Fredag = Semester

Var ett bra tag sen man var här och uppdaterade er så jag får väl passa på nu när mannen inte är hemma.. typ ända gången man har chans på internet :) måste verkligen se till att koppla in raotern stavning?

Mycket har nog hänt sen sist spenderade hela förra helgen i simrishamn det var grisfest på lördagen och sen grillades de kebab på söndagen..  pappa och håkan hade fått för sig det så dom köpte sig en kebab grill och all mat ett 15 kilo spett kebab kött pommes, sallad, lök sås allt för en kebab tallrik.. sen stog dom och grilla en hel dag och dom som ville äta fick det och ville man lägga ett bidrag gjorde man det annars sket man i de.. och bara krängde :)

Sen veckan var ju slutspurten innför semestern.. så idag mina vänner gick denna svensken på semester :) tre hela veckor ska jag bara ha det bra och njuta av mitt liv...:)

Har köpt mig en ny data eller ja vi har köpt en ny data får jag väl säga eftersom Thord sponsrade han med.. men vi behöver en lapptopp och när den andra cracha i veckan köpte vi oss en ny.. :)

Fyndade även två par skor i veckan ett par puma o ett par nike skor 589 kr för bägge det tyckte jag var bra :)

Thord har redan haft semester i två veckor och han har verkligen vatt ur duktig här hemma.. han har jobbat på som tusan med hallen så nu börjar det ta form. dom drog el till lamporna satte upp dom gipsade, spacklade slipade idag bytte dom ytterdörren... så kul :) hade ju gärna hjälp till men eftersom jag jobbat har jag inte kunnat så han har i princip gjort allt själv.. en händig man :)

nu kollar jag på någon film på sexan där det springer runt en man o slaktar folk och snor deras hjärtan.. hmmm sjukt! hejdå



RSS 2.0