Söndag!

Ja gott folk det är redan söndag och helgen lider mot sitt slut.

Har ni ställt om klockan? annars är det på god tid att ni gör det :)

Jag har ju som sagt vatt ledig nu en vecka, men i morgon börjar allvaret igen. Tur man e morgon människa så man kommer upp i morgon bitti fast jag inte vatt uppe så tidigt på hela veckan =)

Igår var Thord på aktion och fynda på sig lite saker, polermaskin till bilen för en hundring.. helt ny i princip.
Vinter däck till min bil .. en motor såg för 50 lappen.. ja lite sånt smått och gått.. han ville iallafall dit fler gånger sa han. Medan han var där passade jag på att riva hall taket.. inget tungt jobb men jag har träningsvärk idag iallafall.. e man jätte otränad då?

Jag vill nog skylla på att jag inte rört armarna så mycket den sista tiden för bröstens skull... jag har ju inte heller lyft en massa och annvänt musklerna..

Sen idag har Thord gipsat taket inne i sov rum nr 2... spacklat första omgången oxå=)
Han e redig han =)

Jag tog och sorterade lite saker nere i källaren som bara ställts in när vi flytta... blev en låda o slänga..=)

Sen gick jag o grannen en runda med hundarna  dom e så fina.. kul att se att dom kan leka och ha roligt tillsammans...

Jerry och kompisarna...


nu e det ensam mamma söker sen e det dax att sova ... sova bort nerverna...

hejdå

Fredag

Idag har jag vatt inne på mitt före detta jobb... vad konstigt det känns att skriva det...

Iallafall så var jag inne och åt lunch , fick en jätte fin blomma och pressentkort från alla... tack så mycket=)

Nu börjar allvaret igen på måndag... Kl 8 ska börjar jag jobba igen...

Nu ska vi illafall hålla helg.. skönt att ha mannen hemma så man slipper sitta ensam.. vi ska nog gipsa tak i sov rummet ,sen ska det rivas tak i hallen och gipsas nytt där oxå.. =)

Thord och hans pappa håller på och dra in spottarna nu i sov rummet... kommer bli fyra st infällda  så snyggt...=) har 8 i vårt sov rum men eftersom detta är ett mindre rum så blir 4 bra =)

Köpte även 4 påsar ved inne på plantagen i lund.. svin dyrt men vad fan ska man göra.. ingen har ju torr lös ved att sälja så här sent ... vi är ute i sista minuten och har svårt för att hitta ved... så nu köpte jag idag så vi kan klara helgen... jag tänker icke sitta och frysa :)

Fick även iväg alla påsar med gamla reklamer till tippen idag.. så skönt dom har nog stått i hallen i en månad eller nått... :)


Här är en underbar bild på min lill kille...  Att man kan älska någon så mycket =)



torsdag

God kväll...

Hur står det till?

Idag har jag vatt riktigt flitig tycker jag... det första jag jgorde när jag vaknade var att gå en lång runda i skogen med jerry.. sen gick vi hem och åt frukost =)

Körde en sväng till Malmö och blev klippt av en super trevlig tjej på en ny öppnad salong inne på eko hallen...=)

väl hemma satt jag igång en maskin tvätt och plockade undan lite här hemma... sen färgade jag håret på mig själv... blev rätt bra tycker jag nog ändå... =)  har haft det värre kan man säga =)

Sen lagade jag litta midda och satte mig i soffan... nu väntar jag på att Jerry springer ska börja.. 5 min kvar =)


En fin bild från skogen ... Försöker lära mig att ta sånna långa kort blev väl rätt hyffsat...=) kan man fatta att detta är på samma plats? det ser lixom så olika ut=)



jaja nu hinner jag inte mer för det börjar =)

tisdag

Idag har stor handling stått på schemat.. jag mötte upp syster yster och sen handlade vi loss=)
Är så glad för att hon alltis ställer upp och följer med mig när det e handling...

Annars har jag tvättat plockat undan lote här hemma... bara myst med jerry... det är härligt att bara vara hemma..

Har ju igentligen rätt att vara hemma i en hel månad men lika bra att komma igång.. =) Det ska bli riktigt roligt faktiskt...

Fick reda på idag vad ni gjort och jag blir skit irriterad över det!!  Hur tänkte ni där lixom?
Aldrig någon annan som ni gjort det för? varför just mig e det för vart jag ska börja eller?

Nä jag e bara lack nu... ska kolla tv


hejdå


måndag


Idag känns det nog mer skumt än det gjorde i fredas... det är ju meningen att jag ska jobba nu eller? istället e jag ny vaken och sitter och äter frukost..

Ska in till Lund sen och fixa lite papper och sånt som behövs till måndag får nog reda på lite tider när jag ska innfinna mig...=)

Har fått 2 kommentarer från någon feg jävel som e anonym som jag valt att inte lägga ut! vill du få dina kommentarer ut laggda så våga stå för vem du är! Du vet att man kan kolla ip nr va? för det vet jag...


Nu ska jag iallafall göra vi mig litta så man kan komma iväg... 

Har fått tillbaka min telefon nu oxå så förhoppnings vis kan det komma lite bilder oxå=)

hejdå


Tack för dom fina orden Lissan..

Fick ett fantastiskt mejl av Lissan innan idag.. Blir mycket rörd över dina fina ord.. tänkte dela med mig av lite stycke av din text hoppas att det är okej ..

Det är sånna varma ord som gör att man faktiskt mår lite bättre och får en att känna att man gjort rätt..


Delar av Lissans text... kommer inte dela med mig av allt eftersom det är privat.

Hej Jenny!
Det finns så otroligt mycket orättvisa som man inte förstår. Du ska sträcka på dig! Du har aldrig gjort något annat än växt och blivit väldigt duktig inom chaufförsyrket. Se detta som en inlärningsperiod

Men varför har både du och jag mått lika dåligt och känt / känner likadant. Jo, för att när vi har ett jobb som vi trivs med så ger vi allt!! Hur stressade vi än var och på uselt humör så levererade vi ändå med ett leende på läpparna och med god service och ordning o reda. Vi ställde upp för våra kunder, kanske lite för mycket…. Kortet hängde många gånger på en tråd…. Men vi fixade det och det uppskattades. Många gånger har både du och jag hört att det är ordning o reda med oss. Det gör ju givetvis att man ger lite till. Vi gav allt till max!!! Men någon sa att vi inte fick längre..

Sommaren -06 !
Ja du Jenny, de va då allt började. Det är en sommar som jag bär med mig för resten av mitt liv. Tror inte det fanns en dag som man inte fick ett asgarv tillsammans med dig! Vilken sammanhållning vi hade! Vi var starka, vi va bra! Du vet vem som jobbade då och du vet vad jag tänker på! Vi var oslagbara! Vi ställde upp för varandra, vi hjälpte varandra!

Du vet vad du presterat och du behöver inte vara ledsen eller besviken. Gå med rak rygg och fortsätt i livet

Lycka till på Autoexperten! Ni som läser detta och har en anknytning till Autoexp.. Ta hand om Jenny och våga vidareutveckla hennes förmågor! Hon är en arbetsvillig, positiv, framåt kvinna i sina bästa år!! Underskatta henne aldrig och lyssna på vad hon har att säga. Hon jobbar aldrig i motvind, hon vänder vinden och bara följer med.
Med tårar i ögonen Jenny, så hoppas jag att vi någon gång kan få visa vad du och jag går för tillsammans.
Min älskade fd arbetskollega, våga ge järnet!!!!
-The road is wet and it's raining…. -Lissan

Tack snälla du... <3



länge sen..

Jag lever gott folk för er som undrat över det.. har inte uppdaterat på ett tag då jag inte kännt att jag velat.

Det har iallafall hännt en hel del sen sist känns det som iallafall.. minns inte riktigt vad jag skrev om sist...

Den stora förändringen i mitt liv just nu är väl att jag kommer att byta jobb..  jag har hittat ett jobb som chafför, ett yrke som jag älskar och verkligen vill ha.. Men det är med tårar i ögonen som jag skriver att jag ska sluta på mekonomen...  jag har varit där sen jag slutade skolan... i 5 år har jag arbetat med iallafall några av personalen .. jag ser inte de personer som bara arbets kolegor utan som mina vänner.... Det är med stor sorg jag lämnar er... Men eftersom jag nu hittat och fått ett jobb som jag vill ha finns det ingen annan utväg..

Jag är jätte kluven i allt just nu men jag tror att det kommer bli riktigt bra.... jag kommer änn en gång gå till ett arbete som jag tycker om att gå till... Att ha ett jobb som man älskar är guld värt, och det är dax för mig att gå vidare i mitt liv... Jag stänger en dörr men öppnar en ny, börjar på en ny kula här i livet .

Man vet alltid vad man har men aldrig riktigt vad man får... Men eftersom jag alltid vetat om att det är köra jag vill jobba med så är detta en chans jag måste ta... Det är alltid ett stort beslut och ett stort steg att ta att lämna sin trygga vardag och våga chansa för något nytt...

Jag mins min första dag som chafför som om det vore igår.. och ända sen jag satte mig i den där disel luktande forden så har jag älskat vara ute på vägarna... Jag har alltid sen den dagen vetat att det var det jag ville... Och med det yrket finns det otroligt mycket underbara minnen ... inte framför allt min fantastiska tid/sommar med lissan... vi två är oslagbara .. du och jag mot vägen ... är otroligt glad att  jag lärde känna dig..

Dagen allt slets ifrån mig var dagen jag skulle gå på semester 09... Samma dag som jag var lycklig och glad för jag skulle ha semester och njuta av under bar sol och värme var den dagen som någon slet undan mattan under mina fötter...  Allt rasade och det som skulle bli min underbara semester blev en ledighet med ångest oro och massa tårar.. min lyckliga stund förvandlades snabbt till den värsta i mitt liv...

Sen den dagen då allt förvandlades har jag inte varit mig själv... inte iallfall på min arbets tid...  Det finns dagar då jag bara velat stanna kvar i sängen och dra täcket över huvet för jag mått så jävla dåligt .. Jag har varit så otroligt bitter för jag har aldrig förstått varför du gjorde som du gjorde... varför just jag? varför var det mina rötter som fick ryckas upp? inte bara en gång utan 2... vad var det som gjorde att det var jag?

Fortfarande än idag förstår jag inte varför du valde som du gjorde och jag kommer aldrig att förstå det heller...

Men nu kan jag slippa gå och må dåligt, slippa vara bitter över något som hände för över ett år sen.. Slippa gå och irritera mig och framför allt kommer jag slippa gå och vara ständigt arg..Detta har hängt över mig nu väldigt länge och det är så mycket som jag skulle villja skrika ut...

Igår slutade inte dagen riktigt som jag tänkt mig, dagen fick ett väldigt av hugget slut och jag kännde att allt gick nog lite för fort... visst hade jag väntat mig att få gå direkt.. Men jag hade inte ställt in mig på att det var i samma sekund som namnet stod på pappret, innan bläcket hade hunnit torka hörde jag mig själv säga hej då.. många timmar innan min dag var slut... 

Eftersom jag ska börja på ett företag som räknas som konkurenter (stavas de så?) så får jag inte stanna min uppsägningmånad.. utan man får gå på omedelbar verkan..  Sen får man välja om man vill gå hemma hela månaden med full betalning eller om man vill börja direkt på sitt nya jobb... I mitt fall kommer jag vara hemma i en vecka.... sen den 1 november kommer jag börja på mitt nya jobb...

Tack för allt på denna tid säger jag.. och tack för mej..

Hejdå

 


måndag igen!

Det har gått en vecka sedan sist och jag har faktiskt inte orkar eller velat uppdatera... men nu ska jag iallafall göra det =)

Ärren läker på bra och än så länge ser allt jätte fint ut... så jag håller tummar och tår att allt ska gå bra =)

Började jobba igår efter varit hemma sen den 21 september...och guuuud vad jobbigt det var... Alltså att behöva ställa klocka, att behöva vakna en viss tid och gå upp köra till lund , vara på jobb hela dagen istället för att ligga under filten i soffan ... ja man är helt enkelt tillbaka till verkligheten!

Jobbar sent denna veckan som vanlig känns det som... jobbar jag inte alltid sent? hmmm.. det känns så... missade ju min tidiga vecka eftersom den var när jag opererades... men iallafall var hemma vid halv 8...  och då var det ju mörkt ute... jag menar riktigt mörkt... så blev en runda med hunden sen in och fixa i sig lite mat för sen var det dax att sova...

Nu sitter jag här som vanligt innan det är dax att borsta tänderna och köra till jobb... det är ljust ute men frost på bilarna och gräsmattan... har vintern börjat tidigt i år? kan inte minnas att jag skrapade rutor i oktober förra året?

jaja.. jag väntar fortfarande på min mobil som e på lagning  men bjuder på en bild som nu hunnit bli gammal... dagen innan operation klippte vi våran häck.. som vi slet... och detta e bara en liten bit av häcken...


Måndag!


Hade en jätte trevlig födelsedag igår.. tack så mycket för alla gratulationer =)

Mamma ,pappa och jessica kom hit så vi köpte mat och käkade.. inte lönt att bara sitta och äta kakor när alla ändå måste äta middag...  Sen kom Thord familj och fikade lite senare dom hade vatt och kollat på bil på dagen =)


I morgon ska jag ta stygnen och jag är riktigt nervös över det då jag vet att för det första gör det ont... sen har jag inget annat än min hud att lita på .. att den håller ihop ... Nu är stygnen där och hjälper till att hålla ihop allt, men när dom är borta måste huden sköta allt jobb....

Jag hoppas att allt går som det ska..

Jag saknar min telefon, jag känner mig naken utan den... vi var och lämnade in den för en vecka sen så snart kommer den förhoppningsvis tillbaka till mig...  Då kan jag även börja lägga in lite bilder igen.. har ju alltid telefonen med mig och den har bra kamera osså och nu när jag inte har den så blir det tyvär inga bilder... går inte och asar med mig kameran överallt.!

nu ska jag sappa lite på tv´n... fick låna mamma o pappas boxer kort så nu har jag massa kanaler=)


Lördag kväll...

Lördag Kväll jag och mina kina puffar sitter och har en dejt framför tv´n

Kollar på dansfeber.. någon som fattar sig på det programmet...? jag har aldrig sett det innan och jag fattar inte vad det går ut på?

Något som är bra ikväll iallafall är min underbara brasa som brinner för fullt..=) börjar bli varmt här oxå villket inte är helt fel..

Har inget vettigt att skriva .. i morgon fyller jag år.. eller ja om ett par timmar.. familjen kommer hit..

jaja hejdå

RSS 2.0