulle mecka litta med bilen sen hoppas han väl på snö och halka så han kan åka brett...=)  Det skulle nog inte bli snö men vem litar på väderleks rapporten lixom..
Snart e det dax att hänga upp andra maskinen tvätt för ikväll... duktig jag känner mig... tur att vi har tvätt maskin hemma annars hade vi aldrig haft rena kläder haha... palla med boka tid i tvätt stuga och sånt.. gå och asa tung tvätt hur långt som helst... skönt att slippa faktiskt....
Har även diskat nu under idol reklamen så man slipper se det i morgon när man vaknar.....
Nu ska jag kolla på fredag hela veckan.... hej då,

Torsdag....



Nä Thord jag har inte stora ögon... sluta mobba mig för det =)
Idag har jag jobbat som vanligt  har varit sjukt trött så inte gjort så där jätte mycket tycker jag...Så då e allt som vanligt =)  Man e ju inte 20 längre som henke sa idag när han inte orka ... kom hem och lagade korvstroganoff  till mig och thordan smakade mycke bra plus blev mat låda till thord... hans jobbe kompisar sa ju till mig på jul bordet att han åt för mycket billys haha så nu har han haft mat låda med sig iallafall alla dagar utom idag....=)  Sen när vi hade ätit körde vi till skrylle gården och kollade in deras gym.. vi tänkte att vi skulle börja träna och bli slimmade och få bort magen man lagt  på sig dom sisa åren.... satsar på stranden år 2015 hehe man ska inte stressa ju :)  såg faktiskt ganska bra ut och luktade inte så illa som gym brukar göra så vi bokade faktiskt ett möte eller vad man ska säga ett sånt där man går igenom maskinerna och så man får hjälp hur man ska träna för att få bort det man vill.... så nästa onsdag klockan sex ska vi vara ombytta och redo för genomgång... blir nog skit  bra bara man kommer igång lixom... det är steget ifrån soffan som e det jobbiga... men nu när vi e två går det kanske lättare för eftersom man bor ihop så e det kanske lättare att dra med sig den andra man kan inte komma undan...=)  nu ska jag sappa tv .... hej då.

lusse bullar=)



Jobb 7-4.... kom hem bakade lusse bullar som blev riktigt roda=)  Okej det var ett missförstånd... tur det för tycker inte om att folk säger att jag gjort saker som jag är helt oskyldig till...  nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den och sen gå och lägga mig i sängen brevid mannen min och kolla på filmen han startat... jag lär väl sova före han ändå fast han redan legat där en stund hehe.. jag sover ju typ innan jag lagt huvet på kudden...=) 
Annars har jag nog inget vettigt att skriva... 

snart jul...

fettar...


Sitter och fettar mig med coca cola och ost poppcorn dom blev dock lite för salta men va fan dom går lika bra att äta för det=)   Måndagen den 15 december ska  hanna följa med mig och mitt jobb på bio... ska kolla på en ny svenk komedi allting flyter eller nått sånt hette den.... ska på förhands visning eller nått tror jag att det var.. håller inte sten koll på allt..
Julen närmar sig .... och vad fan ska man hitta på i jul klapp till alla man ska köpa till.. jag jar iallafall börjat så smått..ska ut den 22 med hanna och köpa de sista... jajaja kanske lite i senaste laget men va fan man jobbar ju alla andra dagar...
och hanna eter som jag vet att du läser detta ska du veta att jag köpt jul klapp till dig=) första året jag e ute i god tid... =)

trode bex skulle komma in så hon kunde få låtarna ... men anntar att hon inte fått igång internett än... lite trist vad ska man göra utan datan lixom för oss som inte har nått liv=)

Allt och inget




Finns det nått skönare än att komma hem efter en dags jobb och bara slänga av sig jobb kläderna fixa litta middag och efter det ligga i soffan och göra precis ingetting...

Ärligt talat ... blir fan sur på människor som bara klagar ..... du har haft semester i tre veckor och det första du gör när du kommer tillbaka är att börja gnälla över olika saker.... saker som e DITT JOBB... håll käften och sköt vad du ska och passar inte det sök för fan ett annat jobb och låt någon annan som faktiskt vill jobba där jobba... man kan inte sköta sitt privata på jobb förstår du inte det???  det är inte jobbet det är fel på det är inga dumma regler det är dig det e fel på... som gnäller för att du inte kan sköta dina privata ärende på jobb....blir så irriterad.. sköt dina privata saker på din fritid och ge fan i att göra det på jobbet...

Så nu har jag fått kräka av mig lite på det oxå.. kan behövas ibland..

Jag väntar väntar väntar....... någon gång kommer du in och då ska jag fråga vad fan ditt problem är.... lide jag inte skulle ha nått vettigare för mig när jag e på jul fest än sitta och hålla koll på dig och vad du gör... allt handlar inte om dig flicka lilla.... 

Nä nu ska jag gå ut och lägga mig på soffan hos min man=)

Bilder

kvällens look=)
Kvällens look=)

Thord klar för kvällen..

Thord klar för kvällen=)


Rummet på hotellet där vi nanna gott...=)


Hasse Andersson stog för underhållningen..

Helgen




Ja vad ska man säga helgen är inne på sista dagen jobb igen i morgon..

i fredas var vi bara hemma tog det lilla lugna .. i lördes städade thord hela lägenheten  duktig han e=) sen hämtade vi emma och matthias inne i malmö... köpte skit äklig korv på shell som jag fick slänga efter 2 tuggor... Körde upp till helsingborg där vi skulle möta upp resten av folket innan jul festen ... fick rummet och sånt satt och drack litta o snacka hade trevligt på hotellet ... sen promenerade vi till hmm ja vad hette det nått med sunds pärlan eller nått... krängde jul mat och sånt sen var där show med hasse andersson o kompani.. riktigt trevligt.. OCH Emma kom ihåg att inte skratta haha för man får tydligen inte ha roligt utan att vissa folk ska tro att allt handlar om dom och att det är åt dom man skrattar... fan vad löjligt säger jag bara...om.  du nu hade problem med mig eller med oss skulle du fan sagt det direkt lide skicka sms till han och be han hälsa haha hur gammal e du typ tre elleR? spring till mamma i stället flicka lilla.... shit vad patetisk människa.. vi hade för  fan annat för oss än sitta och glo på dig och hålla koll på vad du gjorde... väx upp...

nu ska jag surfa vidare=)

Fredag




Blev en snabb runda till nova igår efter jobb hittade ett par skor just det jag letade efter faktiskt=) sen fick jag snabba  mig hem till mamma o pappa och fixa till mig lite ...Halv sju blev jag och pappa upphämtade av håkan och det bar in till malmö då det var dax för mekonomens årliga jul fest för verkstäderna... Mycket folk och en massa jul mat överallt... blev en lyckad kväll .... kom hem runt halv elva skulle gå och tvätta av mig smink o sånt shit  men hade visst inget vatten ... snällt att brevbäraren hade missat just vår brevlåda med ett medelande om att dom skulle stänga av vattnet under natten pga  att dom skulle byta ledningar eller var det nu hette... så fick vara så snäll att ta fram våtservetter...
Idag så har jag inte gjort rent för mycket på jobb känns det som .... fick dock bilen tvättad både ute och innne...  Och nu e det helg hur skönt som helst... ska iväg i morgon  på jul fest med thords jobb.. ska upp till helsingborg och äta jul mat och kolla på hasse anderson med kompani uppträda.. sen spendera natten på hotell=) 

trevlig helg.

Snö




Jobb idag mellan 7-4 som vanligt  .... Och shit vad det snöade fick köra i typ 80 på motorvägen för det kom så jävla mycket snö och så stora flingor så man såg inte riktigt vägen.... höll inte på så länge som tur var eftersom jag bara hade sommar däck på jobb bilen... vet att det e lag på vinter däck och dom åkte på senare på eftermiddagen =)  Efter jobb hade det börjat snöa igen och det var dax för att sopa fram bilen och köra till lomma där man skulle få naglarna fixade... dom måste ju oxå vara snygga nu inför jul festen på lördag=)  Folk kan fan inte köra bil bara för att det snöar dom höll 50 på en 90 väg och då var det fri sikt och inte ens halt... men det e alla gammlingar som sitter med ena benet i graven men ändå ska ut och köra bil...  nu  har jag nästan precis kommit hem krängt lite mackor eftersom thord inte e hemma... han e  i svedala han och dom andra killarna skulle passa på och leka lite med bilen nu när det e snö...  bilden visar vår uteplats hur den såg ut nu när jag kom hem=) mysigt iallafall nu när jag kan sitta här inne under en varm filt lite ljus och bara se hur snön vräker ner ute... 

Nu ska jag glo lite på tv och vänta på min man...

Hemma fru

Ska testa på det här med blogg nu tänkte jag=)



Känner mig som en riktig hemma fru idag...  Diskade i morse innan jag gick till jobb...
jobbade hela dagen mellan 7-4 kom hem plockade fram mat började så smått med den eftersom jag vissste att thord skulle bli lite senare.. La in en maskin tvätt plocka undan litta här hemma medans jag väntade på mannen i huset... Sen  laga jag klart maten och hängde upp tvätten ... Känner mig som 40 eller nått... =)  

tänkte jag skulle testa det här med blogg verkar ju som alla har en nu för tiden... 

 Nu e jag mätt i magen och ska lägga mig på soffan =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0