Underbara!

Underbara semester är här och jag njuter till fullo! har haft fullt upp dessa två lediga dagar...

Började måla tvätt stugan i söndes så håller fortfarande på med det...

Ska ju kaklas någon gång i tiden men tills dess målar jag den vit så det inte e lika fult där..
kanske blir lite roligare att gå ner där när det inte ser ut som skit! Jag har målat allt helt själv och är riktigt stolt över mig själv... har slitit som ett djur för att asa ut skrivbord gadrob och tork skåp som de förra ägarna lämnade kvar .. sen har jag målat golv tak och väggar vita... visst det är inte perfekt men sjukt mycket bättre än det som var där innan så jag är super nöjd...=)

Sen idag var vi i Tyskland jag Thord och hans föräldrar körde "bussen" ner en cheva van eller hur det stavas... hur mycket last utrymme som helst =)

var som att vara i himmlen som Thord sa=)

Bilder från våran resa kommer sen passar på att visa er min sommar klänning så länge =) en sån där man bara drar på sig när man ska till stranden eller det bara är riktigt varmt och man måste ha kläder på sig.





nu ska jag duscha av mig innan jag ska skalla kudden.. Thordan sover redan och har gjort sen 7.. med tanke på att han inte sov i går natt ja natten till idag så förstår jag att han e trött... sömn problem som fan har han tyvär i mellan åt...

 

jaja hejdå


Fredag!


Fredagen är äntligen här... och idag klockan 4 när jag säger hejdå så kommer jag inte se dom på 5 veckor!

Det är detta man jobbar och sliter för hela resten av året , det är för att kunna njuta och koppla av under sin semester.. få göra vad man vill leva sitt underbara liv utan jobb och stress ..
Och jag tror att jag längtat med efter semestern detta året eftersom allt är som det är just nu...

Men iallafall.. igår såg jag en film som jag vill rekomendera för er ..Men häng med från början annars kommer ni
inte fatta... Mycket bra =)




nu ska jag fixa lite sen ska jag köra till jobb... det är lön idag fresten! så ikväll ska räkningar betalas så pengar kommer in och pengar försvinner!!

hejdå

Torsdag

ska börja med att svara på min kommentar!

Ja jag köpte klänningen på kivik.. har inte hunnit ta en bild men det kommer... det är en lång klänning vit med lite mönster på i tunt tyg .. super skön att ha nu när det e sommar=)

Sen annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga...  Det är Fredag i morgon!!! nu är det ordentlig ner räkning.

Jerry kom precis in springade i full fart från trädgården och sätter sig rent annfådd och glor på mig.. undrar vad han vill... Hmm..  om hundar ändå kunde prata, vad bra det hade vatt..

hinner inte med så mycket mer dax för jobb... hejdå

Onsdag!


Japp idag har halva veckan gått... snart är det fredag och semester står på menyn =)

Hade en mycket trevlig kväll igår på kivik med svär mor  tack för trevligt sällskap =)

Nu ska jag köra till jobb... Thord kom precis hem från jobb och ska snart sova, vad skönt det hade vatt... bara fått
gå in och lägga sig igen...

köpte en klänning igår en strand klänning...lång i tunt tyg bild kommer sen

hejdå


tisdag!

Denna snygging är nu ny familjemedlem hos oss=)






Bild från google..

Iallafall idag är det tisdag och det är dax för kiviks marknad efter jobb.. sticker och hämtar svär mor när jag slutar och sen drar vi... hoppas man hittar något som kan vara bra att ha =)

Måste lära mig min nya telefon den e lide svår kom jag på igår =) men det ska nog gå bara att trycka sig fram eller? =)

Thord kom hem från jobb för en stund sen så nu när jag ska sticka till jobb så går han och lägger sig... känns lide skumt..

jaja borsta tänderna nu iallafall sen dax för jobb... hejdå

ny

JAG HAR NY MOBIL SÅ ROLIGT. FAST HUR FÅR JAG SMÅ BOKSTÄVER? EN VIVAZ PRO ;) FÖRSÖKER LÄRA MIG DEN NU GÅR SÅ DÄR MEGA SVÅR MÅSTE SERIJÖST HITTA KNAPPEN TILL SMÅ BOKSTÄVER. DETTA GÅR INTE FRAM MED BOKEN..... 

Måndag

God morgon..

Nu när man vatt ledig lördag söndag har det icke vatt strand väder... visst det har inte vatt dåligt väder heller men inte så den där klara himlen och strålande sol...  men Idag när det är dax att köra till jobb... nog fan är det klart blått då.! 


Såg denna film igår... Fast gilla nog inte riktigt hur den slutade... men se den iallafall =)




I morgon efter jobb är det kiviks marknad... hämtar upp Gudrun efter jobb sen drar vi....=) Tradition att gå på kivik ju så kan inte missa det....

Thord jobbar natt denna veckan osså så för Jerrys skull gör det inget... skönt att veta att han slipper vara ensam hela dagen... nu har han husse hemma..=)

Tror det kommer bli lugnt på jobb denna veckan , dom flesta håller stängt nu för semester så tror nog inte att vi kommer jobba ihjäl oss..

Sen måste jag till banken oxå nu i dagarna det är viktigt... för jag måste ha ny internet bank räkningarna ska bli betalda på fredag när lönen kommer så måste verkligen fixa ett nytt...  Imed datan rasade så försvann ju allt ... Lide jobbigt..

Nu ska jag snart köra till jobb hejdå

 

 


Söndag!


Det är söndag och helgen e snart slut och man går in på slut spurten.. sista jobb veckan innan semester.

Tror ni att det är sol när man är ledig ? E nä... varken igår eller idag har det varit  strand väder och det är depprimerande...

Igår slipade jag första spacklingen i rummet, tvättade , städade , lagade mat.. var riktigt flitig.. sen idag fortsatte tvättningen lite och sen mest suttit i soffan..

Igår rasade våran data ner.. gissa om jag blev sur ... jag hatar när saker går emot mig.. men iallafall efter ett långt försök att laga den fixade till slut Thord det =)  blev genast glad... men nu e allt borta så inga bilder inga filmer inget!! Datan är som när jag köpte den..Men hellre det istället för att behöva köpa ny data.


nu ska jag se hur det går för Thord som är inne och spacklar.. hejdå

FREDAG!

Underbart att det är fredag... ska snart iväg på jobb sen ska man hålla helg och det ska bli så skönt... sen jobbar man ju bara en vecka till sen SEMESTER!

Tror aldrig jag längtat så mycket... kan vara det fina vädret som lockar en att villja vara ledig så man kan sola bada njuta .. ta en kall mitt på dan om man vill och bara njuta av livet...

Igår var det iallafall en seg dag.. var trött som fan och gick inte på många knop...

Sen när jag kom hem fick i mig lite mat deckade jag på soffan... sov kanske vid 8 ... flyttade bara in till sängen och sov vidare.. var helt slut... så idag har jag nog sovigt för mycket för jag e jätte trött ändå..

Sitter och nördar mig på facebooks farmville... Fler än jag som inte kan låta bli det spelet?
jag är inte beroende längre som jag var i början , men sammtidigt kan jag inte låt det vara!

Nu ska jag mysa lite mer min underbara lilla vovve som ligger här brevid och gosar... hejdå

Torsdag!


Ja ha vad ska man skriva om idag... det är fredag i morgon och ser inte ut som det blir svedala rocken för oss längre känns onödigt att lägga ut 700 på det när vi kan ha dom pengarna till annat...

Sov rum nr två är ju som sagt under  renovering så pengarna kommer behövas bättre där!

igår var syster yster här och  grillade ... åt glass och satt och snacka skit sen när hon skulle köra hem ringer hon efter ett tag och säger att hon behöver hjälp för hon har tappat ljud dämparen på bilen och vet inte hur hon ska få loss den... så Thord och jag fick köra och hjälpa henne... eller ja jag körde Thord hjälpte=)

sen blev det film och nanna när vi kom hem...

Idag är det ingen sol... det e lite grått och det blåser rätt mycket.. vår väl se vad som händer längre fram under dagen ...

Blir kanske en bil utställning på lördag i stället... jag är kluven om att hänga med eftersom jag e sol narkoman så känns det som man går miste om solen om man går på bil utställning och lite marknad i stället... men vi får se..

Sen på tisdag e det kiviks marknad... ska bli skoj blir en runda ner där som  vanligt .. blir inte så länge då jag ska upp tidigt på onsdag!

nej nu ska jag köra till jobb... hejdå


Onsdag!


Igår när jag kom hem satte jag mig i soffan och bara började stor lipa... allt bara rann av mig .. det är så mycket som jag vill ha ur mig men som jag inte vet hur... iallafall satt Thord och lyssna på mig och allt känndes lite bättre..

Åkte till staffanstorp till bygg max och köpte skruvar till gipsen och latex fog tror jag det hette... sen stanna vi på willys och köpte godis coca och lök ringar... sen när vi kom hem la jag mig i sängen och tröst åt och kollade på våra bästa år fast på play... visste ni att det fanns?

Blev en tidig kväll igår sov nog vid 9 tiden....

Idag har jag vatt vaken sen fyra då Thords klocka ringde och han skulle gå upp... men bara en liten stund efter han kört ringer han och säger att han smällt med ett rå djur... klar vaken satt jag upp i sängen och bara hur gick det med dig! och det ända han säger att fronten på bilen har tappat lack! jag bara skit i bilen hur gick det med dig...? jo det gick bra men rådjuret ligger här skadat fast det lever... så han fick ringa polisen som koppla han till jägaren som sen fick komma och avliva djuret... synd om det att ligga o lida! men villken tur att det inte tog hårdare...

Nu är det snart dax att göra sig klar för jobb... klockan är 06:07 just nu .

Jag vill ha en ny data... denna vi har nu börjar se sina bästa dagar... den
är nog inte mer än 2.5 år men lever sitt eget lilla liv... Hoppas den håller ett tag till iallafall för just nu har jag inte pengar till en ny... Men vi får se..


En mindre bambi lever tyvär... men sluta springa ut på vägen framför bilen!


hejdå


Tisdag!


Igår var det riktigt klibbig värme och jag förstår  inte varför det inte kan vara mega regn och åska så vi bara sen kan njuta av värmen! värmen är inga problem om vi bara hade sluppit klibban! jag röstar på ett jätte oväder så jag sen kan njuta av 5 veckor semester =)

Ska blåsa upp min pool på semestern så jag kan ligga och plaska i den när det e för varmt och man inte kommer iväg till havet.. har ju lille man osså man kan inte ha han i bilen nu när det är så varmt och kan vi inte släppa av han i svedala så får vi ju stanna hemma...  Förstår inte folk som sätter sina hundar i bilen nu och tror att det räcker att veva ner rutan lite det FUNKAR INTE! så sluta upp med det där... jag lider med vart ända djur som tvingas in i en bil i denna värme!

Igår när jag kom hem var sov rum nummer 2 ut rivet och renovering på börjat... så nu lever vi ännu en gång i bygg kaos med skit överallt... jag som precis lyckats bli av med allt slip damm tycker jag och så ska det komma nytt nu!  jajaja sov rummet kommer iallafall bli jätte fint när det är klart...
Jag ska försöka ta bilder på allt som jag gjorde med det förra.... kan vara kul att ha..


Här är en bild till från stranden i lördes känner ingen som kom med på kortet det vara lixom svårt att ta ett kort  utan att alls sol folk kom med..





jaja hejdå


Måndag!


Ännu en måndag e här och helgen e förbi för denna gången... men nu jobbar jag bara denna veckan och nästa sen har jag 5 veckor semester! Tror aldrig jag har velat ha semetser så mycket som nu!

För tillfället är det skit roligt att gå till jobb.. det är fint väder jag är ute och kör jag gör det jag kan, vill och älskar! gud vad jag saknar mitt jobb... Men året har varit tufft fram tills nu och jag börjar längta efter semestern! sen kommer jag aldrig villja att den tar slut och att man måste återgå till verkligehten!


Helgen har iallafall varit underbar .. i Lördes var vi på utflykt jag Thord Hannes och Emma... vi packa in oss i bilen i 100 grader och körde till stens huvud! låg på stranden sola bada snacka litta ur mysigt.. sen blev det hem färd och käka tahi mat...=) Sen på kvällen blev det litta städ tvätt och disk här hemma .. Thord gick och la sig rätt tidigt då han skulle upp och jobba på söndag!

Sen på söndag blev det lite mer tvätt när jag vaknade , solning och väntan på att Thord skulle komma hem så vi kunde åka till stranden .. gud vad jag älskar stranden! Vi åkte ner till Beddinge.. jätte mysigt och fint . lite tång i vattnet bara men vi bada lika bra för det ... på hem färden blev det en runda in om jonas och martina  och en pizza i anderslöv och sen hem färd innan regnet och åskan kom... blev dock inte så mycket som vi skulle behöva men litta i alla fall....

Sen sov både jag och Thord riktigt riktigt dåligt i natt... vi har 100 grader i huset och fläkten hjälper inte tillräkligt! tror Thord gick upp vid halv tre för då fixa han inte det längre... hans klocka skulle inte ringa försen vid 4 men han satt vid datan istället för det var för varmt...

Så idag tror jag att vi ska köra och köpa ett mygg nät så vi kan ha fönstret i sov rummet jätte öppet så det blåser in lite skön kall natt luft... eller som jag föreslog kolla vad en Ac kostar sån liten bara man har på golvet!

Vi får se till o me Jerry tycker det e för varmt han e helt utslagen ...Även han låg framför fläkten i natt och försökte sova!

Stens huvud! på väg ner till stranden... så jäkla fint där e!







Fredag..

Underbara fredag e här mina vänner... hur gött som helst det betyer att vi e lediga i två dagar plus att vi har en vecka mindre till semester..! =)

Igår när jag kom hem var där inget som levde på min lilla älskling.. så förhoppnings vis har front line hjälp... det ska ju ta fästingar loppor och sånt skit så det ser ut att ha funkat..
Vi tror att det var loppor och att han varit ute med igelkottarna... eftersom det kom så fort och han bara hade det i annsiktet... men men jag har klarat mig från bett och det lilla livet e frisk igen allt som räknas=)

Vet inte riktigt vad som händer helgen har inte direkt något planerat... Thord ska nog dricka öl någonstans så följer kanske med där...

igår var jag och köppte en tork vinda... nu behöver jag bara ett rör så jag kan sätta upp skiten! sen jäklar kan här hängas ut tvätt... ska bara hitta en bra  plats att ha den...=)

Det är ingen sol ute ... inte just nu iallafall så idag får skinnet vila alla ni semester glidare! Men tyvär kommer det väl spricka upp klockan e ju faktiskt bara 06:11 just nu...

nu ska jag fixa lite innan det är dax att köra! hejdå




Torsdag!


Jaha mina vänner vad ska man skriva idag? sitter som vanligt här på morgonen med mina mackor ...
Jag är ju en av dom som äter direkt när jag slår upp ögonen på morgonen, alltid hungrig när jag vaknar... fattar inte varför så många säger att dom inte kan äta direkt på morgonen vad är problemet? äta e gott!!

Igår när jag kom hem lagade jag lite middag potatis stekt torsk file och hollandesås... vad jag konstaterade att ny potatis är lika räligt som jag kunde minnas de! nu kommer jag inte äta mer potatis förren man kan få vanliga!
Jag är inget större fann av vanliga heller men dom e godare än nya!

Sen när jag satt här i soffan och kolla på ett program på play så såg jag något krypa på Jerry... så jag tog en närmre titt och där var miljoner små svarta djur som hoppa omkring på han! Dom var överallt, i ögon öron nosen hela nacken och huvudet.... lide räligt.. rätt in i duchen med han på med massa shampo och duscha lide länge.... sen kamma jag han och satt och plocka bort miljoner små svarta djur tills jag inte hittade fler sen blev det en front line i nacken på han!! men min fråga e nu Vart kom alla djur ifrån???? han har inte haft dom innan utan måste ha fått dom på turen vi gick efter jobb men serijöst vart ifrån? Det var riktigt synd om han .. han bara stog och skaka i duschen och tittade på mig med sina fina ögon och jag tyckte så synd om han... fast jag tror han vet tt jag gjorde det för hans skull, jag hoppas det iallafall...

Efter allt jobb med lille man poppa jag poppcorn och gick in och la mig och kolla en film... somna till den riktigt skönt att sova lite tidigare för en gånga skull... Thord var där ute och höll på med bilen och vet inte riktigt när han gick in och la sig=)

nu ska jag fixa lite hejdå






Onsdag!


Idag till middag har vi lika långt kvar att jobba som vi jobbat fram tills då... fattar ni?
Halva veckan har gått=)

Igår var jessica och elin här en snabb stund och fikade och lekte med jerry, han blir så glad när någon vill leka och kasta boll... vet ingen som e så kär i en boll som han är... =)

Iallafall dom var här en snabb runda sen skulle jag åka och bygga naglar super nöjd e jag med dom, och så skönt att det ligger mycket närmre än den andra.. känner mig dock lite dum att inte medela min gamla men sen sammtidigt har jag försökt nå henne en vecka utan att hon svarat...

När jag kom hem sen blev det två mackor en dusch och sen skalla jag kudden , skönt att det inte var så jävla varmt som det har varit dom andra kvällarna /nätterna  utan inatt kunde man tillome ha lite täcke på sig och då sover jag som bäst=)

Till helgen vet jag inte riktigt vad som kommer att hända jag hoppas på stranden om det är fint väder.. hoppas jag kan lura med mig Thord=) 

Igår bestämmde vi att vi ska till sommarocken i svedala! eller iallafall på fredagen ska vi dit, det är Hasse Andersson, joddla med siv och nisse helberg alla på samma kväll... Kostar 350 kronor ska nog bli riktigt skoj...=)


I förgår såg vi denna film... Helt klart se värd mycket rolig på vissa ställe=)



Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag se om jag kan skaka li i Thord som behöver gå upp nu ...
hejdå

Tisdag

god morgon!

Igår mina vänner så regnade det faktiskt! Det har inte hännt på flera veckor känns det som.. jag fick springa ut och veva upp mina rutor som jag hade glömt nere! 

Fast det e bra för jorden med lite vatten det e väldigt torrt efter all sol =)

Och i morse för en timme sen när jag gick upp såg dagen ut att kunna bli grå och lite kallare  men icke .. nu börjar det spricka upp och vi som jobbar ska än en dag plågas av värmen och av vetskapen att dom andra ligger på stranden!

Jaja idag ska jag iallafall bygga naglar klockan 7 .. min vanliga nagel byggare har stängt av telefonen det går inte att nå hennne! har ringt en hel vecka utan restultat... så har lyckats klämma in mig  till en ny som endast kunde bygga en gång för hon hade inte tid sen att underhålla dom för hon hade redan full kund krets  eftersom hon bygger på kvällar bara vid sidan om sitt vanliga jobb! men men kan jag bara få nya nu så får jag fixa en ny tills nästa gång eller så kanske bara min vanliga har satt igång telefonen igen! vi får se..


nu hinner jag inte mer hejdå!


måndag

God morgon .. Det är måndag igen och helgen ligger bakom oss... har vatt kanon väder hela helgen ju så skinnet stramar lite måste jag väl erkänna!  Har varit hund vakt hela helgen till Ernie och elvis , det har gått super bra och jerry har älskat att ha kompisarna här...=) Dock fick jag renbädda sängen och dammsuga igår när dom små trollen åkt hem... tre hundar blir väldigt mycket hår!

I fredas var jag bara hemma och tog det lilla lugna  kolla film och åt lök ringar.. Thord var och drack öl i svedala  han fick passa på att göra det i fredas för han skulle jobba på söndag ...går inte att dricka på lördagen då...

Sen i lördes sola jag som fan under hela dagen och sen hjälpte jag Thord att mecka lite bil.. Blev att vi  körde till svedala och käkade eftersom vi inte pallade att laga mat ... Sen tror jag inte det  hände så mycket mer ...Blev en film i sängen att somna till...

Thords klocka ringde 5 i söndes morse .. jag gick ut en runda med hundarna då eftersom jag ändå var vaken och ernie och elvis e vana att gå ut tidigt då dom alltid gör det hemma... Jerry tittade lite på mig som om VA e du inte klok jag vill inte gå upp nu... hehe=) han e en glidare han... iallafall så sov jag vidare sen till tio...

Sen gav jag mig på att klippa  häcken den biten som redan var på börjad med aldrig avslutan där var mycket kvar.. så jag klippte klart den sammlade ihop all skit som nu ligger i en jätte hög... vi måste ta hem ett släp och lasta skiten på o sen köra till tippen! passade även på att rensa lite i rabatten grävde upp en jävla massa rötter till buskar vi inte vill ha... jag hade dragit upp buskarna en gång innan men efter som jag inte tagit upp rötterna hade fan skapet kommigt igen så denna gången grävde jag upp skiten och som jag slet!

Idag har jag svin ont i kroppen efter allt trädgårds arbete ... och när Thord vaknar kommer han nog ha ont i fötter och ben.. han var nere på planen här i byn och lirade boll i fyra timmar igår...


Här ligger grabbarna i skuggan =)


hejdå

Fredag!

Underbara fredag är här och en vecka kortare till semester ! Nu är det bara tre jobb veckor kvar sen ska jag ha sov morgon =)

Igår när jag kom hem hade inte lille man bitit på NÅGOT!! Gissa om jag blev glad....=)   Han fick så mycket beröm och så mycket godis ... när jag satte mig på knä och skulle hälsa på han och sa att han var så duktig och allt det där blev han själv så glad så han kissa på sig...men hellre lite kiss än en slaktad pappers rulle=)

Sen satte jag mig som vanligt och sov en timme i sol stolen tills Thord kom hem... körde och köte baguetter och gott pålägg så åt vi det som middag...skit gott ..=)

Såg Filmen fich tank igår kan nog inte rekomendera den faktiskt var inte så där jätte bra däremot såg vi nya wallander filmen osså och den var super bra se den=)

Igår var igelkotten framme som bor hos oss någon stans i trädgården han var ända uppe på plattorna så la vi ett par hund mats kulor till han sen satt vi och kolla när han åt haha så ball det såg ut och hördes..
Visste ni att igelkottar skakar på sig som en hund?? haha som vi garva igår när vi såg det... när han hade krängt lite så skaka han på sig fnös till och gick vidare! ur gullig... vet att man inte borde mata den för då bara kommer den tillbaka men den såg hungrig ut=)

Bild från Google  men så söta djur dock fyllda av ohyra men ändå=)



dax att köra snart hejdå




Torsdag.

Idag går vi in på en ny månad .. det är redan Juli och innan vi vet ordet av är det redan kallt och december igen!

Igår var jag och pappa på hörby marknad och titta runt lite köpte en skylt varning för hunden tydligen ska man ha en sådan så man inte blir ersättnings skyldig om här går in någon och jerry biter dom... sen så köpte jag som vanligt strumpor... i år var det 14 för 100 så slog till på det=) nu har man så man klarar sig resten av året... ska rensa lite nu från dom gamla ..=)

Det bästa med hela marknaden är som vanligt munkarna.. jag och pappa hittade ett stånd där dom stog och gjorde dom direkt så man fick rent nya så jävla gott... fast svin varma så man kunde inte hålla i dom .. dom var i lagom temp när vi nästan var hemma haha=)

Annars rullar livet på som vanligt .. nu ska jag köra till jobb och be för att jerry inte biter på något idag ... igår hade smarte Thord glömt hushållsrullen med papper på stora rums bordet så den var ju slaktad när jag kom hem! blir så trött... Någon som vet varför han har börjat med detta ??? han har aldrig bitit på något förren nu den sista veckan!  jag blir tokig.... fortsätter han får han fan sitta i en bur under dagaran och hur kul e det lixom!

hejdå jobb väntar!

RSS 2.0